Zamilovaná do bývalého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gabika
29.8.11 23:27
Anonymní píše:
Blbe jsem to naspala,prvniho jsem milovala porad,ale nejsem na ty jeho sladke recicky,byla jsem mlada a nevybourena,tak jsem si nasla jineho,s tim jsem se po case rozesla taky a nasla si dalsiho se kterym jsem casem otehotnela.necitila jsem nikdy k nemu tolik jako k byvalemu,a na byvaleho jsem porad myslela

Pokiaľ trváš na tom, že sa to fakt stalo… Jediná rozumná vec, (ktorá sa dá urobiť po tom, ako si sa z pubertálneho trucu rozišla s niekym na kom ti vraj záležalo, a z ďalšieho nedospelého trucu splodila deti, pričom si myslela na iného chlapa,) je, že sa začneš chovať zodpovedne, neroztrháš rodinu, začneš pracovať na „nešlapajúcom vzťahu“, a prestaneš písať iným chlapom…

Inak medzi nami, takmer vždy sa javí to, čo bolo raz pekné, ako dokonalé, ale je to len ilúzia… To pekné sa dobre pamätá a fantázia urobí svoje. Tvoj prvý a „dokonalý“ chlap rozhodne tak dokonalým, ako si predstavuješ, nebude, skôr si pripomínaj, že si sa s ním už raz rozišla… tak prečo za ním behať? (Nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky, sa hovorí…)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 23:27
eMaminka píše:
Anonymní píše:
delice píše:
Taky to nechápu, co ty chudáci děti? Jsi máma, tak co blbneš?
Blbnu asi proto,ze mam chlapa,se kterym nam to nefunguje uz delsi dobu,a uz nevim jak dal,otec deti se stejne o deti skoro nestara,takze deti by o nic neprisli

aha.. tak proč je rovnou nedát do děcáku, že… ono matka se jim očividně taky stará o něco jiného než má :cert:

holčičko v každým vztahu to někdy nefunguje no anež aby všechny šli za ex, který jim v tu chvíli příjde lepší tak se zamyslí a pokusí se to urovnat…

pokud jednáš vždy když je vztah nefunkční jako nyní pak si nezasloužíš ani děti ani chlapa ani dvě zdravé nohy :pocitac:

Ty to nechapes,nas vztah nefunguje uz roky,kdybych psala co vsechno dela pochopila by si

• Citovat
  • Upravit
1906
29.8.11 23:28

Ale ten tvůj bývalý se k tomu postavil dost odmítavě, podle toho, co jsi psala. Jinak mě mrzí, že současný chlap a táta dětí nefunguje. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
29.8.11 23:30

Zakladatelko, ale ten tvoj „vyvolený“ ťa nechce, a napísal ti to dosť jasne! (A má pravdu, tudy cesta nevede.) Nemôžeš riešiť problém v stávajúcom vzťahu tým, že sa okamžite nacpeš do ďalšieho pochybného vzťahu!

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
29.8.11 23:32
Anonymní píše:
eMaminka píše:
Anonymní píše:
delice píše:
Blbnu asi proto,ze mam chlapa,se kterym nam to nefunguje uz delsi dobu,a uz nevim jak dal,otec deti se stejne o deti skoro nestara,takze deti by o nic neprisli

aha.. tak proč je rovnou nedát do děcáku, že… ono matka se jim očividně taky stará o něco jiného než má :cert:

holčičko v každým vztahu to někdy nefunguje no anež aby všechny šli za ex, který jim v tu chvíli příjde lepší tak se zamyslí a pokusí se to urovnat…

pokud jednáš vždy když je vztah nefunkční jako nyní pak si nezasloužíš ani děti ani chlapa ani dvě zdravé nohy :pocitac:
Ty to nechapes,nas vztah nefunguje uz roky,kdybych psala co vsechno dela pochopila by si

co on dělá? No však ty očividně též nejsi svatá… nejsme nikdo samozřejmě ale běhat za bývalým? To je vážně na psychoatra..ještě s tímto prohlášením, že by děti rád neměl… jak ho jako matka vůbec můžeš v tom srdci stále mít?… Mě to vážně příjde utažené za vlasy… holka ty zřejmě jako matka dvou dětí a stále nemáš nejmenší ponětí co od života chceš,… chtělo by to na to přijít a nejlépe tedy bez muže… ty ti nesvědčí ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
Gabika píše:
Zakladatelko, ale ten tvoj „vyvolený“ ťa nechce, a napísal ti to dosť jasne! (A má pravdu, tudy cesta nevede.) Nemôžeš riešiť problém v stávajúcom vzťahu tým, že sa okamžite nacpeš do ďalšieho pochybného vzťahu!

