Zahýbá mně?

Anonymní
29.8.11 22:19

Zahýbá mně???

Mám mnoho špatných pocitů, že mi je manžel nevěrný. Je to tak 3 týdny co si neustále tahal sebou telefon - služební (na soukromý mám výpisy hovorů, po předchozích špatných pocitech, kdy jsem zjistila že si s někým psal a taky jo, ale myslím že s nima nic neměl). Vlezla jsem mu do telefonu a tam jsem v konceptech našla smsku neodeslanou - spíš, Jituško ? tak já pátrala a pátrala, nakonec jsem našla její jmeno věk, že je rozvedená, 2 děti má v opatrovnictví bývalý manžel a pracuje na příjmu ve skladu kam jezdí můj manžel … Asi před týdnem jsem na něj uhodila, že řve na děti, na mě je nepříjemnej a že je prostě divnej. Ptala se ho jestli někoho má a on že ne. Tak jsem mu řekla at s tím přestane nebo se z toho zblázní. Ted se chová docela dobře, ale zjistila jsem že jí zase min týden před půlnocí psal, ale nevím co … doma nespal, spal v autě a ráno v 6 vyjel do práce … nechci na něj furt dorážet vím že by se uzavřel do sebe a hlavně bych u něj ztratila svoje ego. Chci mít navrh a nechci abych se ponížila takže jsem mu zatím neřekla o ní nic. Teď ale čím dál tím víc to ve mně hryže, že to přeci nemám zapotřebí jestli s ní něco má. Ale to já vlastně nevím. Jak to zjistím. Vím že když se za týden zase podívám do tel. tak tam maximálně najdu v konceptech jestli ji psal, všechno ostatní bude mít vymazaný. To ho kruci mám sledovat, nebo jak na to mám přijít … Vůbec mu nevěřím ale nevím jestli si to jen já namlouvám že někoho má nebo jestli opravdu někoho má. Bude se řídit heslem zatloukat zatloukat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
29.8.11 22:25
Anonymní píše:
Mám mnoho špatných pocitů, že mi je manžel nevěrný. Je to tak 3 týdny co si neustále tahal sebou telefon - služební (na soukromý mám výpisy hovorů, po předchozích špatných pocitech, kdy jsem zjistila že si s někým psal a taky jo, ale myslím že s nima nic neměl). Vlezla jsem mu do telefonu a tam jsem v konceptech našla smsku neodeslanou - spíš, Jituško ? tak já pátrala a pátrala, nakonec jsem našla její jmeno věk, že je rozvedená, 2 děti má v opatrovnictví bývalý manžel a pracuje na příjmu ve skladu kam jezdí můj manžel … Asi před týdnem jsem na něj uhodila, že řve na děti, na mě je nepříjemnej a že je prostě divnej. Ptala se ho jestli někoho má a on že ne. Tak jsem mu řekla at s tím přestane nebo se z toho zblázní. Ted se chová docela dobře, ale zjistila jsem že jí zase min týden před půlnocí psal, ale nevím co … doma nespal, spal v autě a ráno v 6 vyjel do práce … nechci na něj furt dorážet vím že by se uzavřel do sebe a hlavně bych u něj ztratila svoje ego. Chci mít navrh a nechci abych se ponížila takže jsem mu zatím neřekla o ní nic. Teď ale čím dál tím víc to ve mně hryže, že to přeci nemám zapotřebí jestli s ní něco má. Ale to já vlastně nevím. Jak to zjistím. Vím že když se za týden zase podívám do tel. tak tam maximálně najdu v konceptech jestli ji psal, všechno ostatní bude mít vymazaný. To ho kruci mám sledovat, nebo jak na to mám přijít … Vůbec mu nevěřím ale nevím jestli si to jen já namlouvám že někoho má nebo jestli opravdu někoho má. Bude se řídit heslem zatloukat zatloukat. :nevim:

spal v autě? :nevim: a proč?máte děti?je to divné,to chování tvého muže..já bych mu dala najevo,že něco vím..nevydržela bych nečinně přihlížet a čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.11 22:27

ze čtvrtka na pátek spí v autě, ráno vyráží do práce brzy a tak když končí někdy v jednu ráno a ráno brzy jede tak přespává v autě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 22:28

Já ti moc neporadím, já bych se už při prvním zjištění zhroutila, ale spíš mi nedá nezeptat se. Jak zjištíš v konceptech, že jí psal, pokud tu sms odešle? To je ta vidět pouze když se sms neodešle ne? Já jen pro případ, abych také věděla :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 22:28

Jo ještě jsem zapoměnla napsat, že máme dvě děti 6 a 4,5 kluky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 22:29

bylo to jako že psal ji ale neodeslal to. tak se to uložilo do konceptu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 22:31

já se hroutím a strašně mě to štve, ale nechci aby věděl že jsem to zjistila z jeho telefonu, tak nevím jak na něj uhodit aby se přiznal.

• Citovat
  • Upravit
2691
29.8.11 22:31

ja vzdycky kdyz rozepisu sms a pak ji neodeslu,zustane mi v konceptech..jinak v konceptech nezustava nic..zakladatelko..venuje se detem?treba opravdu k nicemu nedoslo mezi tvym muzem a udajnou Jituš.ale taky mohlo nebo brzy muze..ja bych necekala a promluvila si se svym muzem,proc ma potrebu psat si s Jituš když má Tebe a vaše syny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
29.8.11 22:33

kdyz na nej uhodis a on se zeptá,řekla bych,že svět je malej..on ví moc dobře,že si sms maže,takže z telefonu to jako mít asi nemůžeš..proto si je maže abys na to nepřišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.8.11 22:35

Zřejmě má…chce to fikaně na něho, prostě nečekaně mu říct, že bud toho nechá nebo začneš řešit situaci sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.8.11 22:38

Každej psycholog ti řekne nepátrat, protože to stejně nezjistíš. To bys je musela přistihnout inflagranti. Jen to v tobě bude hlodat a hlodat… Jenže to už se bohužel stalo.
Co když ti je věrný ? Co když má jen kamarádku ? A třeba občas si s ní píše. Věrnost se dokázat nedá. A nevěru ti nepřizná. Zbytečně pátráš. Spíš s ním víc komunikuj a buď na něj milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.11 22:39

tento týden máme kolaudaci našeho baráčku, kde bydlíme 3/4 roku. Jeho otec děla ve firmě kde manžel takže ty skladnice zná a přemýšlela jsem se ho zeptat. Nezvorám tím něco ???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.11 22:43

Je to jako bych to psala já a to přesně přes kopírák, akorát já SMSky našla a o tvrdil, že je na mně narafičil, pak se tak letmo přiznal. Takže u nás už to prasklo a náš vstah je v řešení. Jenže největší perla je, že jsme manželé peprve měsíc a půl a on si po 14 ti dnech načel nějakou pipku. Taky vím kdo to je, naštěstí není z našeho města. Ale můžu vám říct, že mně stojí hooooodně sebezapření se mu do telefonu znova nepodívat, když ten telefon leží vedle mně na stole, manžel spí a pipka zrovna před chvílí psala. Jsem v povaze cholerik, ale tuto situaci řeším obdivuhodně klidně, nechci ho jako nějaká hysterka vehnat do její náruče.

Zakladatelko, když přiznáš, žes mu projela telefon, tak se strašně shodíš a vsadím se, že bude manžel ještě uraženej na tebe ( jako ten můj), ale zase jako jiné důkazy nemáš. Ale já bych po svých zkušenostech udeřila na něj, jakože co má jako za problém, že se chová divně atd., nenech se odbýt. To jestli má nějakou Jituš teď neřeš, řeš důvody, pak až následky. Moc držím palce. Anonym JKH.

• Citovat
  • Upravit
2691

limáťa poradila nepátrat..já radím zeptat se..každá se zachováme jinak..jak říkám,já jsem povaha,že bych se zeptat musela..ne štěkavě hned kdo je Jitka a proč si s ní píšeš..normálně klidně bych řekla,že vím,že komunikuje rád s jistou osobou opačného pohlaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

snažím se být milá a komunikuju s ním i ohledně práce a zkouším jestli se nedozvím něco víc. Jenže on je nervní i když se tento týden docela snaží, ale před týdnem byl jak u vytržení, řval na děti a byl nepříjemný i na mě. Řekla jsem mu at se radší se mnou rozvede než aby se k nám takhle choval, tak je teď lepší. Na kamarádství mezi mužem a ženou nevěřím, dřív nebo pozdějc se to zvrtne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky