Babylove 2 kolikrát denně?

54
27.6.13 15:55

babylove 2 kolikrát denně?

Ahoj, koupila jsem UM Babylove 2, abysme měli doma něco náhradního, kdyz nebudu doma, nebo na rozmichavani kase. Zarazilo me davkovani na obale, je tam uvedeno 2-3 lahve denne. Tim se mysli, ze zbytek jidel maji predstavovat prikrmy? Kolik lahvi se ma dat diteti, ktere jeste moc prikrmy nechce? Diky za vysvetleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
27.6.13 16:24

Nepíšeš jak staré dítě máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.6.13 16:31

Píšeš babylove 2, to znamená že mu bude 6 měsíců a více, takže to bude podobné jako u nás. Já mu teda dávám svoje flaškou dávám mu 2× denně, ráno a večer, jinak je na ovocných a masozeleninových přesnídávkách a bilém jogurtu. Takže to tak vychází. Vím, že ty, co kojí, dětem dávají po příkrmu dopít třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.6.13 16:32

Váha, věk??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.6.13 16:55

Tak já mám za týden 6m a dávám 4× denně UM a 1× zeleninu za den mi vypije 800ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.6.13 16:57

Doplnuju ze malymu je 6 mesicu a ma 9,8 kilo, takze je docela cvalik, na zeleninu i maso mi prdí, za to presnidavky mu jedou, do podzimu potrebuji, aby nebyl jiz zavisly na MM a proto se ptám, jak je to s tím mnozstvim umeleho mleka, protoze mi to z obalu nebylo jasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.6.13 16:58
@CokeLady píše:
Babylove 2 je od půl roka, takže mlíko měl můj malej v půl roce už jen jednou, na noc.ale tohle jsou výpočty pro jen kojené dítě, což dítě při řešení UM asi nebude a v 6 měsících tké ne. ;)

mléko jen na noc v 6m? čím jsi ho celý den krmila  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
28.6.13 08:26

Tak já nevim, ale v půl roce byli obě děcka ještě skoro plně kojené, tj. MM minimálně 9× denně (ale samozřejmě nevím kolik vypili). Denní kojení jsme zrušili myslím v 9m, zůstalo ráno a večer (a v noci, ale s tím se u UM moc nepočítá že by se krmilo v noci). Jinak přímo v 6m mi přijdou 2-3 dávky málo. to tak v těch 8-10m. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
28.6.13 08:39

Asi takhle: jíst by měl 5-6× denně (záleží, jestli se budí v noci), 1 dávka pouze mléka by měla být ze 180-210 ml vody. Pokud dáváš něco jiného, zkusit dát třeba potom ještě 60 ml, jestli bude chtít. Časem to vychytáš, uvidíš, jestli jde po flašce nebo jestli na konci dávky naopak už nemůže.

Tím mlikem bych ho ale zase nepřecpávala, už je nejvyšší čas, aby začal jíst i něco jiného a s břichem plným mlíka logicky nemá důvod to zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 20:38

Holky, syn mi začal odmítat mlíko a zbylo mi tu cca 4 krabice Babylove 2. Nechám levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová