Zahýbá mně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.8.11 22:47

jo a ještě jsem udělala jednu pitomost, v pátek když se opil tak jsem mu to její číslo vymazala z telefonu, v sobotu se zase opil, takže on neví jestli si ho třeba mohl vymazat on. A nebo prostě pochopí že jsem mu tam vlezla a něco zjistila … nevím jaká bude jeho reakce. …

• Citovat
  • Upravit
2803
29.8.11 22:47
KriJona píše:
limáťa poradila nepátrat..já radím zeptat se..každá se zachováme jinak..jak říkám,já jsem povaha,že bych se zeptat musela..ne štěkavě hned kdo je Jitka a proč si s ní píšeš..normálně klidně bych řekla,že vím,že komunikuje rád s jistou osobou opačného pohlaví..

No a on jí to zapře. A co ona s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
29.8.11 22:48

tak to pozor..opravdu mám velmi dobrého kamaráda,se kterým jsem nikdy nic neměla..ale jde o to,že nechci..kdybych svolila,asi by bylo..pochopil to brzy a fakt se přátelíme stále,máme se moc rádi,ale on už mě „platonicky nemiluje“ ..na to má jiné objekty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 22:50

hele já bych se možná za tou Jituš vydala… dělala blbou a že jdou překvapit manžela a začala jí vyprávět o dětech ;) možná o tom, že plánujete teď dovču, že máte supr období.. bych se divila, kdyby se neprovařila ;) nejlepší kdbyy tak cca po 15 min. rozhovoru s ní měl přijet manžel… viděl by vás dvě spolu… udělala bych velmi vážný, napruzený obličej co by viděl jen on když by přicházel… jestli začne koktat je to jasny..... :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2691
29.8.11 22:50
lumáťa píše:
KriJona píše:
limáťa poradila nepátrat..já radím zeptat se..každá se zachováme jinak..jak říkám,já jsem povaha,že bych se zeptat musela..ne štěkavě hned kdo je Jitka a proč si s ní píšeš..normálně klidně bych řekla,že vím,že komunikuje rád s jistou osobou opačného pohlaví..
No a on jí to zapře. A co ona s tím?

vyraz v obliceji bych sledovala..nevim..ale asi bych poznala kdyby mi muj chlap lhal..ale ten muj je desne pruhlednej,to tady vubec nemusi nic znamenat..samozrejme ,ze to zapre..ale bude vedet,ze to jeho zena vi a hodla se s tím nesmirit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.8.11 22:52

Hele, manžel ti může zahnout i o polední přestávce v práci. Tomu se prostě nedá zabránit. A psát si s ní nemusí vůbec !

Zakladatelko, uvědomila sis taky krok B ? Co bys dělala, kdyby ti to přiznal ? Chceš s ním žít ? Chceš rozvod ? Máš kam odejít ? Budeš s ním i přesto vědomí, že někoho má a on ví, že ty to víš ? Uf uf, to bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
29.8.11 22:54

no..to je taky fakt..pak se přizná a zakladatelka je v prde*i :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.11 23:02

Radši zůstanu sama v našem novém baráčku než aby se ke mně a k našim dětem choval hnusně.

• Citovat
  • Upravit
9166
29.8.11 23:04

A jinak znám způsob, jak zjistit, jestli se scházejí…máš její číslo? asi jsi ho smazala z mobilu, chytrá holka si ho aspoň napíše na papír, pro strejčka Příhodu…Když nebude muž doma, zavolala bych…A bez představení se zeptala: Je u Vás Pepa?(jméno tvého manžela…) Ona by samozřejmě nevěděla, která bije, tak bych ji nenechala nadechnout a spustila, že ať okamžitě přijde domů, že na něj čekáš, a chceš řešit něco dost důležitého !!! a zavěsila bych…Až by se tvůj muž objevil doma, sledovala bych jeho chování..A pokud si to ti DVA řekli, byl by buď nervózní jak pes, nebo by sám přišel, co to mělo jako znamenat.
No, a máš jasno..Pak už řešit opravdu jen ten vztah doopravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.11 23:07

mám ho napsaný … už jsem přemýšlela jí zavolat a sejít se s ní …

• Citovat
  • Upravit
2691
29.8.11 23:07
:pankac:
pannda píše:
A jinak znám způsob, jak zjistit, jestli se scházejí…máš její číslo? asi jsi ho smazala z mobilu, chytrá holka si ho aspoň napíše na papír, pro strejčka Příhodu…Když nebude muž doma, zavolala bych…A bez představení se zeptala: Je u Vás Pepa?(jméno tvého manžela…) Ona by samozřejmě nevěděla, která bije, tak bych ji nenechala nadechnout a spustila, že ať okamžitě přijde domů, že na něj čekáš, a chceš řešit něco dost důležitého !!! a zavěsila bych…Až by se tvůj muž objevil doma, sledovala bych jeho chování..A pokud si to ti DVA řekli, byl by buď nervózní jak pes, nebo by sám přišel, co to mělo jako znamenat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.8.11 23:10
pannda píše:

Promiň, ale kolik ti je Pandice ?
Co když je to kamarádka, občas se s ní stýká, občas jí napíše ? Tak ona mu to zavolá, manželka ze sebe udělá krá..vu a manželovi se ještě znechutí.
Co tím jako chudák zakladatelka docílí ?

To raděj zakladatelko zajdi do manželské poradny, tam ti alespoň poradí odborně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
29.8.11 23:15

lumáťa, tak pochybuju, že kamarádce bude večer psát, SPÍŠ JITUŠKO??? A i kdyby to byla kamarádka, co je na tom špatné, že ho zrovna shání žena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:19
pannda píše:
lumáťa, tak pochybuju, že kamarádce bude večer psát, SPÍŠ JITUŠKO??? A i kdyby to byla kamarádka, co je na tom špatné, že ho zrovna shání žena?

no na to bych si dovolila oponovat, svým přátelům, ať je to žena či muž říkám beruško,zlatíčko… před svým chlapem, za svým chlapem… píšu jim tímto způsobem… (není mi 15 ;)
oslovení Jituško mi tedy nepříjde až tak podezřelé… možná ani ten čas…

jako já když se zamyslím, tak u mě by musel chlap tímto způsobem obvolat půl města… je to prekérka…

• Citovat
  • Upravit
9166
29.8.11 23:22

no, v tomhle ho musí znát jedině vlastní žena, jestli má takovou kamarádku a jak ji oslovuje. A jestli se chlap doma chová jinak, než obvykle, měla bych taky podezření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí