Zaměstnání Lidl?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Monik1 ahoj slyšela jsem že každý den dostaneš určité množství zboží co musíš vybalit mezi tím lítáš na kaši když je hodně lidí to je jasné ale někdo mi říkal že když je hodně lidí a sedíš furt na kase a nestihneš vybalit to zboží musíš zůstat dokud to neuděláš je to pravda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@snažilka maminka to je asi i jak ktera prodejna. Je jasny, ze zbozi co ten den prijde by se melo vybalit. My to mely tak, ze jsme si dost bez kecu pomohly. Byla tam super parta a nikdo nechtel jit domu pozdeji. Takze je to i o lidech. Je mozny, ze jinde si kazda kope za sebe, ale to nemuze dlouho fungovat…
Je fakt, ze si tam zensky fakt maknou, ale neni zas nejaky desny..zalezi co vydrzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik1 to je jasné ![]()
Ptám se hlavně pro to že jsem nad lidlem uvažovala ale právě jsem slyšela tohle a to mě dost odradilo protože s dětmi ve školce celkem na prd no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@snažilka maminka píše:
@Monik1 to je jasné
Ptám se hlavně pro to že jsem nad lidlem uvažovala ale právě jsem slyšela tohle a to mě dost odradilo protože s dětmi ve školce celkem na prd no
@snažilka maminka no to je jasny, ja se krz malou uz nevratila. Na rano se chodi moc brzo a nekdy se to protahlo…a odpolka bych nevyresila hlidani, takze pokud neni babicka nebo tatinek co nechodi z prace v sedm vecer, tak se to neda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monik1 píše:
Pracovala sem ram sedm let…a nebyt miminka neodesla bych. Pro lidi co se neboji makat a nesmrdi jim vybalovat palety a starat se o prodejnu super prace za super prachy…takze kdo neni linej a. nebide cekat ze si hacne za kasu a nic vic se ho netyka…sup tam
Ja byla spokojena
Tak jestli narazis na muj prispevek o sousedce, tak te zklamu. Ne lina fakt neni, vede tu nekolik let mistni Sokol a maknout na brigadach a uklidech zadarmo fakt umi, stejne jako obstara sama svuj pozemek/zahradu cca 1200 m2. A Ne - necekala ze bude hačat za pokladnou, ale byt tam jednou behem trech mesicu je trochu moc malo. A ano ctvrt roku tahani palet a vybalovani zbozi u nejhorsich mist - mrazaku a chladaku odnesla ve svych skoro 50 letech zdravotne - zada a krk, takze behem zkusebky jeste stihla omarodit a po skonceni odhadem cca pulrocni neschopenky jim na to hodi definitivne bobek. A dobre udela
![]()
- Citovat
- Upravit
@snažilka maminka píše:
@Monik1 ahoj slyšela jsem že každý den dostaneš určité množství zboží co musíš vybalit mezi tím lítáš na kaši když je hodně lidí to je jasné ale někdo mi říkal že když je hodně lidí a sedíš furt na kase a nestihneš vybalit to zboží musíš zůstat dokud to neuděláš je to pravda?
Maximálně půl hodiny po, ale třeba když se vybaluje nové zboží ve středu a neděli večer, tak se tam opravdu zůstává dokud se to nevybalí, kdyby to však znamenalo být tam. o víc než hodinu déle, tak se jde normálně domů a dělají to ranní, ale to se nestává, většinou se to tak nějak stihne a když je to vybalené brzo, tak se jde dřív domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás právě vůbec nevidím, že by prodavačky byly nějak ve stresu. Vybalují si to úplně v klidu a to tam jezdím tak třikrát týdně na nákup. Jestli to je tím, že to je ta nová, větší prodejna a je jich tam opravdu hodně. A nebo tím, že je prodejen ve městě víc.
Ani na kasách tam nejsou žádné fronty.
- Citovat
- Upravit
Já dělala v Lidlu přes 7 let, teď jsem doma s rizikovým těhotenstvím ale doufám že po mateřské se zase vrátím do Lidlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, řekla bych, že opravdu záleží na vedení dané prodejny, kolegové jsou důležití a samozřejmě každý je jiný a tak je asi nejlepším zjištěním to zkusit
já dělávala pokladní v Albertu, pak hlavní pokladní a upřímně kolikrát se mi po pokladně ani nestýskalo, jen z toho sezení bolí záda
Co říkala chlapova sestřenice, tak je tam občas makando, ale to je asi všude v těch supermarketech ![]()
- Citovat
- Upravit
A nemohly byste mi holky dát některá příklad, jak třeba takový týden vypadá? ![]()
Anonym 2
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A nemohly byste mi holky dát některá příklad, jak třeba takový týden vypadá?
Anonym píše: Více
Každý den je stejný - ráno, než se otevírá se připravují kytky, ovoce, zelenina, případně se ještě dolaďují hadry a postupně se začíná vybalovat, když se otevře, jsou na kase vždy 1-2 pokladní, a postupně volají další, dle pořadí jak sedíte (ti co tam jsou dlouho, sedí nejdál a jsou víc na krámě, než nový, brigádníci jsou na kase téměř furt), pokud je hodně lidí (pondělí, čtvrtek, pátek) je hodně lidí na kase a na krámě minimum, ale průběžně se dopoledne vybaluje zboží, pak tě volají na kasu, mas půl hodinku pauzu. Na odpolední směně se dovybalí, ale většinou se to stíhá, a kartonuje se (rovná zboží v regálech) a rovnají se hadry, ještě se doplňuje chlaďák, a tak nějak pořád vše dokola, aby bylo všude upraveno, zase se mezitím stále chodí na kasu. Večer se rozdělí, kdo uklidí zázemí, kdo uklidí kasy, kdo bude rovnat oblečení, kdo (2 lidí) bude projíždět celý krám a rovnat, kdo bude rovnat chlaďák. Tohle je v běžném dnu, pokud je středa nebo neděle k tomu všemu se přidá vybalovaní hadrů na další den, takže se rychle udělá (uklidí, srovná) prodejna a pak jdou všichni vybalovaní krabice hadrů. To je asi vše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shadowbabe Mě taky jednou odmítli a dokonce mi napsali, že pro tu danou pobočku už nebudou brát v potaz muj životopis
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit