Základy háčkování
- Fotoalbum (14)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lynette já už jsem kupodivu ty zkratky pochopila, ale v praxi je to horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás jsem prosla asi 9 trafik a nikde taky není… nakonec na psychiatrické lečebně poslední ![]()
Dneska jsem u tchýne v obchode s botama vybrala malýmu zimní boty… a jsou takového kozačkového typu… no zkrátka a dobře, potrebuju ted pro něj kamaše:) takze bud budu plést, háčkovat, nebo nevim… v obchode nejsou k dostání… jen punčochy bez šlapek…ale maj na zadku 2 švy… to vypada jak puncochy… sice mimo téma… ale chtela jsem se svěřit,,,že budu delat kamaše:) bude sranda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Efsheny
koupila bych punčochy a ustřihla šlapky! Ono by to šlo udělat jako taková dvojprstá rukavice, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš jenže já nechci aby mel na zadnu ty dva švy… me nejde o slapky… ty tak klidne být muzou… ale chci aby to melo jeden šev vepredu i vzadu…
@MarkyM nevim kdy se do toho pustím… taky jsem přemýšlela že vytáhnu „dopletu“ a neco zmastím na něm…
nebo plán č.2, mám starší svetr s jelenem… žak ze bych ustřihla rukávy a udelala z nich nohavice,…good idea, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Efsheny Já jsem teď dělala kamaše pro panenku
, pletené… Každou nohavici zvlášť, postupně rozšiřovat. A pak to převést na kruhové pletení s tím, že „v rozkroku“ zas pár oček splétat, aby vznikl pěkně „sed“ a místo pro zadeček.
Nebo uplést dva díly úplně zvlášť a sešít. (střih na kalhoty někde bude, nebo prozkoumej nějaké tepláky, jak je to dělané…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a jaká je tedy nejlepší vlna pro začátečníky na učení háčkování? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ametyst
jak už jsem psala, tak háčkuju z ruzných akrylových vln… nebo merino(ale holky psaly, že je drahá na učení- A JE)
docela velké klubka vlny je třeba Lada…nebo barevná lada… já objednávám na http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?… nebo u nás v galanterce… a všude rádi poradí… jinak zatím jsem s žádnou vlnou neměla problem ani plést ani háčkovat…(samozřejmě krom chlupatých a bambulkových- ty na učení moc nejsou)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Efsheny píše:
@ametyst
jak už jsem psala, tak háčkuju z ruzných akrylových vln… nebo merino(ale holky psaly, že je drahá na učení- A JE)
docela velké klubka vlny je třeba Lada…nebo barevná lada… já objednávám na http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?… nebo u nás v galanterce… a všude rádi poradí… jinak zatím jsem s žádnou vlnou neměla problem ani plést ani háčkovat…(samozřejmě krom chlupatých a bambulkových- ty na učení moc nejsou)
Díky, jdu si něco najít
chci zkusit šálu, tak uvidím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zde pár mých výrobků
a zajíček je asi nejpovedenější:) Těch jsem potom musela kámoškám a známým háčkovat 6…brrrr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ametyst ješte tyhle mám doma ve třech barvách.. příjemné.. http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit