Zamilovala jsem se do vojáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2672
26.1.12 14:22

můj spolužák ze ZŠ je voják :D a furt stejné tele ted nám je uz 24 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.1.12 14:37
cvana píše:
můj spolužák ze ZŠ je voják :D a furt stejné tele ted nám je uz 24 :mrgreen:
:mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
2672
26.1.12 14:45
smurfka píše:
cvana píše:
můj spolužák ze ZŠ je voják :D a furt stejné tele ted nám je uz 24 :mrgreen:
:mavam: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :hug: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
26.1.12 15:39

Můj chlap je taky voják, teda už pár let bývalý, opravoval vrtulníky. Taky mu to moc slušelo v uniformě, ale i normálně v obleku je to fešák. Že by byl namachrovaný, nevím no, možná to někdy zkouší, asi jako každý chlap :mrgreen: Jinak je celkem pořádkumilovný, někdy puntičkář, ale v normě. Kolikrát, když mi vypráví historky, tak mi přijde, že tam furt jenom chlastali a dělali kraviny :jazyk:

Příspěvek upraven 27.01.12 v 08:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.1.12 20:04

Ono hodně záleží na tom, kde přesně slouží,no :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
27.1.12 08:44

NO JÁ OSOBNĚ SI MYSLÍM ŽE TO NEBUDE UTVAREM ZNAM 2 VOJAKY ZE STEJNÉHO UTVARU JEDNOMU TO STOUPLO DO HLAVY A ZMAGOŘIL CHLASTA JAK DUHA A DRUHY JE OK MA RODINU JE VĚRNÝ MÁME ZA SEBOU I 6 MĚSÍČNÍ MISI VŠE JE OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.12 12:58

ahoj,

měla jsem velkou lásku, taky vojáka z povolání, nikdy na mne neměl čas, třeba půl roku, většinou odjel ani jsem nevěděla, že odjel, říkal, že je to tajné, že nesmí nikdy nikde říkat, kam jede, kdy, na jak dlouho. Dříve ani nebyly mobily, ale dopis snad mohl napsat no ne. Je to už 13 let, já na něj už nemyslím, odešla jsem od něho, srdce bolelo 10 let, ale já to čekání nesnesla, tu nejistotu. Ani jsme neměli čas se spolu vyspat, a to je právě to nepoznané, co mne lákalo dlouho potom, jaké by to bylo, jaký by byl. Ale když nemůže dát ani vědět, tak co s ním. Chtěla jsem rodinu a zázemí, ne prázdný barák, komfort, děti jen se mnou. Teď mám chlapa denně doma, pomůže, je naší oporou, nežijem si v komfortu, jen obyčejně, šetříme, ale žijeme jeden po druhou a všichni společně pro naší rodinu

• Citovat
  • Upravit
9556
27.1.12 13:04
Anonymní píše:
ahoj,měla jsem velkou lásku, taky vojáka z povolání, nikdy na mne neměl čas, třeba půl roku, většinou odjel ani jsem nevěděla, že odjel, říkal, že je to tajné, že nesmí nikdy nikde říkat, kam jede, kdy, na jak dlouho. Dříve ani nebyly mobily, ale dopis snad mohl napsat no ne. Je to už 13 let, já na něj už nemyslím, odešla jsem od něho, srdce bolelo 10 let, ale já to čekání nesnesla, tu nejistotu. Ani jsme neměli čas se spolu vyspat, a to je právě to nepoznané, co mne lákalo dlouho potom, jaké by to bylo, jaký by byl. Ale když nemůže dát ani vědět, tak co s ním. Chtěla jsem rodinu a zázemí, ne prázdný barák, komfort, děti jen se mnou. Teď mám chlapa denně doma, pomůže, je naší oporou, nežijem si v komfortu, jen obyčejně, šetříme, ale žijeme jeden po druhou a všichni společně pro naší rodinu

presne tak premyslim i ja, na co by mi byl barak, na ktery diky ucasti v misich vydela snadno, kdyz ten chlap se mnou nebude :nevim:

vim z pohledu ditete, jake to je, kdyz je tata porad pryc.....a my meli teda jeste driv bonus v podobe neustaleho stehovani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
27.1.12 13:07
Anonymní píše:
ahoj,měla jsem velkou lásku, taky vojáka z povolání, nikdy na mne neměl čas, třeba půl roku, většinou odjel ani jsem nevěděla, že odjel, říkal, že je to tajné, že nesmí nikdy nikde říkat, kam jede, kdy, na jak dlouho. Dříve ani nebyly mobily, ale dopis snad mohl napsat no ne. Je to už 13 let, já na něj už nemyslím, odešla jsem od něho, srdce bolelo 10 let, ale já to čekání nesnesla, tu nejistotu. Ani jsme neměli čas se spolu vyspat, a to je právě to nepoznané, co mne lákalo dlouho potom, jaké by to bylo, jaký by byl. Ale když nemůže dát ani vědět, tak co s ním. Chtěla jsem rodinu a zázemí, ne prázdný barák, komfort, děti jen se mnou. Teď mám chlapa denně doma, pomůže, je naší oporou, nežijem si v komfortu, jen obyčejně, šetříme, ale žijeme jeden po druhou a všichni společně pro naší rodinu

Moc pekne napsane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mxc
28.1.12 21:13

Já jich znám spoustu…dalo by se to počítat na desítky, hodně desítek :) …každý je jiný. Věrný, nevěrný, nafoukaný, skromný, ochlasta, slušňák, fešák, nic moc, hodnej, zlej, pasivní, zažranej do armády,kariérista a tak dál a tak dál. Nedá se odsoudit někoho jen podle zaměstnání, je třeba konkrétního člověka poznat. Je sice pravda, že se někteří nechají strhnout kolektivem, ale aspoň se negativa ukážou dřív. Povětšinou jsou to ale super kluci :srdce: , kteří mají díky práci spoustu známejch, něco zažijí a mají možnost si pěkně vydělat. Hned bych do toho šla taky, kdybych mohla :)

• Citovat
  • Upravit
678
29.1.12 23:05
mxc píše:
Já jich znám spoustu…dalo by se to počítat na desítky, hodně desítek :) …každý je jiný. Věrný, nevěrný, nafoukaný, skromný, ochlasta, slušňák, fešák, nic moc, hodnej, zlej, pasivní, zažranej do armády,kariérista a tak dál a tak dál. Nedá se odsoudit někoho jen podle zaměstnání, je třeba konkrétního člověka poznat. Je sice pravda, že se někteří nechají strhnout kolektivem, ale aspoň se negativa ukážou dřív. Povětšinou jsou to ale super kluci :srdce: , kteří mají díky práci spoustu známejch, něco zažijí a mají možnost si pěkně vydělat. Hned bych do toho šla taky, kdybych mohla :)

Svatá pravda, každý je jiný, taky jich znám spoustu.
S jedním už 7 let žiju a je dá se říct normální a hrozně šikovnej, zrovna dneska byl celý den venku a sekal dříví, takže se sekyrou umí dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
3.2.12 19:02

Známá ted přijela z mise, takže můj závěr z její návštěvy: nechtěla bych manžela, který by jezdil na mise :-D

• Citovat
  • Upravit
mxc
4.2.12 13:13

:) jo no, mise… Ale když se to vezme poměrově muži : ženy, tak ne každý si vrzne. A pokud má chlap doma ženu nebo přítelkyni, tak je jedno jestli zahne v misi nebo jinde. Ale ty holky, ty se tam musí mít :)

• Citovat
  • Upravit
13141
4.2.12 13:24
mxc píše: :) jo no, mise… Ale když se to vezme poměrově muži : ženy, tak ne každý si vrzne. A pokud má chlap doma ženu nebo přítelkyni, tak je jedno jestli zahne v misi nebo jinde. Ale ty holky, ty se tam musí mít :)

myslíš? Byla jsem tam 7 měsíců a nevrzla jsem si ani jednou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mxc
4.2.12 15:09

Však já neříkám, že každý/á :) Opět je to všechno jen o lidech, jací jsou a co mají v hlavě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky