Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Goldenko - já mám taky zakloněnou dělohu a doktorka mi říkala ať si po sexu lehám na břicho a nebo si při sexu rovnou vybírám takové pozice, kdy jsem na břiše. Můj příběh znáš, po prvé jsem otěhotněla hned, ale následoval potrat a od té doby se s otěhotněním taky trápím. Držím ti palečky, ať je IFV úspěšné ![]()
Přeji hezké dopoledne..
nevím jestli ještě někdo kouká na tuto diskuzi ale skusím to.
mám také zakloněnou dělohu a dr.mi řekl dělat sex ze zadu a lehat si na břicho, což to i chápu ale zaráží mě to, že prostě po sexu, když ze mě přítel,,vyklouzne´´ tak toho ze mě hodně vyteče, myslíte že to vadí? nebo co mám udělat aby ze mě nic neteklo když ležim na břiše.
moc děkuji za každou odpověď.
Můžete mi prosím napsat zkušenosti s porodem? Zda jste měly se zakloněnou dělohou bolestivější porod? Já mám zakloněnou dělohu po prvním porodu, za pár týdnů mám TP druhého porodu, děloha je stále zakloněná a už tak asi i zůstane. Sice mám díky této abnormalitě malé bříško (lidé mě tipují max na 5. měsíc), ale vše mě tlačí, nemůžu jíst, dýchat, mimčo mám natlačené snad až v krku.
Anonymni: To same, zaklonena deloha a nulove brisko. Porod byl naprosto bez problemu, pouze krizove bolesti, jinak rychly, nekomplikovany. A v neviditelnem brisku bylo docela velke miminko, coz nikdo necekal ![]()
Na kontrole po sestinedeli zustala zaklonena, stejne jako pred tehotenstvim.
Hodne stesti a pekny porod ![]()
Taky mám zakloněnou dělohu. Jestli jsem ji měla zakloněnou i při porodu nebo se narovnala, to nevím. Ale břicho jsem měla malé a mimčo přitom bylo docela velké. Porod proběhl normálně, bez komplikací, bolesti jsem měla hlavně břicha, křížové jen minimálně.