Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno, jak to říct a neurazit ![]()
Promiň, ale to je jak story z Bravíčka … teda až na ty dvě děti.
Ach jo, to je zas nejaký fake?
Miluješ prvého, on teba, tak ti to hovorí, že ťa milujem, tak si nájdeš iného (zrejme prvého podvádzaš), rozídeš sa s prvým, s druhým máš dve deti, a teraz zase miluješ prvého a premýšľaš, ako ho 5-tich rokoch získať? ![]()
Pokiaľ si zistila na FB, že ho miluješ, tak milý FB vypni a venuj sa vzťahu, v ktorom si splodila s partnerom deti.
a co ty děti?už jen to že napsal že Tvé děti nebude mít rád by mě dost odradilo a raději bych se zase rychle odmilovala
Blbe jsem to naspala,prvniho jsem milovala porad,ale nejsem na ty jeho sladke recicky,byla jsem mlada a nevybourena,tak jsem si nasla jineho,s tim jsem se po case rozesla taky a nasla si dalsiho se kterym jsem casem otehotnela.necitila jsem nikdy k nemu tolik jako k byvalemu,a na byvaleho jsem porad myslela
Proste tenhle vztah co mam tak po celu dobu jsem se to snazola utlumovat az jsme zjistila ze to nejde,.
Anonymní píše:
Ahoj,nedávno jsem si psala na fb s bývalím a zjistila jsem ze jsem porad do nej zamilovana.Mam vztah ktery zrvona moc dobre neslape,ale mame spolu dve deti.Byvalemu jsem rekla jak to mam a ze k nemu porad neco citim.Nejdriv mi napsal ze to da se mnou dohromady,ale druhy den mi napsal ze kdyz jsme se rozesli ze jsem si udelala deti,ze sice deti ma rad,ale ze by nemel moje deti rad,protoze jsem je udelala kdyz jsem ho poslal k sipku,tak doslova mi to napsal.
Miluju ho moc,rozesli jsme se kvuly tomu ze jsem si nasla jinyho a nelibilo se mi na nem ze mi porad rikal ze me miluje atd.
Jak ho mam dostat po5letech nazpatek.Fakt porad na nej musim myslet a dokonce se mi o nem i zdalo,jsem ztoho uplne hotova.Poradite?
Radci anonymne,hodne ¨kamaradek odtud me zna
si pitomá viď… dej si studenou sprchu a vzpamatuj se holka.. tohle je na pár facek ![]()
To je jak špatná komedie… Proboha… Já být tvým bývalým, tak tě ani nechci zpátky, páč takhle nevyzrálou ženskou to, aby člověk pohledal… ![]()
eMaminka píše:Anonymní píše:si pitomá viď… dej si studenou sprchu a vzpamatuj se holka.. tohle je na pár facek
Ahoj,nedávno jsem si psala na fb s bývalím a zjistila jsem ze jsem porad do nej zamilovana.Mam vztah ktery zrvona moc dobre neslape,ale mame spolu dve deti.Byvalemu jsem rekla jak to mam a ze k nemu porad neco citim.Nejdriv mi napsal ze to da se mnou dohromady,ale druhy den mi napsal ze kdyz jsme se rozesli ze jsem si udelala deti,ze sice deti ma rad,ale ze by nemel moje deti rad,protoze jsem je udelala kdyz jsem ho poslal k sipku,tak doslova mi to napsal.
Miluju ho moc,rozesli jsme se kvuly tomu ze jsem si nasla jinyho a nelibilo se mi na nem ze mi porad rikal ze me miluje atd.
Jak ho mam dostat po5letech nazpatek.Fakt porad na nej musim myslet a dokonce se mi o nem i zdalo,jsem ztoho uplne hotova.Poradite?
Anonymní píše:
Proste tenhle vztah co mam tak po celu dobu jsem se to snazola utlumovat az jsme zjistila ze to nejde,.
Tak rady jsou v zásadě dvě:
a) dej si studenou sprchu, odlogguj se z fb a pusť to z hlavy
b) fain odejdi od současnýho chlapa, seber dvě děti od táty a uhnízdi se u svýho miláčka, pro kterýho tvoje děti budou vždycky jen parchanti … a happyend bude, že buď miláček odejde od tebe nebo od miláčka utečeš ty, ale kam??? … Chudáci děti ![]()
Chápu, že to může být osudová láska tvýho života … ale prostě vlak jede jinudy a házet výhybky a dohánět něco, o čem třeba máš jen zidealizovaný představy ![]()
Hele, to funguje jen v německých romantických slaďárnách ![]()
A kolikpak ti vlastně je, holčičko?
Jé a koukám, že s nápadem studený sprchy je nás tu víc, o jsem ráda ![]()
Taky to nechápu, co ty chudáci děti? Jsi máma, tak co blbneš?
delice píše:
Blbnu asi proto,ze mam chlapa,se kterym nam to nefunguje uz delsi dobu,a uz nevim jak dal,otec deti se stejne o deti skoro nestara,takze deti by o nic neprisli
Anonymní píše:delice píše:Blbnu asi proto,ze mam chlapa,se kterym nam to nefunguje uz delsi dobu,a uz nevim jak dal,otec deti se stejne o deti skoro nestara,takze deti by o nic neprisli
aha.. tak proč je rovnou nedát do děcáku, že… ono matka se jim očividně taky stará o něco jiného než má ![]()
holčičko v každým vztahu to někdy nefunguje no anež aby všechny šli za ex, který jim v tu chvíli příjde lepší tak se zamyslí a pokusí se to urovnat…
pokud jednáš vždy když je vztah nefunkční jako nyní pak si nezasloužíš ani děti ani chlapa ani dvě zdravé nohy ![]()
Taky bych s dětma neriskovala.Navíc když ti říká, že by je neměl rád.Měla bys uvažovat, tak aby bylo na 1. místě dítě(děti) a pak až to ostatní.Myslím si, že to by nedopadlo dobře.