Zalévání zeleniny naředěnou močí

1170
6.11.16 15:22

zalévání zeleniny naředěnou močí

Ráda bych na jaře zkusila zalévat zeleninu naředěnou močí. Prý 1:7 (sedm voda). Má s tím někdo zkušenosti? Četla jsem i o zalévání menstruační krví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1108
6.11.16 15:28

Bléé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
6.11.16 15:35

Pěkný eklhaft :poblion:, k čemu to má být dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
6.11.16 15:37

V obou tekutinách jsou pro rostliny prospěšné látky a rychleji a lépe prý rostou. Ty rostliny tím nebudu samozřejmě polévat! Budu to lít na půdu, pod ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.11.16 15:37

Lidskymi exkrementy se hnojit nema, rizikove z hlediska prenosu nemoci. Hnojive ucinky teda maji stejne predevsim fekalie bylozravcu.
chces to delat kvuli urode, nebo to ma byt nejak obskurni pokus jak stanovit pohlavi ocekavaneho ditete coi cosi podobneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
6.11.16 15:39

Neslyšela jsem, ale tak kravský hnůj jde na pole, slepičí pod rajčata :nevim: osobně bych tu zeleninu pak nejedla, ale tak růst může :think: I když nevylévá se močka jinam než na pole, protože moč je agresivní?

• Citovat
  • Upravit
1606
6.11.16 15:45
@Dana066 píše:
Ráda bych na jaře zkusila zalévat zeleninu naředěnou močí. Prý 1:7 (sedm voda). Má s tím někdo zkušenosti? Četla jsem i o zalévání menstruační krví.

Udajne to tak delala prababicka a meli nejobsypanejsi a nejvetsi maliny na vsi. Curala na kybl a pak to naredila a zalevala. My uz v tom nepokracujem, tak nevim, ale je fakt, ze afrikany, do kterych mi prcek v lete cural jsou paradni a bohatsi nez ty v ostatnich truhlicich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.11.16 15:46

No fuj, ale měla jsem kdysi hnojivo na pokojovky a byla to nějak upravená zvířecí moč-ono to i tak smrdělo, ale psali tam, že na zeleninu neee, že to obsahuje moc dusičnanů a že je to nevhodné. Takže by to člověk měl asi docela nebio. Docela bych se obávala nějakých nemocí, jak píše Pudloslava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
6.11.16 15:47

No, čistě teoreticky to funguje. Nezkoušela jsem teda vyloženě lidskou moč, ale třeba místa, která počůrá pes a která se stihnou včas naředit vodou (jinak to spálí to místo), rostou výrazně lépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
6.11.16 15:50

@Pudloslava :D kvůli úrodě. Děti neplánuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.11.16 15:52
@Dana066 píše:
Ráda bych na jaře zkusila zalévat zeleninu naředěnou močí. Prý 1:7 (sedm voda). Má s tím někdo zkušenosti? Četla jsem i o zalévání menstruační krví.

8o 8o 8o no fuj.. a co ten smraf z toho?? Bleeeee :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
6.11.16 15:59
@Dana066 píše:
V obou tekutinách jsou pro rostliny prospěšné látky a rychleji a lépe prý rostou. Ty rostliny tím nebudu samozřejmě polévat! Budu to lít na půdu, pod ně.

Radila bych, nedělej to. Uvědomuješ si, co bude kolem za smrad? Babička takto zalejvala růže a páchla nám celá předzahrádka. Jenže růže se nekonzumuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.11.16 16:02
@Denis11 píše:
8o 8o 8o no fuj.. a co ten smraf z toho?? Bleeeee :poblion:

nejlépe i s cucky tkáně.
:poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31978
6.11.16 16:04
@chipsa píše:
Radila bych, nedělej to. Uvědomuješ si, co bude kolem za smrad? Babička takto zalejvala růže a páchla nám celá předzahrádka. Jenže růže se nekonzumuje.

To musela zalévat v naprosto šíleném množství, protože jinak by smrděla každá zahrada, na které je pes 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
6.11.16 16:05

@Burj Chalifa :poblion: :poblion: fujtajbl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí