Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, ahoj všichni. I já jsem na mateřské dovolené, jsem šťastná, že mám dceru, které jsou 2 roky, ale ráda bych se večer nebo někdy ráda odreagovala, ale nemám zádný koníček, nevím, jak přijít na něco, co by mě mohlo bavit, v čem být dobrá, něco na zlepšení nálady. Co děláte vy? Jak dojít na to, co by mě mohlo bavit? Děkuji za rady, taky bych chtěla byt v necem dobrá.
Jako největší relax a odreagování beru krafání tady na e-miminu
. Většinou jsem večer sama doma s děckama, takže nejde někam jít.
Proste zkouset ![]()
Nemam nejake vylozene hobby, bez ktereho bych nemohla zit… Ale rada si dam do tela, prectu si knizku, vyslapnu Lysou, postavim puzzle… ![]()
@innnaa musíš sama vyzkoušet. U mě záleží na náladě - háčkuju, pletu z papíru, jezdím na inline, cvičím, miluju čtení a když potřebuju fakt odraz, tak jedu na koncert ![]()
@innnaa
já po večer doma cvičím. Teď od září jsem doma začala vyučovat klavír, takže každý večer mám na 45 minutek jedno dítko a tak se nejvíce odreaguju a přijdu na jiné myšlenky ![]()
@Jituna78 píše:
@innnaa
já po večer doma cvičím. Teď od září jsem doma začala vyučovat klavír, takže každý večer mám na 45 minutek jedno dítko a tak se nejvíce odreaguju a přijdu na jiné myšlenky
No právě, já taky hraju na klavír, ale moc to neumím, chtěla bych umět líp, ale to bych asi taky musela začít někam jezdit na hodiny.. ![]()
@innnaa
nebo může učitel za tebou
Já jsem taky jezdila k žákům, ale s malou je to složitější, tak učím jen doma ![]()
To se tak někdo má, že je hudebně nadaný a zručný a šikovný
Já jsem takovej lempl, že to snad ani není pravda ![]()
Zdravím. ![]()
Chci se zeptat, jestli jste se vrátily ke koníčkům, které jste třeba v pubertě opustily. Zkušenost nemám. Mě záliby vydržely do vysokého věku.
Děkuji.
@rokris píše:
Zdravím.
Chci se zeptat, jestli jste se vrátily ke koníčkům, které jste třeba v pubertě opustily. Zkušenost nemám. Mě záliby vydržely do vysokého věku.Děkuji.
K tem, ktere jsem mela jako mlada a opustila jsem je uz jsem se nevratila… jen cteni mi vydrzelo doted a vydrzi asi navzdy ![]()