Záměna umělého mléka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
15.12.17 17:16

Záměna UM

Mám doma dvouleťáka a tříměsíční holčičku, která je kompletně na Sunaru. Podařilo se mi teď zaměnit jejich UM, takže malá teď vypila 150ml Sunaru 3 a to ještě jako bonus s vanilkovou příchutí. Poznala jsem to až když si na mě krkla s voňavým odérem. Stalo se to někomu? Jsem na mrtvici. Volala jsem doktorce a ta mi řekla jen ať ji sleduju a že jí to může způsobit problémy při trávení, takže průjem nebo zácpu atd. A že pokud bude brečet a bude mít tvrdý břicho, tak že máme jet k doktoru. Tak doufám že se tu najde někdo, komu se něco podobného taky přihodilo a uklidní mě. Se picnu, fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35711
15.12.17 17:24

Já myslím, že se jí nic hrozného nestane, je to pořád kojenecké mléko, ne okena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
15.12.17 17:39

Tak čisté teoreticky, můžeš ji dát probiotika, pokud máš, pokud by plakala, dala bych nejdřív sab simplex nebo espumisan.
Ale nic strašlivého to není, buď v klidu. Exmanzel dal kdysi půlročnímu polotučné mléko z ledničky a nebylo mu naprosto nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.12.17 17:40

Nic se nestane, zvlášť takhle pro jednou.

• Citovat
  • Upravit
2357
15.12.17 17:41

Maximálně ji bude trochu bolet břicho, bude se jí blbě kakat nebo se naopak pos… Na břicho dej kdyžtak co dáváš na prdy, pomasíruj, ev. použíj rektální rourku. U průjmu neřeš, to se samo upraví. Spíš bych se malilinko bála alergie na tu vanilku, pokud by se vysypala nebo zrudla po celým těle tak dej Fenistil kapky(dávkování si najdi na netu včas, najdeš ho podle váhy), ale myslím, že se nestane vůbec nic. Po téhle zkusšenosti si dáš příště bacha a už se ti to nestane. Klidnou noc, ať je vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.17 17:45

@skabik klid, je to UM, v tom 3 je akorát kapánek jiné složení, co se výživy týče.. max to vyhodí nebo ji bude bolet břicho. Rozhodně jsi ji ale nijak neohrozila, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.12.17 18:15

Děkuju za uklidnění :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie