Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
tak mám nové zprávy. O víkendu kdy jsme měli akci na oslavu kolaudace, přišli i jeho kamarádi a tak jsme se v noci rozkecali a ten jeden se zmínil, že muj manžel pro něj má vyhlídnutou nějakou skladnici která je rozvedená a má dvě děti. Což pasuje na tu co jí manžel psal. Tak jsem na manžela včera uhodila, že mi tohle řekl a on že jo ale neví jak jí to má říct. Tak jsem mu řekla ať ji prostě někam pozve, že by mohla si jít sednout s námi a ten náš kamarád by tam přišel taky. Tak že asi jo. No tak se uvidí jestli je to holka pro kamaráda, nebo jestli to byl jen úhybný manévr … Docela mě to uklidnilo, ale asi se ho po pár dnech zeptám, jestli už se jí nějak zmínil. Jinak teď smsky nepíše (má stále vymazané její tel. číslo) a je v klidu. Snad jsem to utla v začátku když jsem mu řekla že se o něj s žádnou dělit nebudu a tak ji radši přenechá kamarádovi, který je taky rozvedený a bezdětný. Budu doufat že je to opravdu tak ale budu se řídit heslem - důvěřuj ale prověřuj …
no a je to..je v tom nevinně ![]()
dnes jsem to probrala s kamarádkou ..... říkala mi aby nebyli jeho kamaradi naočkováni, kdyby náhodou se to mělo provalit !!!! Nevim, já už fakt nevim. To že byl divný je prostě pravda a radši budu mít oči na šťopkách!!!!! Mě samotný se to zdá být moc jednoduchý závěr.
@lumáťa píše:
Hele, manžel ti může zahnout i o polední přestávce v práci. Tomu se prostě nedá zabránit. A psát si s ní nemusí vůbec !Zakladatelko, uvědomila sis taky krok B ? Co bys dělala, kdyby ti to přiznal ? Chceš s ním žít ? Chceš rozvod ? Máš kam odejít ? Budeš s ním i přesto vědomí, že někoho má a on ví, že ty to víš ? Uf uf, to bych nechtěla.
No právě, je tady ta možnost, že on se přizná a teď nastane situace - a co dál?! Jsou tady dvě malé děti. Záleží taky na tom, jestli je to jeho první „delikt“ v této oblasti, jak se chová k dětem, k tobě atd.Taky hraje velkou roli, jestli to je chlap, který zato stojí, aby jsi o něj bojovala. Pak bych ti radila, najdi si solidní psychložku, případně navštivte společně nějakou manželskou poradnu. V každém vztahu jsou dva a pokud se vyskytne nevěra, tak tam je signál, že je někde něco špatně, že tam je nějaká nespokojenost minimálně ze strany jednoho z partnerů. Prohlížení partnerova mobilu je ponižující hlavně pro tebe, i když tě chápu. Držím palce.
@Anonymní píše:
dnes jsem to probrala s kamarádkou ..... říkala mi aby nebyli jeho kamaradi naočkováni, kdyby náhodou se to mělo provalit !!!! Nevim, já už fakt nevim. To že byl divný je prostě pravda a radši budu mít oči na šťopkách!!!!! Mě samotný se to zdá být moc jednoduchý závěr.
Hmm…taky mi to příjde takový divný a podezřelý, jako kdyby to měli předem domluvený, ale kdoví… ![]()