Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jednoznačně odpovím, seber se, sbal se, zažádej do své péče o dítě a odejdi od něj. Jedná s tebou jako s onucí, podvádí tě a když ti někdo napíše, seřve tě - to je tvoje představa o rodině? o hodnotách, které předáte vašemu dítěti? Jsi v jeho vleku, děláš co chce on - viz potrat (osobně bych buď na potrat nešla a rozešla se s ním, nebo bych šla ale následně bych s ním už nebyla, vždyť on tě donutil zabít vaše dítě!)
Anonymní píše:
Díky holky za rady,vim,že jsem naprostej idiot,ale mám ho fakt i přes to všechno ráda,jsou i hezký chvilky.Vim,že tohle už neni zamilovanost,ale že jsem na něm závislá.Nedokážu si představit,život bez něj.Měl holt pravdu jsem totální kráva.Omlouvám se,řvu tady u toho,je mi děsně
ty by sis hlvně teď měla uvědomit, že těch pár hezkých chvilek nevyváží to, co by mělo být normální - hezké chvíle pořád. To, co se u vás děje předáváte a předáte vašemu dítěti, ono uvidí, jak se k tobě tatínek chová a bude se v budoucnu tak chovat ke svému partnerovi - to chceš? Chápu, že ho miluješ, ale..... měla bys brát ohled hlavně na svoje dítě. Pokud ho brát nebudeš a budeš hledět pouze na svou lásku k němu i přes to všechno, tak má on pravdu.
Ano, nejlepší by bylo odejít a neříkej, že kvuli dítěti nemužeš. Naši se taky hádali a táta se pokoušel mamku mlátit, tohle bych si raši odpustila, když ho pak mamka vyhodila měly jsme doma zlatý klid. mamka byla vyrovnanejší a tátu nám tisíckrát vynahradila. Ty jho pětiminutovky lásky - pche, bez toho se objedu. ale žádné dítě nechce vidět, že osoba, které věří ubližuje druhé osobě, kterou miluje. Navíc podvádění se bude určitě stále opakovat a nadávky stupňovat. a abys dopadla tak, že nebudeš moct ani s kamarádkou na čaj - a věz že se to muže stát. ![]()
Máš se na koho obrátit? Řekni to někomu v rodině, nebo kamarádce, ať tě podrží a pomuže ti psychicky.
Určitě si zajdi s tím ramenem k doktorovi a nech si to zapsat! Ať to máš čené na bílém! Kdyby bylo potřeba, tak to vytáhneš třeba u soudu
to není láska ale závislost. chápu tvoje stanovisko, ale uvědom si co je tvůj partner za příklad pro syna? uvědom si že to co on vidí u táty tak považuje za standard a tak se bude chovat v dospělosti i on. já bych od takového chlapa běžela jak namydlenej blesk.
To mi taky říkal v hádce,že mi malého sebere,že si zařídí střídavou péči a jelikož to je policajt a má všude kontakty,tak tomu i věřim ![]()
Anonymní píše:
To mi taky říkal v hádce,že mi malého sebere,že si zařídí střídavou péči a jelikož to je policajt a má všude kontakty,tak tomu i věřim
A má kontakty u soudu?? Podle mě to jsou akorát kecy jako u všech takových případů a není jich (ani tu) málo… ![]()
Anonymní píše:
To mi taky říkal v hádce,že mi malého sebere,že si zařídí střídavou péči a jelikož to je policajt a má všude kontakty,tak tomu i věřim
a proč nejdeš s tou modřinou k doktorovi a nenahlásíš domácí násilí? s takovým záznamem ti dítě asi těžko sebere.
etatinek píše:Anonymní píše:A má kontakty u soudu?? Podle mě to jsou akorát kecy jako u všech takových případů a není jich (ani tu) málo…
souhlasím
Tím spíš, že je to policajt, tak bych si tuplem zašla k doktorovi s tím ramenem a nahlásila to a většina případů končí tak, že dítě připadne matce, pokud není jiný závažný důvod a s tím nahlášením nemá šanci
akorát vyhrožuje…
Dobře,zítra si tam dojdu,doufám,že mi to teda moc nevybledne
.Malého už jsem sbalila,teď čekám až se vzbudí a hurá domu
mysli na sebe a na dítě. jediné rozumné řešení je odejít pokud teda máš kam
.
Díky holky za rady,vim,že jsem naprostej idiot,ale mám ho fakt i přes to všechno ráda,jsou i hezký chvilky.Vim,že tohle už neni zamilovanost,ale že jsem na něm závislá.Nedokážu si představit,život bez něj.Měl holt pravdu jsem totální kráva.Omlouvám se,řvu tady u toho,je mi děsně