Kojení + kouření

Anonymní
27.6.13 22:16

kojeni + kouření

Ahoj holky, pisu anonymne, protoze se stydim za to, ale mam 5 mesicni dite a meli jsme ted s pritelem velke problemy, on se v nedeli odstehoval pryc a ja, prestoze kojim, jsem si po tech 5mesicich opet zapalila. A ne jen jedno, vecer, kdyz jsem dala dite spat, bylo to treba 6cigaret za sebou, a pak jeste dva dny obcas jedno po kojeni. Nemate nekdo zkusenost, ze by z cigaret mohlo mit miminko brichabol?? :( uz kourit rozhodne nechci zase, byl to jen veliky psychicky napor ted tech par dni, ale malyho vcera a dnes hrozne bolelo brisko a mel zelenou stolici uplne, musela jsem nekolikrat rourkovat a vecer hrozne plakal, prestoze na to normalne skoro netrpi..jinak v pondeli jsme byli na ockovani a v utery mel cely den skoro 38teplotu, tak nevim jestli to muze byt od tech teplot nebo z toho..nevite nekdo??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
27.6.13 22:20

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
27.6.13 22:23

Jako fakt, dej tomu decku radsi umely mliko, nez mu do toho mlika kourit, to je hnus, chudak malej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.6.13 22:23
@tamata píše:
No pro mě je přesně tohle ten případ, kdy je rozhodně lepší sunar než MM :nevim:

souhlas, jsem zastánce kojení ale rozhodně ne v tomto případě :zed:

K dotazu zakladatelky, nemyslím si, že by mělo mimčo bolení kvůli očkování, to už opravdu spíš kvůli těm cigaretám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 22:25

No to asi je, ale zaprvy jsem doma zadnej nemela, zadruhy jsem si pro zadnej nemohla kdyz mel teploty vysoky a za treti on by ho ani nechtel, kdyz jsem jednu dobu mela malo mlika tak radsi rval hlady nez si vzit cokoliv z flasky..ja nekourim, bylo to jen chvilkovy, takze o to nejde, navic vzdycky jsem dodrzela minimalne 2hodiny pred kojenim, ale ptam se jestli ma nekdo zkusenost ze z koureni muze mimco bolet brisko..

• Citovat
  • Upravit
3839
27.6.13 22:25

Slyselas nekdy o tom, ze chlapi kuraci maji chutove hnusnejsi sperma, nez nekuraci?? Myslim, ze s MM to bude podobne :think:
Dej decku radeji sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 22:26

Nemyslela jsem primo z ockovani, ale dr kdyz jsem ji volala rikala, ze to muze bejt doprovodnej jev tech vysokejch teplot..

• Citovat
  • Upravit
2363
27.6.13 22:26

Neres to. Jestlize uz si nezapalis, neni duvod to resit. Proste sis zapalila a uz vic nebudes, tak proc resit, jestli malyho bolelo brisko z tvyho koureni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
27.6.13 22:28

Pokud už kouřit nebudeš, tak koj klidně dál. Kojení a kouření je nefér vůči dítěti a od matky podraz, ono si nevybere. Raději si ale pro případ, že bys nevydržela, kup ten sunar a nebudeš mít výčitky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.6.13 22:28
@Anonymní píše:
No to asi je, ale zaprvy jsem doma zadnej nemela, zadruhy jsem si pro zadnej nemohla kdyz mel teploty vysoky a za treti on by ho ani nechtel, kdyz jsem jednu dobu mela malo mlika tak radsi rval hlady nez si vzit cokoliv z flasky..ja nekourim, bylo to jen chvilkovy, takze o to nejde, navic vzdycky jsem dodrzela minimalne 2hodiny pred kojenim, ale ptam se jestli ma nekdo zkusenost ze z koureni muze mimco bolet brisko..

tak hlavně že máš doma cigarety…
Promiň ale ono to vždycky jde udělat, když se chce, flaška není jediné řešení jak dítě nakrmit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 22:29

Ja uz NEKOURIM! naposled vcera odpoledne, a neda se rict navic, ze by mu nechutnalo, chutnalo mu jako vzdycky, a nemuzu ti potvrdit ani to, ze chlapy maj hnusny sperma chutove, mela jsem pritele jak kuraka tak nekuraka.. ;)

• Citovat
  • Upravit
17
27.6.13 22:30

To může. Mě už při prvním očkování poradila doktorka koupit čípky, kdyby mimčo reagovalo horečkou. Každopádně už nekuř!!! bo opravdu raději sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
27.6.13 22:30

Ježišmarja se kousněte do zadku, ženský praštěný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 22:31

Verco, cigarety doma byly protoze pritel ktery odesel kouri a mel zasobu..a myslis, ze kdyz jsem mela malo mlika, ze jsem nezkousela ho nakrmit vselijak??ale bohuzel nechtel ani strikackou, ani lzickou, ani flaskou, ani druhou flaskou ani nicim jinym proste jen z prsa..a ja sem ten dotaz nepsala, abyste psali jak jsem spatna, ze jsem hned nebezela pro sunar, z kteryho by ho treba bricho bolelo taky, chtela jsem vedet, jestli mate nektera zkusenost a osuvislost.

• Citovat
  • Upravit
12505
27.6.13 22:32

Pokud už nekouříš a nebo si dáš občas jednu denně neřeš a koj dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat