Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zcela objektivne: zadejte si do googlu „koureni pri kojeni“ nebo „sperma kuraku“ a udelejte si vlastni nazor ![]()
@Anonymní píše:
dikya ten rozpad nikotinu tedy nezalezi na mnozstvi, jako treba u alkoholu??
Ne, nezalezi… ![]()
Ja jsem taky kuracka - teda byvala jsem kuracka
Dost jsem si o tom zjistovala, pro pripad, kdy bych nedovedla prestat.
A klidne tady verejne priznam, ze jsem si ctyrikrat za mesic ty dve mentolky, kdyz maly usnul dala..
Kojila jsem v osm a pak treba az v jednu rano… ![]()
Ježiš vy jste všechny chytré, ale na to co se ptá na to nic neříkáte.
Po očkování dítě samozřejmě může mít celou škálu vedlejších účinku a asi mezi nejběžnější patří zvýšená teplota a klidně i jiná stolice než obvykle a nevim co ještě. Po 6 cigárech mu mlíčko asi tak nechutnalo, ale jak píšeš, stalo se jednou. Snad si to nebude pamatovat:)
@Anonymní píše:
Ja to spis resila proto, aby mu nahodou nebylo neco vaznejsiho, tak abych byla klidnejsi, ze to fakt mohlo byt jen z toho koureni. stejne si zavolam doktorce kdyz to uz rano nebude ok. Proto jsem se vazne neptala a rozhodne tady nehledam potvrzeni ze jsem nebo nejsem dobra mama. Proste nekdo si holt rypani neodpusti, tak si to uzijte
bude to spíš reakce na očkování. čípek jsi dala a ráno uvidíš.
@tamata píše:
to tvrdí ty laktační poradkyně, jo?
Ne, tim chteji odbornici na koureni.net rici, ze s peti cigaretami denne se organismus vyrovna tak, ze to nepoznamena dite.
Kdyz budes dvacet let kourit pet cigaret denne, tvoje plice budou skoro ciste. Nase telo funguje totiz tak, ze skodliviny odbourava.
Neobhajuju koureni - jen vysvetluju.
@Black_Orchids tak výsledky gůglovani jsou opravdu velice objektivni ![]()
Ne holky, já bych prostě zakladatelku nestresovaa, nekouří pravidelně. pokud navíc kouřila po kojení. copak by s malým detatkem musela udělat ta ecka potravinách, co do sebe ve velkém rveme.je to primárně mléko a tyto látky se do nej dostávají jen zprostředkovaně a koncentrovane, takže tam neplave celá cigareta, ale pouze nejak zlomek, který navíc za několik hodin zcela vyprcha. Jo a můj synek mívá zelenou stolicku tak jednou za týden, dva pravidelně..ve velké knize o mateřství pediatr uváděl, ze je to běžný jev.
No a ja kojim v osm a pak az v pet rano..takze si taky myslim, ze tim jednim cigarem vecer by se nic nestalo. bohuzel ja u jednoho nezustala a nezvladla to ani pres den..ale to je jedno, uz nekourim tak co.. a black orchids, vlastni nazor si udela kazdej, kdyz to s tima chlapama zkusi ne, ja si myslim, ze vetsina zenskejch co tu je urcite mela nekdy i kuraka i nekuraka, jen jde o to si vzpomenout
nemusi si o tom prece cist na internetu
Šmarjá, po očku může mít prcek kde co, teplotu, být uplakanej to s cigaretama nesouvisí určitě. No tak sis zapálila pár cigaret, věř že to nebude to nejhorší co do svýho těla za život dostane. Jo a to sperma mýho manžela kuřáka je lepší než sperma bývalýho partnera nekuřáka, panečku to byl hnus
nikdy více. Toho jsem teda kouřila jen jednou, protože se to nedalo.
Zakladatelko projevy odpovídají očkování. Ne kouření.
Kouřila jsi, je to pro abstinentní kuřačku v tvé situaci logické a pochopitelné.
Jeslti tě to ještě přepadne, nejlépe kuř těsně po kojení, atˇ| to stačí vyprchat.
A přeji pevné nervy ![]()
Ja se pridavam k nazorum, myho byvalyho jsem kourit vubec nemohla, respektive to spolknout, protoze to bylo fakt hnuuuuus a to normalne mi to predtim nikdy nevadilo, a to byl prave jeden z mala nekuraku neli jedinej
a ted kurak uplne v pohode
Spousta mamin hulí i v těhotenství, a pak maj zdraví miminka, ne že bych je chtěla obhajovat, naopak to nikdy nepochopim, jen chci říct, že těch tvých pár cigaret, co sis dala, mimču určo neublížilo..
Bože, proč tady ŕešíte pár cigár, co si zakladatelka dala
nechápu, že jí posíláte hned pro sunar. Neříkám, kdyby kouřila 20 denně, ale v tomhle případě se myslím vůbec nic nestalo. A hlavně si myslím, že pokud by bylo s mlékem něco v nepořádku, tak ho mimičo začne odmítat, znám to z vlastní zkušenosti. Takže klídek… ![]()