Život s nevěrníkem - hádka - moje chyba?

Anonymní
28.8.11 13:44

Moje chyba?

Ahoj holky,potřebuju se tak trochu vypovídat,ale bude to krapet delší,tak předem děkuju za trpělivost při čtení.S přítelem jsme spolu od r.2003,začali jsme spolu chodit na Vánoce,po cca 2 měcících mě poprvé podvedl s bývalou a rozešel se se mnou,prý k ní pořád něco cítil.Nebyli jsme spolu tak měsíc,poté se mi zase ozval,že beze mě nemůže být a já mladá husa mu na to skočila.začali jsme zase od znova,po půl roce vztahu jsem otěhotněla,i když jsem brala HA.Přítel dítě nechtěl a dal mi na výber buď on nebo to maličké.Ano jsem kráva a vybrala si jeho,bohužel po měsíci od potratu mě znova podvedl s jeho bývalou.A já mu zase vše odpustila.No abych to zkrátila,jsme spolu 8 let,za tu dobu mě podvedl několikrát.Mezi tím se nám narodilo miminko.A proč to vše píšu?V pátek jsme si byli sednout na skleničku a psal mi kamarád.Opravdu to je jen kamarád,nic víc nic míň a doma strašlivá scéna,začal na mě řvát,že jsem kráva a děvka,nenechala jsem si to líbit a uhodila ho,no má pěknýho monokla a on mě začal být pěstmi taky,takže mám modřinu,přes celé rameno a špatně hýbu s rukou.On je ve finále uraženej.Odjel před chvílí do hospody,nebaví se se mnou.Vůbec nevim co mám dělat.Omluvila jsem se mu,za to oko i za ty sms s kamarádem.Nejradši bych vzala malého a odešla pryč.Já fakt nevim :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
28.8.11 13:49

Ahoj!
Asi budu za chytrou, ale odešla bych i s malým. Pokud se nějaký vztah „lepí“, nebývá to většinou dobré. Pokud vaše dítě nechtěl, taky to o něčem svědčí. A nakonec - pokud chlap uhodí ženu, je to srab a slaboch, ať už tomu předchází cokoliv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
28.8.11 13:49

Další hovado…no za prvé mě zaráží, že i potom co Tě „donutil“ k potratu a pak Tě podvedl jsi mu odpustila… :cert: A teď k té „rvačce“…vrazila bych mu ne jen jednu a kdyby praštil on mně,tak bych se mu už vůbec neomlouvala (nemáš za co), zabalila si věci i pro prcka a čao…když si Tě neváží, tak na co čekáš…nezmění se a ty se budeš jen trápit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
28.8.11 13:50

Ještě mě napadlo - Ty ses omluvila, co on???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.8.11 13:52

neřekla bych že je to vá chyba. Rozhodně ne. Já bych si takové chování nenechala líbit. Na mě by chlap sáhnul jednou a byla bych pryč. Přeju pevné nervy a dávej na sebe pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
Junkyska píše:
Další hovado…no za prvé mě zaráží, že i potom co Tě „donutil“ k potratu a pak Tě podvedl jsi mu odpustila… :cert: A teď k té „rvačce“…vrazila bych mu ne jen jednu a kdyby praštil on mně,tak bych se mu už vůbec neomlouvala (nemáš za co), zabalila si věci i pro prcka a čao…když si Tě neváží, tak na co čekáš…nezmění se a ty se budeš jen trápit…

Naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328

Jak tvoje chyba? 8-o Přesně takhle smýšlí většina obětí domácího násilí…
Za prvé,pokud máš modřinu jako hrom a pohmožděnou ruku,upaluj k dr. a nech si to normálně ošetřit a popravdě říct,jak jsi k tomu přišla. Teď to je rameno,příště by to taky mohlo být mnohem horší.
Za druhé,co sis myslela,když jsi ho opakovaně brala zpátky? Udělal to jednou,udělá to znovu.
Za mě,seber dítko a vezmi nohy na ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.8.11 13:53

Děláš vše špatně, takže univerzální rada zní, dělej to opačně..nebud s kurevníkem, za nic se neomlouvej a nezůstávej s ním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.11 13:58

Když jsem se omluvila neřekl na to ani popel :-( Pro mě by samozřejmě bylo lepší,kdybych odešla,jenže nechci brát klukovi tátu.Teď jsem mu volala,jestli s náma půjde alespoň ven a on řekl,že přijede až bude chtít.Takže dorazí zpitej pod obraz :-(

• Citovat
  • Upravit
12978
28.8.11 14:01

Jsi naprosto podřízená bytost a ještě dolézáš..
To chce psychologa - přítel tě má v hrsti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
28.8.11 14:02

Tak vidíš! Kolik je malýmu? Můžeš najít jinýho tátu s velkým T a nemusí to být bilologický otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
28.8.11 14:02

na co čekáš? Myslíš, že takového tátu syn ocení?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
28.8.11 14:03
Anonymní píše:
Když jsem se omluvila neřekl na to ani popel :-( Pro mě by samozřejmě bylo lepší,kdybych odešla,jenže nechci brát klukovi tátu.Teď jsem mu volala,jestli s náma půjde alespoň ven a on řekl,že přijede až bude chtít.Takže dorazí zpitej pod obraz :-(

Chápu, že je tam prcek,ale myslíš si, že je to pro malého dobrý vzor? Dobrý příklad pro jeho vztahy v dospělosti? Vidím to tak, že tohle se bude jen a jen opakovat…zažila jsem si něco podobného, akorát v tom nebylo dítě, teď prcka čekám a myslím, že kdyby se měla minulost opakovat beru nohy na ramena…ty budeš klidnější a mimčo tím pádem také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
28.8.11 14:07

Nejradši bych vzala malého a odešla pryč.

Myslím, že není lepšího řešení, než jsi tu napsala… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12894
28.8.11 14:08

Je určitě tvoje chyba, žes zakládala rodinu s partnerem, který rozhodně není oporou(velmi mírně řečeno).
Nemyslím, že se zrovna v tomto případě jedná o domácí násilí, prostě to byla celkem vzájemná bitka.
Ale proč ses mu omlouvala za nějakou sms od kamaráda? To ti kamarádi nemůžou psát sms, nebo nesmíš žádné kamarády mít?
Asi žiji v jiném světě, nebo jsem něco nepochopila.
Je jen na tobě, co uděláš. Podle toho popisu ten vztah vypadá nezdravý už od začátku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí