Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eMaminka píše:Anonymní píše:delice píše:Blbnu asi proto,ze mam chlapa,se kterym nam to nefunguje uz delsi dobu,a uz nevim jak dal,otec deti se stejne o deti skoro nestara,takze deti by o nic neprisli
Taky to nechápu, co ty chudáci děti? Jsi máma, tak co blbneš?aha.. tak proč je rovnou nedát do děcáku, že… ono matka se jim očividně taky stará o něco jiného než má
holčičko v každým vztahu to někdy nefunguje no anež aby všechny šli za ex, který jim v tu chvíli příjde lepší tak se zamyslí a pokusí se to urovnat…
pokud jednáš vždy když je vztah nefunkční jako nyní pak si nezasloužíš ani děti ani chlapa ani dvě zdravé nohy
Ty to nechapes,nas vztah nefunguje uz roky,kdybych psala co vsechno dela pochopila by si
Ale ten tvůj bývalý se k tomu postavil dost odmítavě, podle toho, co jsi psala. Jinak mě mrzí, že současný chlap a táta dětí nefunguje. ![]()
Zakladatelko, ale ten tvoj „vyvolený“ ťa nechce, a napísal ti to dosť jasne! (A má pravdu, tudy cesta nevede.) Nemôžeš riešiť problém v stávajúcom vzťahu tým, že sa okamžite nacpeš do ďalšieho pochybného vzťahu!
Anonymní píše:eMaminka píše:Ty to nechapes,nas vztah nefunguje uz roky,kdybych psala co vsechno dela pochopila by siAnonymní píše:delice píše:Blbnu asi proto,ze mam chlapa,se kterym nam to nefunguje uz delsi dobu,a uz nevim jak dal,otec deti se stejne o deti skoro nestara,takze deti by o nic neprisli
Taky to nechápu, co ty chudáci děti? Jsi máma, tak co blbneš?aha.. tak proč je rovnou nedát do děcáku, že… ono matka se jim očividně taky stará o něco jiného než má
holčičko v každým vztahu to někdy nefunguje no anež aby všechny šli za ex, který jim v tu chvíli příjde lepší tak se zamyslí a pokusí se to urovnat…
pokud jednáš vždy když je vztah nefunkční jako nyní pak si nezasloužíš ani děti ani chlapa ani dvě zdravé nohy
co on dělá? No však ty očividně též nejsi svatá… nejsme nikdo samozřejmě ale běhat za bývalým? To je vážně na psychoatra..ještě s tímto prohlášením, že by děti rád neměl… jak ho jako matka vůbec můžeš v tom srdci stále mít?… Mě to vážně příjde utažené za vlasy… holka ty zřejmě jako matka dvou dětí a stále nemáš nejmenší ponětí co od života chceš,… chtělo by to na to přijít a nejlépe tedy bez muže… ty ti nesvědčí ![]()
Gabika píše:
Zakladatelko, ale ten tvoj „vyvolený“ ťa nechce, a napísal ti to dosť jasne! (A má pravdu, tudy cesta nevede.) Nemôžeš riešiť problém v stávajúcom vzťahu tým, že sa okamžite nacpeš do ďalšieho pochybného vzťahu!
Asi mas pravdu,ach jo,je mi ztoho nanic
Anonymní píše:delice píše:Blbnu asi proto,ze mam chlapa,se kterym nam to nefunguje uz delsi dobu,a uz nevim jak dal,otec deti se stejne o deti skoro nestara,takze deti by o nic neprisli
Taky to nechápu, co ty chudáci děti? Jsi máma, tak co blbneš?
Nechci teda shazovat tvýho bývalýho, ale třeba ho vidíš špatnýma očima. Je něco jinýho s někým jen kdysi pařit a pak s ním skutečně žít, vést rodinu, vychovávat děti (navíc ne společný).
Třeba je už uplně jinej a nakonec bys byla ještě víc nešťastná.
A že se nestará táta o svoje děti … děti to tak třeba nevnímaj, je to prostě jejich tatínek, maminka a tatínek patří k sobě … a odtahovat je, dělat jim nějakej režim střídavý péče/půjčování, jednou jim vysvětlovat, proč jsme od táty odešli (protože jsem si myslela, že jeden frajer z mládí nás udělá štastnýma???).
Je možný, že by to bylo jak z románu a všichni by jste byli šťasnější. Ale radši se na to koukej z tý realističtější stránky, jak by to skutečně fungovalo.
Vítá tě tvůj bývalej s otevřenou náručí? CHce, abys i s dětma šla s ním bydlet? On je teď svobodnej? Uživí vás? Je to typ chlapa, na kterýho je spoleh?
Nedělej nějaký unáhlený blbiny - určitě by tě to jednou mrzelo a hlavně to můžou odnášet i děti.
Hele ať se ti současnej partner nedozví o tom „randění“ na fb, nedělej si zbytečně dusno.
Chápu, že tě bejvalej přitahuje, bejvávalo to třeba úžasný, toužíš po tom cukrování a projevech lásky …
Přejde to, je to jen chvilkový pomámení. Věř mi.
Chodila jsem s x skvělýma klukama, ale zpětně jsem ráda, že s ani jedním jsem nevydržela a nezaložila rodinu (kromě toho posledního - mýho manžela
), protože je velkej rozdíl bejt mladej, bezdětnej, volnej, bez starostí … a pak společně řešit trable života.
Anonymní píše:
Ty to nechapes,nas vztah nefunguje uz roky,kdybych psala co vsechno dela pochopila by si
Už roky?
S tím vysněným jsi se rozešla před 5 lety, pak jsi měla ještě jinýho a teď máš toho současnýho a s ním 2 děti
Když jste měli vaše mladší dítě, tak to už nefungovalo????
Rampepurna píše:Anonymní píše:Už roky?
Ty to nechapes,nas vztah nefunguje uz roky,kdybych psala co vsechno dela pochopila by siS tím vysněným jsi se rozešla před 5 lety, pak jsi měla ještě jinýho a teď máš toho současnýho a s ním 2 děti
Když jste měli vaše mladší dítě, tak to už nefungovalo????
tojo teda… zakladatelka je očividně pomatená.. a takový mají dnes děti ![]()
eMaminko, to nejen dneska … oni takový simplicitnější lidi asi bejvávali už odjakživa … a bohužel se dávaj dohromady a množí se a tyhle story se pak dědí přes generace ![]()
Rampepurna píše:
eMaminko, to nejen dneska … oni takový simplicitnější lidi asi bejvávali už odjakživa … a bohužel se dávaj dohromady a množí se a tyhle story se pak dědí přes generace
aha… no tak to by se měli začít vyplnovat dotazniky na přidělení povolení stát se rodičem aby k tomu přestalo docházet…však to je uplně příšerné…
Muzes ho milovat sebevic ale rict mi on narovinu ze by nemel rad me deti a nikdy je neprijal by byl konec lasky!!!Pro me jsou moje deti vsim..jsou kus ze mne..mozna to nejake matky maji nastavene jinak
ale ja to asi nepochopim…nezlob se na me ale vubec bych nepremyslela jak ho dostat zpatky a uz vubec bych nezakladala takovou diskuzi kde te kazdej odsoudi za takovehle rozmary..
U mě by taky skončil, kdyby řekl, že moje děti nikdy nebude mít rád. Ale nechápu, proč se do ní tak obouváte, každý nemá ukázkový vztah a to, že třeba flirtuje na fb neznamená, že je coura, prostě jí doma něco chybí, no a co? Je to její věc, ale mám pocit, že tady jsou všichni úplně svatí, takže bych taky takovou diskuzi v žádném případě nezakládala ![]()
Jé, když bych brala to, že když se mi zdá o chlapovi, tak že jsem do něj zamilovaná, miluju půl planety:-) ne, teď vážně. Vážně jsi do něj zamilovaná? Nebo jen teď nemáš partnera a tohohle už mám ,,vyzkoušenýhoˇˇ, znáš ho atd.. Usuzuji, že dětí máš víc jak 2. Vezmi rozum do hrsti, dej si tu studenou spršku, a buď teď hlavně máma. Až přijde pravý čas, partner se najde. Nauč se být chvilku sama, přijde mi, že se bez chlapa necítíš dobře a potřebuješ někoho za každou cenu.
Pokiaľ trváš na tom, že sa to fakt stalo… Jediná rozumná vec, (ktorá sa dá urobiť po tom, ako si sa z pubertálneho trucu rozišla s niekym na kom ti vraj záležalo, a z ďalšieho nedospelého trucu splodila deti, pričom si myslela na iného chlapa,) je, že sa začneš chovať zodpovedne, neroztrháš rodinu, začneš pracovať na „nešlapajúcom vzťahu“, a prestaneš písať iným chlapom…
Inak medzi nami, takmer vždy sa javí to, čo bolo raz pekné, ako dokonalé, ale je to len ilúzia… To pekné sa dobre pamätá a fantázia urobí svoje. Tvoj prvý a „dokonalý“ chlap rozhodne tak dokonalým, ako si predstavuješ, nebude, skôr si pripomínaj, že si sa s ním už raz rozišla… tak prečo za ním behať? (Nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky, sa hovorí…)