Základy háčkování
- Fotoalbum (14)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no právě, to mě navedlo na to zkusit to
.Ale nechci přikrývku ale čepičku. Ale za 39,– je tam vlna i háček tak to zkusim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkyM píše:
@Efshenytakže to jde se podle toho naučit jo? Paráda už se těšim až se na to vrhnu
jasně že jde, a když umíš už řetízek, to je jen bonus:) nic slozitého to není… jen moje první pokusy byly male velikosti, ptž jsem byla netrpělivá a chtela to mít brzy a říkala jsem si že se to natahne… (byly to adeptky na darování na neonatologii)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkyM píše:
@Efshenyno právě, to mě navedlo na to zkusit to.Ale nechci přikrývku ale čepičku. Ale za 39,– je tam vlna i háček tak to zkusim.
Jo, jenže jsem to viděla naživo… a té vlny je tam tak na 3 řady čepičky… (dost málo(jen na ten čtvereček)
Takže do toho bych přímo nešla… Ale nápad dobrej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt jo? Hm taky mě to mohlo napadnout když je to jen za 39 kč. Takže budu muset do tý švadlenky no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já už háčkuju docela dlouho (jako samouk), ale časák jsem si koupila - jsou tam dvě pidiklubka vlny a háček a návod pro začátečníky a hlavně návod na nádhernej háčkovanej svetr a taky návod, jak udělat rovné řady (kromě základů). Takže vřele doporučuju těch 39 Kč za to dát. Háček stojí pajzku a vlna v galanterce tak kolem šedesáti, takže se to fakt vyplatí a ještě se to vlastně máte na čem naučit i když si další čísla nekoupíte (na velký vlně a háčku se učí líp) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkyM víč co, já háčkuju čepičky z vlny merino (je to 50%acryl+50%merino) a na háček se ti jdu podívat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže na té vlně je doporučená velikost háčku 3-4
Moje háčky jsou 3 a 4,5(takze jsem se trefila)
Jestli jsou v tom časáku i takvé informace, tak jdu do něj:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se podle těch návodů na ytb taky naučila, a na MMB je super návod na čepičku opravdu krok za krokem, podle kterého i já zvládla čepičku udělat a dokonce byla i použitelná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkyM ted jsi mě uplne zmátla s tou novou profilovkou… celou dobu odpovídám růžové holčičce, a najednou mi píše hnědej rámeček… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amabilis77 píše:
Háček stojí pajzku a vlna v galanterce tak kolem šedesáti,
Háček stojí 50?
Je jasné, že bude brzo konec světa.
Ale dá se sehnat i za 20 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkyM fakt? tj divný…celou dobu tu byla růžovka… a najednou se to zmenilo…no fakt:) no nva:) Háčkování nazdar… zitra hod foto, co jsi vytvořila… zitra si asi ten časák koupim:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit