Zámek Slavkov u Brna - kaple

10048
7.2.11 08:27

zámek slavkov u brna- kaple

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti se svatbou na zámku Slavkov, nejlíp v kapli sv. kříže? Nebo nemáte někdo fotky? Na netu jsem hledala a našla vždycky jednu a tu samou…děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1885
7.2.11 09:31

Ahoj,

znám to tam velice dobře. Narodila jsem se tam :lol:
Posílám tento odkaz http://www.zamek-slavkov.cz/cz/ Bohužel je tam teda taky jen jedna fotka, ale já bych tam určitě zavolala a domluvila si prohlídku. Kamarádka pracovala přímo na zámku, měla na starost právě svatby :wink: . Teď je na mateřské…
Vím, že jsou tam moc milí a určitě Ti vyjdou vstříc i třeba s hodinou prohlídky. Teda ona to tak dělala, že třeba zůstávala i dýl, aby lidi stíhali z práce a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dice nepri
7.2.11 09:43

Děkuji, to je právě ten server mám ho celej projetej. Mě právě přijde že je to tam dost malý, píšou pro 70 lidí, já čítám teda víc…a nevím no…chtěla bych ještě uplnej extrem aby nas tam oddal knez no…tak nevim…
Jinak kamosce zavidim praci :oops: planovat svatby to je muj sen… :-)

• Citovat
  • Upravit
1885
7.2.11 09:47

Já jí už napsala, aby mě poslala nějaké fotky, tak Ti je semka pak vložím. Ještě se teda zeptám, zda by se tam vešlo víc než 70 lidí a co ten kněz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.2.11 11:09

jseš zlatá děkuji moc :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
7.2.11 11:19

Tak vkládám postupně fotky. Jsou to její osobní. Takže to není žádná super sláva, ale snad Ti to bude stačit…

A tohle mě naspala:

Termín si musí prvně dohodnout na Radnici na matrice 544121114

Musí si sehnat svého faráře, který je sezdá, protože slavkovský preferuje svatby v kostele a sezdává pouze ovečky ze svojí diecéze, to je nějaký předpis

Pokud tyto dvě věci budou mít zajištěné, musí na zámek zaplatit pronájem kaple. Nevím, jestli nepodražili, ale poplatek by měl být kolem 5.000,– Kč za obřad. ( teď nevím, jestli 4.500,– nebo 5.500,– Kč). Většinou se to dělá po normálních svatbách, aby tam byla květinová výzdoba. Jinak by si ji museli zajistit sami. č.t. 544221685 p. Formánková

Těch lidí tam vejde 70, víc asi těžko, ale to si musí domluvit na zámku.

Takže asi tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
7.2.11 11:21

… a další …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
7.2.11 11:21

… a další …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
7.2.11 11:22

… no, a ta poslední mě bohužel nejde vložit :-?
Tak snad budou stačit tyhle …

Přeji krásnou svatbu a hlavně spokojený život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.11 11:38

Kaple je nádherná, pokud se ti líbí barokní styl. Je světlá a má pěknou atmosféru. Ale víc než těch 70 lidí tam nenarveš - a už tak tam budou zmáčklí… Si vem, že to byla kaple pro zámeckého pána, ne kostel pro celé městečko a přilehlé okolí. :wink: Rozhodně doporučuji osobní návštěvu, aby sis to prohlédla. Kamarádka se tam vdávala a má krásné fotky nejen z kaple, ale i ze zámeckého parku, fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.2.11 11:46

Úžasný děkuji moc, je fakt že to chce vidět na vlastní oči…s tím farářem to musím nějak vymyslet a sehnat, měla jsem jednoho u nás v kostele kam sem chodila od mala ale oni ho převeleli k Plzni a teď budu muset fakt hledat…jsem ráda že jsem přítele vůbec přemluvila ke svatbě s farářem… :-) ale děkuji za fotky, musí být super práce dělat tam organizátorku akcí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
7.2.11 13:20

Není za co :wink:
Ona z toho byla nadšená jen ze začátku. Je to celkem složité. Práce ji bavila opravdu hodně, ale peněz za to bylo žalostně málo. Obvzlášť, když musela být všem těm akcím osobně přítomna. Soboty, neděle v noci na pronájmy. A nikdo jí to nezaplatil. Musela si vybírat jen náhradní volno, které si ale neměla kdy vzít, když musela u všeho být. Takže takový začarovaný kruh…
Takže pak už z toho byla i otárvená. Takhle dělat tuhle práci na vlastní noze. To byla asi úplně jiná situace :lol:

Držím pěsti ať se vše vydaří dle Tvých představ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria