Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj, mam trochu problem delam obed a potrebuju tam dat smetanu na vareni, bohuzel jsem ji zapomela koupit a jelikoz bydlime na vesnici v krame je uz zavreno
v lednici mam jen zakysanou smetanu, myslite ze ji tam muzu dat misto ty na vareni??
market.s.87 píše:
ahoj, mam trochu problem delam obed a potrebuju tam dat smetanu na vareni, bohuzel jsem ji zapomela koupit a jelikoz bydlime na vesnici v krame je uz zavrenov lednici mam jen zakysanou smetanu, myslite ze ji tam muzu dat misto ty na vareni??
Já měla dneska úplně stejný problém a joo dala sem tam tu kysanou a joo dobrý to je ![]()
market: dát můžeš,ale je to jiné…udělají se ti tam takový cucky.. možná naředit vodou nebo mlíkem
co vaříš?
Jj podle toho, co to je za jidlo, ale vesmes to asi pujde, jen to bude trosku nakyslejsi a hlavne zdravejsi. ![]()
Tehulka no já ji zředila trochou vody a cucky se mi neudělaly já teda dělala omajdu ![]()
tohle je taky naka omacka, syr a bylinky
tak ja to ted zkusim a neredim to trochou vody
ja se bala co stim udela to ze to budu zapejkat
se asi v nejhorsim po..... ![]()
market.s.87 píše:
tohle je taky naka omacka, syr a bylinkytak ja to ted zkusim a neredim to trochou vody
ja se bala co stim udela to ze to budu zapejkat
se asi v nejhorsim po.....
tak to snad neee ![]()
tak ja jdu na to, no doufam ze zty kombinace nakonec neporodim
tak ja vam pak dam vedet jak jsem dopadla s moji zakysanou smetanou
jinak vam moc dekuji
holky tak jsem ted jen tak nakoukla pod poklicku a trochu ochutnala a je to dobry
mozna lepsi nez se smetanou na vareni
tak dekuji za rady a ja pujdu pomalu delat prilohu, dekuji ![]()
je tak to jo to se klidně může ja občas dělam bramborovou kaši ze zakysane smetany a bylinkovym maslem nebo bylinkovou solí a je to super…
dobrou chuť