Zahýbá mně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eMaminka
29.8.11 23:27
pannda píše:
no, v tomhle ho musí znát jedině vlastní žena, jestli má takovou kamarádku a jak ji oslovuje. A jestli se chlap doma chová jinak, než obvykle, měla bych taky podezření..

no ona náladosvost může být i u chlapů ne.. :DDD však my ženské jsme vžd yjak aprílové počasí, já bych možná nemalovala hned čerta na zeď… bůhví..

• Citovat
  • Upravit
1140
29.8.11 23:29

za dotyčnou bych nechodila, ani ji nevolala, ta v tom může být klidně i nevinně a byla by z toho jen ostuda :nevim:
Navíc pokud to měl v konceptech, tak to třeba ani neodeslal, ne? Nebo víš opravdu jistě, že si píšou a že příchozí smsky jsou vážně od ní? Ale do mobilu bych moc nesahala, člověk si to může vyložit špatně a jakmile přiznáš barvu, tak se krutě ponížíš…
To už spíš „zaútočit“ ve stylu, že se chová poslední dobu nějak divně, „jak kdybys měl nějakou jinou ženskou…“.

Holky a neviděly jste jednou český film, už bohužel nevím, jak se jmenoval, ale manžel jí podváděl, tak si pořídila druhý mobil s cizím číslem a začala mu psát jako „nepodepsaný přítel“, jestlipak ví, že jeho manželka má milence… Začala o sebe dbát, jak kdyby vážně někoho měla a ješitný mužský místo užívání si s milenkou začal žárlivě sledovat svoji ženu :lol: . Výborný recept :palec:

Příspěvek upraven 29.08.11 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
29.8.11 23:31

jinak pro jistotu podotýkám, že jako Jitka nedělám v žádném skladu a tvého manžela rozhodně neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
29.8.11 23:33
Jitulinek26 píše:
jinak pro jistotu podotýkám, že jako Jitka nedělám v žádném skladu a tvého manžela rozhodně neznám :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1371
30.8.11 00:14

Zakladatelko,
já bych se chlapa určitě zeptala.
Buď jak tu někdo už psal bych jakože ze srandy nadhodila „a nejsi ty zamilovanej?“ nebo něco v tom smyslu.
Nebo blafovat, že se k tobě donesly nějaký nejasný zprávy z jeho firmy, že se tam šušká, že se tam cukruje s někým a co je na tom pravdy.
Táty bych se určitě na nic neptala - nikoho jinýho do toho nezatahovat !!!!!!!! To je konečná a ty to projedeš.
Volat Jitce-krávě je taky vo hubu a čest, páč bys byla za slepici hysterickou.
Lezt manželovi do telefonu je v takovej situaci silně nebezpečná záležitost, páč to pak budeš ty ta nesnesitelná, kvůli kterej on musel utect k jinej, že.
A poslední volbou je asi zapojit veškeré ženské zbraně v boji o manžílka - tákže ho nakrmit, pohladit, pochválit, nechat si ho pohrát dle libosti, uložit na kutě … jak ty děti, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.11 08:47

Ach jo, řešila jsem před měsícem to samý. :cry: Taky byl manžel divnej, choval se ke mně docela hnusně, tak jsem měla podezření. A tak jsem mu ten mobil projela. Našla jsem tam několik volání na jedno číslo a taky jednu SMS v konceptech, která evidentně nebyla pro mně. :poblion: Bylo mi fakt hrozně. Druhej den jsme se nějak chytli a já se ho zeptala, jestli někoho má. Tvrdil že ne a byl děsně uraženej, jak jsem na to přišla, když on přece nikam nechodí. No nemohla jsem o tý SMS říct, nechtěla jsem, aby věděl, že jsem do toho mobilu vlezla. Držela jsem to v sobě týden, bylo to hrozný a pak jsem na něj uhodila znova. Opět zapíral, ale pak jsem mu řekla, že jsem si půjčila jeho mobil kvůli tomu, že jsem se chtěla podívat na účet přes internetbanking (chodí mu heslo na jeho telefon) a že jsem tam našla tuhle zprávu. Tak teda přiznal, že si s jednou píše. A seznámil se s ní v hospodě, kam si šel sednou s chlapama z práce. Prej s ní nic neměl. :roll: Probrali jsme to, proč to udělal, máme na tom vinu oba, to jsem přiznala. Slíbil, že si s ní už psát nebude a číslo vymazal. Snažíme se teď oba dva, dát to do pořádku, ale důvěra tam už prostě není. Jestli s ní spal nevím, radši po tom nepátrám.
Jo a chlapeček to nějak nedomyslel, protože když jsem mu řekla, že bych klidně s dětma odešla, tak se divil, proč bych jako odcházela. :roll: Holt mu to dělalo dobře, že si ho nějaká všímá, ale že by klidně mohl přijít o rodinu, to ho jaksi nenapadlo. :cert:

Inko P.

• Citovat
  • Upravit
13046
30.8.11 09:02

podle mě ženská prostě vycítí že jí chlap chce podvést, podvedl, nebo podvádí…

taky bych nemohla nečinně přihlížet a zkusila něco jako že ti někdo anonymně píše že se má tvůj muž náklonnost k jedné z práce…třeba by řekl že jo ale že je to kamarádka, nebo bude zapírat uvidíš ale dřív nebo později se na nevěru přijde… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.8.11 09:57
KriJona píše:
Anonymní píše:
Mám mnoho špatných pocitů, že mi je manžel nevěrný. Je to tak 3 týdny co si neustále tahal sebou telefon - služební (na soukromý mám výpisy hovorů, po předchozích špatných pocitech, kdy jsem zjistila že si s někým psal a taky jo, ale myslím že s nima nic neměl). Vlezla jsem mu do telefonu a tam jsem v konceptech našla smsku neodeslanou - spíš, Jituško ? tak já pátrala a pátrala, nakonec jsem našla její jmeno věk, že je rozvedená, 2 děti má v opatrovnictví bývalý manžel a pracuje na příjmu ve skladu kam jezdí můj manžel … Asi před týdnem jsem na něj uhodila, že řve na děti, na mě je nepříjemnej a že je prostě divnej. Ptala se ho jestli někoho má a on že ne. Tak jsem mu řekla at s tím přestane nebo se z toho zblázní. Ted se chová docela dobře, ale zjistila jsem že jí zase min týden před půlnocí psal, ale nevím co … doma nespal, spal v autě a ráno v 6 vyjel do práce … nechci na něj furt dorážet vím že by se uzavřel do sebe a hlavně bych u něj ztratila svoje ego. Chci mít navrh a nechci abych se ponížila takže jsem mu zatím neřekla o ní nic. Teď ale čím dál tím víc to ve mně hryže, že to přeci nemám zapotřebí jestli s ní něco má. Ale to já vlastně nevím. Jak to zjistím. Vím že když se za týden zase podívám do tel. tak tam maximálně najdu v konceptech jestli ji psal, všechno ostatní bude mít vymazaný. To ho kruci mám sledovat, nebo jak na to mám přijít … Vůbec mu nevěřím ale nevím jestli si to jen já namlouvám že někoho má nebo jestli opravdu někoho má. Bude se řídit heslem zatloukat zatloukat. :nevim:
spal v autě? :nevim: a proč?máte děti?je to divné,to chování tvého muže..já bych mu dala najevo,že něco vím..nevydržela bych nečinně přihlížet a čekat :think:

Vím o případu, kdy týpek čas od času „přespal v práci“, aby se nemusel pozdě večer vracet domů zbytečně, když zase brzo ráno jede tam. No a hádejte, kde byl? :lol:
Zase to být tvůj případ nemusí no, ale když máš tyhle pocity, tu intuici a přitom nejsi chorobná žárlivka, tak bych to být nenechala. Ale s rozumem, s rozumem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
30.8.11 10:03

A holky myslíte, že když chlap zahýbá, že je to i vaše vina? Případně vina té milenky? Občas mi to přijde, že takové názory tu jsou až moc často.
Na rozchodu mají většinou podíl oba dva z páru, ale na nevěře? Pokud je chlap nespokojený, nevěra nic neřeší. A já bych vinu na sebe za jeho nevěru nebrala ani omylem, ani bych to nevyčítala té milence, co vy víte, co jí navykládal. Chlapi mají mozek a myslí jim to až moc dobře, tak proč z nich dělat malé děti, co za to chudinky nemůžou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
30.8.11 10:24
přesně toto je i můj názor..
honeymoney píše:
A holky myslíte, že když chlap zahýbá, že je to i vaše vina? Případně vina té milenky? Občas mi to přijde, že takové názory tu jsou až moc často.
Na rozchodu mají většinou podíl oba dva z páru, ale na nevěře? Pokud je chlap nespokojený, nevěra nic neřeší. A já bych vinu na sebe za jeho nevěru nebrala ani omylem, ani bych to nevyčítala té milence, co vy víte, co jí navykládal. Chlapi mají mozek a myslí jim to až moc dobře, tak proč z nich dělat malé děti, co za to chudinky nemůžou. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
30.8.11 10:28
honeymoney píše:
Na rozchodu mají většinou podíl oba dva z páru, ale na nevěře? Pokud je chlap nespokojený, nevěra nic neřeší. A já bych vinu na sebe za jeho nevěru nebrala ani omylem, ani bych to nevyčítala té milence, co vy víte, co jí navykládal. Chlapi mají mozek a myslí jim to až moc dobře, tak proč z nich dělat malé děti, co za to chudinky nemůžou. :cert:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Ema N.
30.8.11 13:25
Anonymní píše:
já se hroutím a strašně mě to štve, ale nechci aby věděl že jsem to zjistila z jeho telefonu, tak nevím jak na něj uhodit aby se přiznal.

podivej, ja pred rokem a pul nasla exmanzelovi v telefonu nahe fotky jedne moji kamaradky (pipinka, mlada, svobodna, bezdetna, bez prace, takze spoustu casu na nej a na sebe, ze?) a uhodila jsem na nej. To jsem byla cerstve tehotna… A pak za rok jsme se rozvadeli, protoze ten vztah nesel slepit.

