Základní vzdělání - teď toho lituji
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jiste, rozhodne do toho jdi. Jsi jeste mlada. Preji hodne uspechu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja prave slysela, ze kdyz je jenom zakladni skola, tak v takem veku uz nejde studovat, tak nevim, proto pisi o rady, dekuji za komentar. zakladatelka
- Citovat
- Upravit
Studovat můžeš v každém věku - existujou univerzity třetího věku pro důchodce
projed´si střední školy či učŇáky…co by tě zajímalo - dá se studovat i dálkově je to jen o domluvě a o tom, zda ta daná škola to nabízí, hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se tyce financi, nemate nekdo predstavu na kolik to tak priblizne aspon vyjde?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Co se tyce financi, nemate nekdo predstavu na kolik to tak priblizne aspon vyjde?
Záleží co chceš studovat, cca 15000 za rok. To mají třeba v Praze dalkově hotelovka. Cestovní ruch.
Příspěvek upraven 28.10.16 v 16:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
to by mě taky zajímalo, díky své blbosti mám jen výučák a ráda bych věděla, kdy budu mít finanční možnost alespoň na dodělání maturity..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jestli se bude jednat o školu soukromou nebo veřejnou U soukromých je to různé ale tak kolem 14 000 za rok veřejná je zdarma. Dá se studovat i distančně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem koukala, tak školné na středních školách za dálkové studium je mezi 10-20000 ročně. Ale ta cena bude dost závislá na škole, kterou si vybereš. K tomu učebnice a další věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus kouknout tady je to podle krajů, oboru i formy studia.
Příspěvek upraven 28.10.16 v 16:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak se můžeš přihlásit normálně na denní, tam to bude na státní škole zdarma, ale s mimčem to asi nebude organizačně úplně nej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si dělala výučný list ve 30 letech, jezdila jsem do školy 3 roky, byla to státní škola, akorát knížky jsem musela kupovat.Za pololetí jsem tam byla asi 6×.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ceny co padají v diskuzi jsou přehnané. Brno, dálkové studium a školné většiou 2-5 tisíc za rok. Nic víc. Učebnice jsou bazarové a putovní za hubičku. Nemusíš tě to stát skoro nic, hlavně úsilí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se v tomhle věku studovat dá…a pokud si nevybereš drahou soukromou školu, nestojí to skoro nic. Držím pěsti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, omlouvam se za anonym, ale je to z osobnich duvodu, je mi 33let a mam jen zakladni vzdelani, vzdy jsem poctive pracovala, byla jsem i vedouci supermarketu a zastupce vedouciho, vzdy jsem se poctive vypracovala, ted jsem na rodicaku, ne ze by me to extra trapilo, ale chci se zeptat, jak to je, kdyz mam jen zakladni vzdelani, mam moznost i v takovem veku zacit studovat a na kolik to tak prijde, moc diky za vase rady a zkusenosti.