Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Bobsh píše:
@ilyz já to měla taky tak, kojení mi nešlo, nervy z porodu a mlíka bylo míň a míň+plačící dcera. Chlap jak došel z práce dotáhl UM mě cigára a řekl běž si prosím tě zapálit nebo nám všem hrábne. Od té doby jsme taky v pohodě
Ty jo tak tohle je mylsim vyjimka - vnimavej chlap
fandim
Myrha: ja si taky myslim, ze to byl nasledek teploty, a hlavne ten stres, kterej doma byl fakt velkej..
je mi jasny, ze mimco citi kdyz ja nejsem v pohode a to byl taky duvod proc sem si rekla, radsi si zapalim nez se tady zhroutit..nekuracky sice nepochopi, ale proste fakt to uklidnuje
ja kourila pred tehu krabku a pul denne, v tehu sem tam cigaro a uplne seknout jsem s tim dokazala az v porodnici, tam jsem prestala a skoro 5mesicu na cigo nesahla ani prestoze muj pritel vedle me vesele hulil dal a nejak mu nedoslo, ze mam taky furt chut..ani kdyz jsem mu to rekla..takze taky gratuluju mamine ktera tu psala ze CHlap prines sunar a mne ciga
hooodnej
@Anonymní píše:
Myrha: ja si taky myslim, ze to byl nasledek teploty, a hlavne ten stres, kterej doma byl fakt velkej..je mi jasny, ze mimco citi kdyz ja nejsem v pohode a to byl taky duvod proc sem si rekla, radsi si zapalim nez se tady zhroutit..nekuracky sice nepochopi, ale proste fakt to uklidnuje
ja kourila pred tehu krabku a pul denne, v tehu sem tam cigaro a uplne seknout jsem s tim dokazala az v porodnici, tam jsem prestala a skoro 5mesicu na cigo nesahla ani prestoze muj pritel vedle me vesele hulil dal a nejak mu nedoslo, ze mam taky furt chut..ani kdyz jsem mu to rekla..takze taky gratuluju mamine ktera tu psala ze CHlap prines sunar a mne ciga
hooodnej
Prostě pro mě spokojená matka = spokojené dítě. S 1 cigaretou nebo bez. Nesmí se to přehánět. Ale hlavně se tím nestresuj. Ale klidně bych si být tebou UM koupila a občas vyzkoušela, zda dítě flašku přijme. Může se to hodit a to nejen kvůli kouření.
Mě se jednou povedlo si dát 2 bílého a myslela jsem, že to bude OK, ale přišla jsem domů a byla jsem normálně opilá
, tak to UM taky jistilo.
A zbytek dávám do kaše.
Hlavně ať je co nejlíp. Než blbej chlap je lepší žádný, ale je to nápor, hlavně si nech pomoct od někoho jiného (maminka, kamarádka)… Ať nejsi na všechno sama.
Bohudík, nevím o čem mluvíš, mám doma poklad.
A doma nekouří, chodí ven.