Zalezi na tom, co chces… Jistotu, jestli Te podvadi nebo nepodvadi? Nebo radeji nejistotu a vztah? vim, ze to je tvrde, ale ja jsem treba takova, ze nesnasim takove chlapy. Uz ne… a ver mi, ze jestli Te podvadi, tak to dlouho nevydrzis… strasna je nejistota, ale i jistota… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.11 21:19

je to hrozný už mě to nebaví, když vidím jak furt šolichá s telefonama a stále tam má přijatou zprávu - to má jistotu, že pozná jestli mu nelezu do telefonu. Tak si to tam nechává schválně dokud neodjede do práce. On tvrdí že mu poslali ID na vykládku, takže já když se podívám a bude to opravdu tak se shodím. Takže nemůžu nic. V sobotu máme kolaudaci, tak to chci vydržet a pak se do toho asi pustím, jestli to bude takhle dál pokračovat a hlavně až budou děti ve školce. Protože já v takovéhle nejistotě žít nemůžu. Radši o něj přijdu než mu nevěřit. Docela se ke mě chová hezky i sex má každý den, ale na syna nekdy hrozně vylítne a mě taky sprdne kvůli blbostem, je nervní a mě to užírá. Musím mu to říct, že sem se doslechla že se nějakej v práci dvoří a tím jak se furt drží telefonů tak to tím jenom potvrzuje. A jestli bude zapírat tak už budu i jmenovat. Jenom doufám že se nerozbrečím. A klidně mu řeknu i že si může zbalit věci a jít si za ní když je rozvedená. Já se kluků nezbavím jako ona a on o ně přijde. Potřebuju hrozně moc energie abych mu to všechno a s klidem řekla, takže nad tím neustále přemýšlím, až sem z toho hotová. :nevim:
Anonymní 1

• Citovat
  • Upravit
2691
31.8.11 22:20
Anonymní píše:
je to hrozný už mě to nebaví, když vidím jak furt šolichá s telefonama a stále tam má přijatou zprávu - to má jistotu, že pozná jestli mu nelezu do telefonu. Tak si to tam nechává schválně dokud neodjede do práce. On tvrdí že mu poslali ID na vykládku, takže já když se podívám a bude to opravdu tak se shodím. Takže nemůžu nic. V sobotu máme kolaudaci, tak to chci vydržet a pak se do toho asi pustím, jestli to bude takhle dál pokračovat a hlavně až budou děti ve školce. Protože já v takovéhle nejistotě žít nemůžu. Radši o něj přijdu než mu nevěřit. Docela se ke mě chová hezky i sex má každý den, ale na syna nekdy hrozně vylítne a mě taky sprdne kvůli blbostem, je nervní a mě to užírá. Musím mu to říct, že sem se doslechla že se nějakej v práci dvoří a tím jak se furt drží telefonů tak to tím jenom potvrzuje. A jestli bude zapírat tak už budu i jmenovat. Jenom doufám že se nerozbrečím. A klidně mu řeknu i že si může zbalit věci a jít si za ní když je rozvedená. Já se kluků nezbavím jako ona a on o ně přijde. Potřebuju hrozně moc energie abych mu to všechno a s klidem řekla, takže nad tím neustále přemýšlím, až sem z toho hotová. :nevim:
Anonymní píše: Více

tak to jsi dobrá..já s mou povahou bych mu teda sex nedopřála…brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.11 13:27

tak mám nové zprávy. O víkendu kdy jsme měli akci na oslavu kolaudace, přišli i jeho kamarádi a tak jsme se v noci rozkecali a ten jeden se zmínil, že muj manžel pro něj má vyhlídnutou nějakou skladnici která je rozvedená a má dvě děti. Což pasuje na tu co jí manžel psal. Tak jsem na manžela včera uhodila, že mi tohle řekl a on že jo ale neví jak jí to má říct. Tak jsem mu řekla ať ji prostě někam pozve, že by mohla si jít sednout s námi a ten náš kamarád by tam přišel taky. Tak že asi jo. No tak se uvidí jestli je to holka pro kamaráda, nebo jestli to byl jen úhybný manévr … Docela mě to uklidnilo, ale asi se ho po pár dnech zeptám, jestli už se jí nějak zmínil. Jinak teď smsky nepíše (má stále vymazané její tel. číslo) a je v klidu. Snad jsem to utla v začátku když jsem mu řekla že se o něj s žádnou dělit nebudu a tak ji radši přenechá kamarádovi, který je taky rozvedený a bezdětný. Budu doufat že je to opravdu tak ale budu se řídit heslem - důvěřuj ale prověřuj …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky