Zaměstnání z domu – jaké?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
A co teda umíte, dámy? Programovat, překládat? Nebo chcete hlídat děti? To je těžké radit, když člověk neví, co můžete nabídnout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda fascinuje, že ženský tady chtějí strašně moc pracovat z domu, ale už nenapíší, co umí. Většina z těch, co tak vehementně stojí za HO NEMÁ prakticky co nabídnout. Dál žijí vlhký sen, jak budou doma a vydělávat navíc slušné peníze, ale vzdělávat se, jít dovednostmi naproti, to ne. Je potřeba si uvědomit, že takto svět opravdu nefunguje. Když nemáte zkušenosti, dovednosti, vzdělání, tak nemůžete čekat hned práci z domova. Navíc velké procento firem jede na hybridní model. Pokud chcete full home office, na to musíte být úrovní naprosto někde jinde, no a nebo buďte OSVČ a vymyslete si svoje podnikání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z domu se dá dělat třeba administrativa, zákaznická podpora, online marketing nebo časem i něco v IT… já bych se dívala i na možnost se něco doučit, protože pak je těch home office pozic víc. Byla jsem na online kurzu datové analytiky u Engeta a mě to třeba skvěle nakoplo, člověk získá směr, co se učit dál, a pak se mu ty možnosti hledají líp. Jinak bych koukala hlavně na klasické pracovní portály a dávala pozor na podezřele „snadné“ práce z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ludia, ktori si fakt mozu taku pracu dovolit, sa tak blbo nepytaju, pretoze bud ju uz maju, alebo to mozu delat ale nechcu, alebo ak chcu smeruju k tomu…
v okoli mam takych ludi, su to IT, architekti, praca v marketingu, veduce pozicie, projektaci, grafici atd
predpokladam, ze ti co sa tak pytaju tady, tak ani jedno z toho nemaju ani vystudovane ani neumi delat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se sem připnu. Mě naopak zajímá nějaká práce po mateřské výhledově později z domu aspoň jeden dva dny, ale nějaká práce kde by stačila střední škola bez zaměření? Protože můj obor je nevyužitelný a výšku jsem nedokončila.