Asi mas pravdu,ach jo,je mi ztoho nanic

• Citovat
  • Upravit
1371
Anonymní píše:
delice píše:

Nechci teda shazovat tvýho bývalýho, ale třeba ho vidíš špatnýma očima. Je něco jinýho s někým jen kdysi pařit a pak s ním skutečně žít, vést rodinu, vychovávat děti (navíc ne společný).
Třeba je už uplně jinej a nakonec bys byla ještě víc nešťastná.
A že se nestará táta o svoje děti … děti to tak třeba nevnímaj, je to prostě jejich tatínek, maminka a tatínek patří k sobě … a odtahovat je, dělat jim nějakej režim střídavý péče/půjčování, jednou jim vysvětlovat, proč jsme od táty odešli (protože jsem si myslela, že jeden frajer z mládí nás udělá štastnýma???).
Je možný, že by to bylo jak z románu a všichni by jste byli šťasnější. Ale radši se na to koukej z tý realističtější stránky, jak by to skutečně fungovalo.
Vítá tě tvůj bývalej s otevřenou náručí? CHce, abys i s dětma šla s ním bydlet? On je teď svobodnej? Uživí vás? Je to typ chlapa, na kterýho je spoleh?
Nedělej nějaký unáhlený blbiny - určitě by tě to jednou mrzelo a hlavně to můžou odnášet i děti.
Hele ať se ti současnej partner nedozví o tom „randění“ na fb, nedělej si zbytečně dusno.

Chápu, že tě bejvalej přitahuje, bejvávalo to třeba úžasný, toužíš po tom cukrování a projevech lásky …
Přejde to, je to jen chvilkový pomámení. Věř mi.
Chodila jsem s x skvělýma klukama, ale zpětně jsem ráda, že s ani jedním jsem nevydržela a nezaložila rodinu (kromě toho posledního - mýho manžela :srdce: ), protože je velkej rozdíl bejt mladej, bezdětnej, volnej, bez starostí … a pak společně řešit trable života.

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.8.11 23:38
Anonymní píše:
Ty to nechapes,nas vztah nefunguje uz roky,kdybych psala co vsechno dela pochopila by si

Už roky? :?: S tím vysněným jsi se rozešla před 5 lety, pak jsi měla ještě jinýho a teď máš toho současnýho a s ním 2 děti :think: Když jste měli vaše mladší dítě, tak to už nefungovalo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:42
Rampepurna píše:
Anonymní píše:
Už roky? :?: S tím vysněným jsi se rozešla před 5 lety, pak jsi měla ještě jinýho a teď máš toho současnýho a s ním 2 děti :think: Když jste měli vaše mladší dítě, tak to už nefungovalo????

tojo teda… zakladatelka je očividně pomatená.. a takový mají dnes děti :think:

• Citovat
  • Upravit
1371
29.8.11 23:49

eMaminko, to nejen dneska … oni takový simplicitnější lidi asi bejvávali už odjakživa … a bohužel se dávaj dohromady a množí se a tyhle story se pak dědí přes generace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:54
Rampepurna píše:
eMaminko, to nejen dneska … oni takový simplicitnější lidi asi bejvávali už odjakživa … a bohužel se dávaj dohromady a množí se a tyhle story se pak dědí přes generace :mrgreen:

aha… no tak to by se měli začít vyplnovat dotazniky na přidělení povolení stát se rodičem aby k tomu přestalo docházet…však to je uplně příšerné…

• Citovat
  • Upravit
780
30.8.11 00:11

Muzes ho milovat sebevic ale rict mi on narovinu ze by nemel rad me deti a nikdy je neprijal by byl konec lasky!!!Pro me jsou moje deti vsim..jsou kus ze mne..mozna to nejake matky maji nastavene jinak :nevim: ale ja to asi nepochopim…nezlob se na me ale vubec bych nepremyslela jak ho dostat zpatky a uz vubec bych nezakladala takovou diskuzi kde te kazdej odsoudi za takovehle rozmary..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.11 00:20

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
30.8.11 00:23

U mě by taky skončil, kdyby řekl, že moje děti nikdy nebude mít rád. Ale nechápu, proč se do ní tak obouváte, každý nemá ukázkový vztah a to, že třeba flirtuje na fb neznamená, že je coura, prostě jí doma něco chybí, no a co? Je to její věc, ale mám pocit, že tady jsou všichni úplně svatí, takže bych taky takovou diskuzi v žádném případě nezakládala 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
30.8.11 07:59

Jé, když bych brala to, že když se mi zdá o chlapovi, tak že jsem do něj zamilovaná, miluju půl planety:-) ne, teď vážně. Vážně jsi do něj zamilovaná? Nebo jen teď nemáš partnera a tohohle už mám ,,vyzkoušenýhoˇˇ, znáš ho atd.. Usuzuji, že dětí máš víc jak 2. Vezmi rozum do hrsti, dej si tu studenou spršku, a buď teď hlavně máma. Až přijde pravý čas, partner se najde. Nauč se být chvilku sama, přijde mi, že se bez chlapa necítíš dobře a potřebuješ někoho za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí