Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Díky holky za rady,vim,že jsem naprostej idiot,ale mám ho fakt i přes to všechno ráda,jsou i hezký chvilky.Vim,že tohle už neni zamilovanost,ale že jsem na něm závislá.Nedokážu si představit,život bez něj.Měl holt pravdu jsem totální kráva.Omlouvám se,řvu tady u toho,je mi děsně
Nejsi kráva, to rozhodně ne
Osobně jsem se s tímto typem jednání nikdy nesetkala, ale musím říct, že mě kolikrát nazvednou rady typu - zabal si a upaluj pryč, kdyby byl život tak jednoduchý a šlo to
Rozhodnout se musíš sama, ale jestli jsi mu dovolila jednu ránu, bude i druhá, to není sranda, synovi nechceš brát tátu, ale co je to za tátu
jaký mu dá vzor do života-neúctu k ženě
Pokud se na to teď necítíš, začni o tom aspoň uvažovat, plánovat budoucnost bez muže, ono to půjde, není jediný na světě ![]()
Markéta80 píše:
mysli na sebe a na dítě. jediné rozumné řešení je odejít pokud teda máš kam.
A ještě rozumnější řešení je… Se už k němu NIKDY nevrátit… Protože by to bylo ještě horší, než teď… ![]()
Anonymní píše:
Dobře,zítra si tam dojdu,doufám,že mi to teda moc nevybledne.Malého už jsem sbalila,teď čekám až se vzbudí a hurá domu
k dr si dojdi teď na pohotovost. Hlavně je třeba to vyfotit a nejlepší pro tebe bude tvrdit, že tě to bolí… svěř se doma - bratr, táta, strýc… je dobré mít za sebou nějakého chlapa, co se tě zastane. Vyhrožování od něj je bohužel normální. Pokud se rozhodneš odejít, nezapomeň si s sebou vzít papíry, doklady, fotky… už se k tomu nemusíš dostat. Nejlépe je dohodnout se s rodinou a vzít auta, když bude v práci a odstěhovat co potřebuješ - peřiny, postel pro prcka, hračky, co je tvoje… abys nezačínala od 0. Není to lehké, ale je třeba to promyslet!!! Odjeď třeba k vašim a tam se dohodněte. Při více lidech jsi schopná se odstěhovat do 3 hodin. Máš doklady k bytu? Jestli ano a je váš napůl vem si je…A jak odejdeš jdi ihned zažádat o svěření do péče, aby to neudělal on dřív a dítě tak do rozhodnutí soudu nedostal.
Jo a to, žes byla u dr mu neříkej. Taky se připrav na to, že bude říkat, žes ho napadla, že má modřinu - je třeba to taky vysvětlit - např. sebeobranou…
S tím naprostou souhlasím.
kozisek píše:Anonymní píše:Nejsi kráva, to rozhodně ne
Díky holky za rady,vim,že jsem naprostej idiot,ale mám ho fakt i přes to všechno ráda,jsou i hezký chvilky.Vim,že tohle už neni zamilovanost,ale že jsem na něm závislá.Nedokážu si představit,život bez něj.Měl holt pravdu jsem totální kráva.Omlouvám se,řvu tady u toho,je mi děsněOsobně jsem se s tímto typem jednání nikdy nesetkala, ale musím říct, že mě kolikrát nazvednou rady typu - zabal si a upaluj pryč, kdyby byl život tak jednoduchý a šlo to
Rozhodnout se musíš sama, ale jestli jsi mu dovolila jednu ránu, bude i druhá, to není sranda, synovi nechceš brát tátu, ale co je to za tátu
Pokud se na to teď necítíš, začni o tom aspoň uvažovat, plánovat budoucnost bez muže, ono to půjde, není jediný na světě
kajule87 píše:
S tím naprostou souhlasím.kozisek píše:Anonymní píše:Nejsi kráva, to rozhodně ne
Díky holky za rady,vim,že jsem naprostej idiot,ale mám ho fakt i přes to všechno ráda,jsou i hezký chvilky.Vim,že tohle už neni zamilovanost,ale že jsem na něm závislá.Nedokážu si představit,život bez něj.Měl holt pravdu jsem totální kráva.Omlouvám se,řvu tady u toho,je mi děsněOsobně jsem se s tímto typem jednání nikdy nesetkala, ale musím říct, že mě kolikrát nazvednou rady typu - zabal si a upaluj pryč, kdyby byl život tak jednoduchý a šlo to
Pokud se na to teď necítíš, začni o tom aspoň uvažovat, plánovat budoucnost bez muže, ono to půjde, není jediný na světě
je mi to lito, kocko. Ale ja tohle zazila taky, exmanzel me podvadel a posledni rok (kdyz jsem cekala maleho) tomu dal korunu, protoze se „rozhodoval“ mezi mnou a jednou pipinkou, ja ho tenkrat jako husa premlouvala, aby zustal, protoze jsem se bala zustat sama (ted vim, ze hlavne kvuli penezum, ale to jsem si tehdy nechtela pripustit).
Kazdopadne, on se s ni nerozesel a ten posledni rok pred tim, nez jsem ho vyhodila na ulici, byl nejhorsi v celem nasem vztahu (taky jsme spolu byli 8 let a on me nekolikrat podvedl).
Ale jednoho dne (spis v noci) mi preplo v hlave a ja vedela, ze s nim nechci byt ani minutu.
Ver mi, ze to cvaknuti jednou prijde (tohle se neda vydrzet dlouho) a do te doby budes mit pocit, ze od nej odejit nemuzes. Ze ho milujes a kdovi cosi… Ja to znam. Ale az to cvaknuti prijde, tak se neskutecne osvobodis a uvidis, ze je to super pocit.
A pak si najdes nekoho super (jako ja) a budes stastna.. Jenom tomu musis verit…
Ja tedy myslela, ze budu minimalne rok sama nez zacnu nekoho hledat a on si nakonec nasel me…
Uz jsme spolu pul roku a ja jsem tak stastna, jako jsem uz dlouho nebyla.
Tak se drz a hlavne, bud v klidu. Vim,z e se to spatne provadi, ale zkus hlavne kvuli diteti.
![]()
@ynax prosim vás fakt ji nabádáte, aby lhala o tom, jak přišla k modřinám a tvrdila, že ho praštila v sebeobraně?!!! vždyť bránil se naopak on. humus.
stará diskuze, ale znechutila mě fest.