Základy háčkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
21.9.12 19:51

@Knihomyš

uááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: drahý jen převrátil oči v sloup :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
21.9.12 19:55

Holky jak se prosim jmenuje ten casopis? @-}--

• Citovat
  • Upravit
3999
21.9.12 19:56

Snadné háčkování @Jamuna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.9.12 20:30

U nás už je ten časák vyprodaný :cert:,už asi i vyšel další díl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.9.12 20:31

@Lynette já už jsem kupodivu ty zkratky pochopila, ale v praxi je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.9.12 20:40

U nás jsem prosla asi 9 trafik a nikde taky není… nakonec na psychiatrické lečebně poslední :)
Dneska jsem u tchýne v obchode s botama vybrala malýmu zimní boty… a jsou takového kozačkového typu… no zkrátka a dobře, potrebuju ted pro něj kamaše:) takze bud budu plést, háčkovat, nebo nevim… v obchode nejsou k dostání… jen punčochy bez šlapek…ale maj na zadku 2 švy… to vypada jak puncochy… sice mimo téma… ale chtela jsem se svěřit,,,že budu delat kamaše:) bude sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.9.12 20:44

@Efsheny 8o koupila bych punčochy a ustřihla šlapky! Ono by to šlo udělat jako taková dvojprstá rukavice, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.9.12 20:44

@Efsheny

tak to se pak nezapomeň pochlubit. Ať se dílo daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.9.12 20:49

@Knihomyš jenže já nechci aby mel na zadnu ty dva švy… me nejde o slapky… ty tak klidne být muzou… ale chci aby to melo jeden šev vepredu i vzadu…
@MarkyM nevim kdy se do toho pustím… taky jsem přemýšlela že vytáhnu „dopletu“ a neco zmastím na něm…
nebo plán č.2, mám starší svetr s jelenem… žak ze bych ustřihla rukávy a udelala z nich nohavice,…good idea, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.9.12 21:06

@Efsheny Já jsem teď dělala kamaše pro panenku :think:, pletené… Každou nohavici zvlášť, postupně rozšiřovat. A pak to převést na kruhové pletení s tím, že „v rozkroku“ zas pár oček splétat, aby vznikl pěkně „sed“ a místo pro zadeček.
Nebo uplést dva díly úplně zvlášť a sešít. (střih na kalhoty někde bude, nebo prozkoumej nějaké tepláky, jak je to dělané…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.9.12 21:47

Holky a jaká je tedy nejlepší vlna pro začátečníky na učení háčkování? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.9.12 21:51

@ametyst
jak už jsem psala, tak háčkuju z ruzných akrylových vln… nebo merino(ale holky psaly, že je drahá na učení- A JE)
docela velké klubka vlny je třeba Lada…nebo barevná lada… já objednávám na http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?… nebo u nás v galanterce… a všude rádi poradí… jinak zatím jsem s žádnou vlnou neměla problem ani plést ani háčkovat…(samozřejmě krom chlupatých a bambulkových- ty na učení moc nejsou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.9.12 21:55
@Efsheny píše:
@ametyst
jak už jsem psala, tak háčkuju z ruzných akrylových vln… nebo merino(ale holky psaly, že je drahá na učení- A JE)
docela velké klubka vlny je třeba Lada…nebo barevná lada… já objednávám na http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?… nebo u nás v galanterce… a všude rádi poradí… jinak zatím jsem s žádnou vlnou neměla problem ani plést ani háčkovat…(samozřejmě krom chlupatých a bambulkových- ty na učení moc nejsou)

Díky, jdu si něco najít :) chci zkusit šálu, tak uvidím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.9.12 21:58

Zde pár mých výrobků :) a zajíček je asi nejpovedenější:) Těch jsem potom musela kámoškám a známým háčkovat 6…brrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.9.12 22:17

@ametyst ješte tyhle mám doma ve třech barvách.. příjemné.. http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat