Žaludeční viróza

86
20.1.22 21:03

Žaludeční viróza

Dobrý den maminky,

Malý ma od včera od večera žaludeční virózu - v noci se budil na zvracení do půlnoci (začal poprvé zvracet o půl 8 večer). Potom lehce do rána klid. Dopoledne zvýšená teplota, ale nezvracel, popíjel černý čaj mocslabý oslazeny hrozn. cukrem a vodu po trosickach v průběhu pořád. Odpoledne opět zvracel a i ještě do večera bylo vidět že ho bolí žaludeček po delších intervalech a jednou pak i zvracel. Řídíme se podle rady doktorky, ale jídlo mi dneska nepozřel nic - piškot, rýží nic. Trochu si dal starší rohlík a ten vyzvracel.
Prosím máte zkušenosti, za jak dlouho to Vaše děťátka opustilo…?
Ještě jedna otázka prosím… Měli jsme před Vánocemi střevní chřipku - pár dní před ní mi nejedl a pak v jeden den měl 3× průjem a odešla. Teď měsíc a toto…manžel zvracel přes 2 dnama. A hlavně chytli jste někdo taky takto po sobě takové,,hnusy,, a jak prosím probihali? Přijde že mi že opravdu brzy co jsme měli střevní…a ta nás potrápila taky všechny.
A ještě prosím jake jste dávali probiotika, nebo co Vám ještě prosím pomohlo…
Moc děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14615
21.1.22 07:36

U nas měl přesně takovýto průběh covid, tzn. jen zvracení (já pouze nevolnost) a zvýšená teplota :lol: nemáte omikrona? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.1.22 07:59

@Semtex Manžel byl negativní ve středu, ale jde i dneska na testy. Tak uvidíme jak dopadnou. Děkuji za napsání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.1.22 09:19

U dcery se projevila střevní viróza minulý týden ze soboty na neděli, nejstarší syn pak zvracel v úterý; zbytek rodiny nic (já, mladší syn ani manžel). No a tuto středu jsem zůstala doma já s průjmem, mladší syn zvracel včera v jídelně… zbývá manžel :mrgreen: Testujeme se v práci - negativní, děti ve škole - negativní. Prý to teď řádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.1.22 15:42

U nas neco podobneho, 4-lety zvracel od stredy odpoledne do ctvrtecniho rana, dnes uz je vesely, ale na mne to padlo dnes o pulnoci, zvracela jsem teda jen 2× ale citim se jak pri chripce, teplotu nemam. Manzel v praci test a negativni, js kdyztak pujdu az kdyz se mi udela lepe, stejne pres vikend nikam nepujdeme a dite nebylo ve skolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí