Zaměstnání Lidl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.8.17 09:16

Zaměstnání Lidl

Ahoj, je tu někdo, kdo pracuje/pracoval v Lidlu? Ideálně ve větším městě. Chtěla bych se na něco zeptat, napsala bych SZ. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
12.8.17 09:42

Me by zajimala jedna vec, ted ubehl rok od znovuotevreni mistniho Lidlu a najednou odesla asi polovina personalu. Neni to tim, ze by jim po roce museli zvednout plat, jak slibuji v reklamach?
Chtel bych to potvrdit od nekoho z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.8.17 10:07
@Emimin7 píše:
Me by zajimala jedna vec, ted ubehl rok od znovuotevreni mistniho Lidlu a najednou odesla asi polovina personalu. Neni to tim, ze by jim po roce museli zvednout plat, jak slibuji v reklamach?
Chtel bych to potvrdit od nekoho z Lidlu.

Nejsem z Lidlu, ake ted z nove otevreneho a zrekonstruovaneho Lidlu behem zkusebky odesla sousedka. Takze dostanes smlouvu na rok a po roce dostanes klasickou smlouvu (osvedcis-li se samozrejme, pokud si nebude sef pobocky jisty a jako ze tak v 59% neni, tak smlouva zase na rok) ovsem s platem jako nastupnim - neberou te jako ze tam si druhy rok, ale diky nove smlouve porad jako ten prvni, takze o nejakem zvyseni platu si muzes nechat jen zdat… :?

Ona to prokoukla a ostatnimi zanestnanci byla varovana pred, takze se jim na to ve tkusebce vybodka. Minus bylo to, ze za dva mesice byla na pokladnu jen zaucena, sedela na ni je jednou asi dve hodiny, jinak tam tahala palety a neustale rovnala mrazaky a chlafaky - veci, ktere nechce nikdo delat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.17 10:16

Já bych ráda zkušenosti těch, co tam opravdu pracovali nebo pracují. ;) Protože přes známé a tak podobně…nikdo neví, jaký je ten dotyčný pracovník, prostě to už je přes někoho a na to moc nechci brát zřetel. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
12.8.17 10:20

Ahoj, pritelova sestrenka je tam uz nekolik let, bydlime v Olomouci, tak kdyztak napis do zpravy, muzu ti pripadne dat primo FB kontakt na ni :)

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
12.8.17 10:22

Jinak teda nevim, koho si tam vybiraji, protoze ja su po RD ted a zadala jsem tam o misto, kdyz mi prisel odmitaci email, tak jsem se musela zasmat ( samozrejme dle zivotopisu nepoznaji, ze jde o RD ) chlap rikal, ze bych asi pro ne byla moc dobra, se skolou a znalosti jazyku :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.17 10:29

@shadowbabe já jsem se tam právě dostala, po 4 kolech výběrového řízení, upřímně, ani jsem nedoufala. Práce snů to úplně není, ale po 6letech doma ( to jsem v CV taky neměla uvedené, jsem ještě zaměstnaná v práci před mateřskou ).
Spíš by mě zajímalo, jak fungují s rozpisem směn, jestli to ví opravdu jen týden dopředu a zda si třeba směny s kolegou můžou prohodit. Na to jsem se úplně nechtěla vyptávat, dokud nnastoupím. Pokud by ses zeptala a pak to sem písla, tak budu ráda :kytka:

• Citovat
  • Upravit
776
12.8.17 10:55

Smeny jsme meli vzdycky na 14 dni dopredu, vymena moc mozna neni, protoze je dost slozite postavit plan tak aby byl dodrzen zakonik prace (nemuzes mit po odpoledni rano, musis mit urcitou dobu volno atd.). Samozrejme pokud to vyslovene neodporuje, tak vyjmecne si to prohodit muzes. Jinak si muzes dat nejake pozadavky (samo taky v omezenem mnozstvi). Vedouci se vetsinou snazi vyjit vstric.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.17 11:10

@Anny2148 aha, tak 14 dní předem, to by bylo určitě o dost lepší, než jen týden :pankac: Jj, to je mi jasné, že to není úplně jednoduché ten plán vykoumat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7527
12.8.17 12:48

@shadowbabe tak ono pokud máš nějaké vyšší vzdělání a jazyky, tak většina personalistu předpokládá, že je máš pouze na dobu než najdes něco lepšího a raději vezmou někoho s nižší kvalifikací, protože mají trošičku větší šanci, že tam ten člověk zůstane déle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.8.17 14:29

Pracovala sem ram sedm let…a nebyt miminka neodesla bych. Pro lidi co se neboji makat a nesmrdi jim vybalovat palety a starat se o prodejnu super prace za super prachy…takze kdo neni linej a. nebide cekat ze si hacne za kasu a nic vic se ho netyka…sup tam :pankac:
Ja byla spokojena :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
12.8.17 14:45

Pracovala jsem tam jako brigadnice při studiu asi rok a půl, byla jsem téměř pořád na kase a raději bych dělala tu normální práci, jako ti na HPP - na krámě a občas na kase. Ale práce je to dobrá, nepřišla mi nějak extra náročná, musíte chtít pracovat, na kase je to na psychiku, ale já si pořád o něčem přemýšlela a uteklo to, na krámě je to fyzicky náročnější, ale oproti nynější brigádě procházka růžovým sadem. Bylo to tam fajn, ale hodně se lidi točí, ať už brigádníci, tak stálý, furt chodí někdo nový. :mavam: Za ty peníze dobrý, práce mi nevadila, když je dobrý kolektiv, tak je to vůbec fajn práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.17 17:20

@Monik1 @Barbucha3 tak to holky moc ráda slyším. Mám z toho trochu respekt. Ale práce se nebojím, na tu jsem zvyklá, tak snad to bude dobrý.

Klidně jestli ještě máte nějaké poznatky, sem s tím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
12.8.17 20:27

@medunka23 No je fakt, že s tím už jsem se setkala :think: Jednou mně paní vedoucí jednoho obchodu s oblečením řekla, že by mi 10 000,– nestačilo s tím studiem a jazyky a pamatuju ještě na období bez dcerky, kdy mi tam perso řekl, že su moc mladá a když ještě nemám dítě, tak jim za chvíli otěhotním a budou mi muset platit za válení se doma :lol:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
12.8.17 20:29

Takže směny prý zhruba 3 týdny dopředu, že směna lze přehodit. Pokud by byl konkrétní dotaz, tak se jí zeptám ještě :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat