Záliby, koníčky, hobby

8
7.10.13 09:14

Záliby, koníčky, hobby.

Dobrý den, ahoj všichni. I já jsem na mateřské dovolené, jsem šťastná, že mám dceru, které jsou 2 roky, ale ráda bych se večer nebo někdy ráda odreagovala, ale nemám zádný koníček, nevím, jak přijít na něco, co by mě mohlo bavit, v čem být dobrá, něco na zlepšení nálady. Co děláte vy? Jak dojít na to, co by mě mohlo bavit? Děkuji za rady, taky bych chtěla byt v necem dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
7.10.13 09:20

Jako největší relax a odreagování beru krafání tady na e-miminu :oops: :mrgreen:. Většinou jsem večer sama doma s děckama, takže nejde někam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.13 09:20

Proste zkouset ;)
Nemam nejake vylozene hobby, bez ktereho bych nemohla zit… Ale rada si dam do tela, prectu si knizku, vyslapnu Lysou, postavim puzzle… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
murkyfff
7.10.13 09:50

Hackuju, ucim se cizi jazyk, pletu z pedigu..

• Citovat
  • Upravit
2132
7.10.13 09:57

U mě vedou knížky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.10.13 10:05

@innnaa musíš sama vyzkoušet. U mě záleží na náladě - háčkuju, pletu z papíru, jezdím na inline, cvičím, miluju čtení a když potřebuju fakt odraz, tak jedu na koncert :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.10.13 13:34

@innnaa
já po večer doma cvičím. Teď od září jsem doma začala vyučovat klavír, takže každý večer mám na 45 minutek jedno dítko a tak se nejvíce odreaguju a přijdu na jiné myšlenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.13 14:18

Díky holky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.13 14:19
@Jituna78 píše:
@innnaa
já po večer doma cvičím. Teď od září jsem doma začala vyučovat klavír, takže každý večer mám na 45 minutek jedno dítko a tak se nejvíce odreaguju a přijdu na jiné myšlenky :-)

No právě, já taky hraju na klavír, ale moc to neumím, chtěla bych umět líp, ale to bych asi taky musela začít někam jezdit na hodiny.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.10.13 14:42

@innnaa
nebo může učitel za tebou :-) Já jsem taky jezdila k žákům, ale s malou je to složitější, tak učím jen doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
8.10.13 11:05

To se tak někdo má, že je hudebně nadaný a zručný a šikovný :palec: Já jsem takovej lempl, že to snad ani není pravda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.7.14 17:19

Návrat k zálibám

Zdravím. :kytka:
Chci se zeptat, jestli jste se vrátily ke koníčkům, které jste třeba v pubertě opustily. Zkušenost nemám. Mě záliby vydržely do vysokého věku. :D Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
9649
2.7.14 19:37
@rokris píše:
Zdravím. :kytka:
Chci se zeptat, jestli jste se vrátily ke koníčkům, které jste třeba v pubertě opustily. Zkušenost nemám. Mě záliby vydržely do vysokého věku. :D Děkuji.

K tem, ktere jsem mela jako mlada a opustila jsem je uz jsem se nevratila… jen cteni mi vydrzelo doted a vydrzi asi navzdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí