Kojení + kouření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
27.6.13 22:32
@Anonymní píše:
Ja uz NEKOURIM! naposled vcera odpoledne, a neda se rict navic, ze by mu nechutnalo, chutnalo mu jako vzdycky, a nemuzu ti potvrdit ani to, ze chlapy maj hnusny sperma chutove, mela jsem pritele jak kuraka tak nekuraka.. ;)

No tak toto zrovna z vlastni zkusenosti klidne potvrdim :mrgreen: A neni to muj vymysl. Je to vcelku rozsireny dokazany fakt. Mmch, mam pocit, ze tady akorat hledas nejake ospravedlneni pro svy koureni a nazory, ze to mohlo byt pro tve decko fakt hnusne, neberes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
27.6.13 22:33

Z kouření bříško bolet nebude, to si nemyslím. Počkej, jak prckovi bude ráno :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.13 22:34

Cipek prave dostal..ja to neresim, abych kourit mohla, jen jestli to muze mit souvislost, zajimalo by me to proste..ale tady je opravdu koukam spoustu matek online jen aby si zvedaly sebevedomi, ze jsou lepsi nez ostani, ze..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.13 22:35
@Black_Orchids píše:
No tak toto zrovna z vlastni zkusenosti klidne potvrdim :mrgreen: A neni to muj vymysl. Je to vcelku rozsireny dokazany fakt. Mmch, mam pocit, ze tady akorat hledas nejake ospravedlneni pro svy koureni a nazory, ze to mohlo byt pro tve decko fakt hnusne, neberes!!!

A ja ti zas z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze od chlapa, co kouri, mi to chutna vic..no tak asi mame kazda jinou chut..uz sem prosim nepis, dekuju, neodpovidas na muj dotaz tak neodpovidej vubec

• Citovat
  • Upravit
12505
27.6.13 22:35
@Anonymní píše:
Cipek prave dostal..ja to neresim, abych kourit mohla, jen jestli to muze mit souvislost, zajimalo by me to proste..ale tady je opravdu koukam spoustu matek online jen aby si zvedaly sebevedomi, ze jsou lepsi nez ostani, ze..

Neber si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.6.13 22:36
@tamata píše:
No pro mě je přesně tohle ten případ, kdy je rozhodně lepší sunar než MM :nevim:

SOuhlasím, nikotin se do mlíka prostě dostane.
Na druhou stranu, pokud zakladatelka již nehulí a byl to jen chvilkový zkrat, tak není důvod s kojením přestávat, zase se nikotin nedrží v mlíku tejden po zapálení, že? Tím spíš si bude pamatovat, co to s miminkem může udělat a příště si snad už nezapálí. ;)

Příspěvek upraven 27.06.13 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 22:39

Ja to spis resila proto, aby mu nahodou nebylo neco vaznejsiho, tak abych byla klidnejsi, ze to fakt mohlo byt jen z toho koureni. stejne si zavolam doktorce kdyz to uz rano nebude ok. Proto jsem se vazne neptala a rozhodne tady nehledam potvrzeni ze jsem nebo nejsem dobra mama. Proste nekdo si holt rypani neodpusti, tak si to uzijte :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23847
@Black_Orchids píše:

Hehe, to jako že sperma kuřáka chyutná hůř, jo? :think: :nevim: No já zkušenost nemám, za a) jsem nikdy kuřáka neměla, neb mi prostě smrděj a za b) nepolykám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

Ridka stolice byva ze zvysene teploty.

Pokud nelzes a opravdu jsi kourila tri dny, nic se nedeje. Nic si nevycitej.

Uz nekur :

EDIT: Polocas rozpadu nikotinu je dve a pul hodiny. Gynekologove radi matkam kurackam kojit po trech hodin od koureni.

Příspěvek upraven 27.06.13 v 22:41

• Citovat
  • Upravit
4466
@Anonymní píše:
Cipek prave dostal..ja to neresim, abych kourit mohla, jen jestli to muze mit souvislost, zajimalo by me to proste..ale tady je opravdu koukam spoustu matek online jen aby si zvedaly sebevedomi, ze jsou lepsi nez ostani, ze..

nic s z toho nedělej, hele ženský na mateřský, se nudí, no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.6.13 22:41

Black Orchids : sorry ale co se tyce tech chlapu, musim se pripojit k zakladatelce :lol: taky tenhle tvuj nazor znam, ale jak se rika Je vedecky dokazane, ze lide veri vic tomu, co je vedecky dokazane!! :D :D chapes to, doufam..a zakladatelko s kourenim takhle zkusenost nemam, ale jestli si jich kourila vic najednou, myslim, ze to v mlicku zustat mohlo..tak at je lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 22:42
@chatwenna píše:
Ridka stolice byva ze zvysene teploty.

Pokud nelzes a opravdu jsi kourila tri dny, nic se nedeje. Nic si nevycitej.

Uz nekur :

EDIT: Polocas rozpadu nikotinu je dve a pul hodiny. Gynekologove radi matkam kurackam kojit po trech hodin od koureni.

Příspěvek upraven 27.06.13 v 22:41

diky :) a ten rozpad nikotinu tedy nezalezi na mnozstvi, jako treba u alkoholu??

• Citovat
  • Upravit
17
27.6.13 22:44

@Žirafátko svatá pravda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
27.6.13 22:44

Já si myslím, ze pokud to bylo večer a mimco pilo až k ránu, tak už v mléku žádný nikotin nebyl..vyprcha jako například alkohol. a na kojení. net se uvádí, ze při kouření 5 cigaret denně pořád převažují výhody kojení. a z moralistek si nic nedělej a přej jim jejich svatozář. škodliviny obsahuje smog, automobilové zplodiny, sluneční záření etc.,kterým se nevyhneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
27.6.13 22:47

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...