Zakloněná děloha v RWF postavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3390
11.8.10 19:54

Goldenko - já mám taky zakloněnou dělohu a doktorka mi říkala ať si po sexu lehám na břicho a nebo si při sexu rovnou vybírám takové pozice, kdy jsem na břiše. Můj příběh znáš, po prvé jsem otěhotněla hned, ale následoval potrat a od té doby se s otěhotněním taky trápím. Držím ti palečky, ať je IFV úspěšné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
2.9.13 09:51

Přeji hezké dopoledne..
nevím jestli ještě někdo kouká na tuto diskuzi ale skusím to.
mám také zakloněnou dělohu a dr.mi řekl dělat sex ze zadu a lehat si na břicho, což to i chápu ale zaráží mě to, že prostě po sexu, když ze mě přítel,,vyklouzne´´ tak toho ze mě hodně vyteče, myslíte že to vadí? nebo co mám udělat aby ze mě nic neteklo když ležim na břiše.
moc děkuji za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.19 15:13

Zakloněná děloha

Můžete mi prosím napsat zkušenosti s porodem? Zda jste měly se zakloněnou dělohou bolestivější porod? Já mám zakloněnou dělohu po prvním porodu, za pár týdnů mám TP druhého porodu, děloha je stále zakloněná a už tak asi i zůstane. Sice mám díky této abnormalitě malé bříško (lidé mě tipují max na 5. měsíc), ale vše mě tlačí, nemůžu jíst, dýchat, mimčo mám natlačené snad až v krku.

• Citovat
  • Upravit
al.g.
3.7.19 18:00

Anonymni: To same, zaklonena deloha a nulove brisko. Porod byl naprosto bez problemu, pouze krizove bolesti, jinak rychly, nekomplikovany. A v neviditelnem brisku bylo docela velke miminko, coz nikdo necekal :D

Na kontrole po sestinedeli zustala zaklonena, stejne jako pred tehotenstvim.

Hodne stesti a pekny porod :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.19 18:40

Taky mám zakloněnou dělohu. Jestli jsem ji měla zakloněnou i při porodu nebo se narovnala, to nevím. Ale břicho jsem měla malé a mimčo přitom bylo docela velké. Porod proběhl normálně, bez komplikací, bolesti jsem měla hlavně břicha, křížové jen minimálně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex