Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja na vojne vyrostla, i kdyz je to ted jiny, nez kdysi, tak vojaky ze srdce nesnasim…tot muj nazor
kazdopadne preju at jsi s nim stastna ![]()
jinak uniformy sluší všem chlapům většinou a voják je bez uniformy chlap jako každý jiný ![]()
vojak byl ma prvni laska a i fyzicka…
taky se mi uniformy libi…
Hanulka82 píše:
ja na vojne vyrostla, i kdyz je to ted jiny, nez kdysi, tak vojaky ze srdce nesnasim…tot muj nazorkazdopadne preju at jsi s nim stastna
TO ZÁLEŽI NA POVAZE TOHO ČLOVĚKA - NĚKDO TO VYLOŽENĚ ŽERE - ŽE MÁ ZELENÝ MOZEK, A NĚKDO TO PROSTĚ BERE JAKO NORMÁLNÍ PRÁCI..
VĚTŠINOU ČÍM VĚTŠÍ FUNKCE TÍM VĚTŠÍ MAGOR, ALE TO JE VŠUDE V KAŽDÉM POVOLÁNÍ..
šáia píše:
jinak uniformy sluší všem chlapům většinou a voják je bez uniformy chlap jako každý jiný
JOJO..JÁ DYCKY CHTĚLA PILOTA..NEBO TA UNIFORMA Z JAGU - ( HARMON RAB ) TO JE UPLNĚ SEXY.. ![]()
muj tatka byl vojak, ale tehda to bylo uplne o necem jinym
vojaci jsou podle me super, znam 2, proste normalni pekne urostly kluci, maji smysl pro disciplinu, nejsou to zadny metrosexualove s ohnutym limeckem a nagelovanym cirem
blby je, kdyz se rozhodnou jet na nejakou misi, tak ho treba par mesicu neuvidis, no ale zase vam vydela na krasny bydleni ![]()
ja to povolani jako kazdy jiny, jsou tam super lidi i uplni blbci jako vsude ![]()
Když shodí uniformu, je to chlap jako každý jiný… Takové škatulkování podle povolání je bezpředmětné a nesmyslné, záleží na povaze konkrétního chlapa.
Držím palce, ať vám je spolu dobře ![]()
smurfka píše:Hanulka82 píše:TO ZÁLEŽI NA POVAZE TOHO ČLOVĚKA - NĚKDO TO VYLOŽENĚ ŽERE - ŽE MÁ ZELENÝ MOZEK, A NĚKDO TO PROSTĚ BERE JAKO NORMÁLNÍ PRÁCI..
ja na vojne vyrostla, i kdyz je to ted jiny, nez kdysi, tak vojaky ze srdce nesnasim…tot muj nazorkazdopadne preju at jsi s nim stastna
VĚTŠINOU ČÍM VĚTŠÍ FUNKCE TÍM VĚTŠÍ MAGOR, ALE TO JE VŠUDE V KAŽDÉM POVOLÁNÍ..
jasny, ja nemam rada tu instituci, znam neco malo z pozadi, lidi co jsou na generalnim stabu, proste jsou to hovadka (ti na vysokych postech) a za me bych zrusila celou profi armadu
jiak chlapi v uniformach se mi libi taky, to zase jo
PODLĚ MĚ MAJÍ VĚTŠÍ DISCIPLÍNU A HLAVNĚ JSOU SPOLEHLIVÝ ( ZASE JAK KTEŘÍ ), ZNÁM PLNO VOJÁKŮ - KÁMOŠŮ OD PARTNERA A JSOU POVĚTŠINOU V POHODĚ..
JAK ŘÍKÁM TAK ZÁLEŽI NA POVAZE ČLOVĚKA, NE NA TOM CO MÁ NA SOBĚ..
Ahoj já sice nemám vojáka (když sháněl práci, tak měli stop stav), ale aspoň si na něj hraje
Takže má téměř celou armádní výstroj a chodí si s klukama hrát do lesa na vojáky
Ale děsně mu to sekne.
Jenom teď když už máme dítě, tak jsem ráda, že u armády není. Platově to není nic moc a představa, že mi někam třeba odjede je taky děsná.
Jeee, hned tolik odpovědí. A jsou vojáci nějak více promiskuitní než ostatní muži? To mě tak napadlo
lucenka píše:
Ahoj já sice nemám vojáka (když sháněl práci, tak měli stop stav), ale aspoň si na něj hrajeTakže má téměř celou armádní výstroj a chodí si s klukama hrát do lesa na vojáky
Ale děsně mu to sekne.
Jenom teď když už máme dítě, tak jsem ráda, že u armády není. Platově to není nic moc a představa, že mi někam třeba odjede je taky děsná.
NO JE TO STÁTNÍ SPRÁVA, TAKŽE PLAT FAKT NIC MOC..
TEN MŮJ UŽ BYL NA DVOU MISÍCH A PŘEŽÍT SE TO DALO.. ![]()
Ahoj všem. Po 4letech jsem se opět zamilovala. Ale nevím jestli se to tak dá přímo napsat. Poznala jsem jednoho prof. vojáka, je strašně fajn. Najednou mě to prostředí začalo strašně fascinovat. Nemyslím zrovna nějaké střílení, ale uniforma, která mu opravdu sluší. Musím podotknout, že nikdy mě nenapadlo takhle o nich přemýšlet, ale úplně mě to vtáhlo. Na druhou stranu tuším, kolik je to asi dřiny a ostatních věcí. Možná mě to časem pustí a možná mi i dojde, proč tomu tak bylo (je). No ale jak jsem psala, je strašně fajn a asi jak ho budu více poznávat, tak uvidím i ty stinné stránky než jen uniformu. Chtěla jsem se zeptat vás ostatních, co si vy o vojácích myslíte? Jací jsou to podle vás lidi, muži? Znáte nějakého?