Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak. Máš moc času a nudíš se, když máš čas si ještě při dvou dětech vypisovat. Velký bič a malý dvůr na Tebe. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,anonym.Jsem vdaná, mám děti, byla jsem relativně šťastná. Jenže, začla jsem si psát s jedním mužem. Je ze zahraničí. Chce abych ho přijela navštívit. On není zadaný, děti nemá, bydlí sám. Nemůžu na něj přestat myslet, mám ho v hlavě. Jsem mimo, od doby co ho znám, čekám na jeho zprávy, žiju teď jen jeho osobou. Budoucnost to nemá. Já mám děti, nikdy bych je neopustila, s nima bych se do zahraničí neodstěhovala. Holky, napište cokoliv, ať mi to pomůže se vzpamatovat. Zkoušela jsem nereagovat na zprávy, nevydržela jsem![]()
![]()
pomoóc
Jako že si se zblbla do chlapa, kterého si nikdy ani neviděla, a žiješ jen jeho osobou? A on chce, abys ho přijela navštívit?
Fakt si dej tu studenou sprchu, tohle není normální.
@arinecka píše:
Jako že si se zblbla do chlapa, kterého si nikdy ani neviděla, a žiješ jen jeho osobou? A on chce, abys ho přijela navštívit?Fakt si dej tu studenou sprchu, tohle není normální.
Fotky od něj mám
Podle me te pali dobre bydlo. Mozna nuda a stereotyp, ale pokud se tvuj muz o vas stara a ma te rad, tak se koukej uklidnit. Ten novy je akorat mozna neokoukany, lichoti ti atd. Hlavne prosim rekni, ze je to nejaky znamy, ktereho jsi dlouho nevidela…jestli je to typek z netu, ktereho jsi v zivote nevidela a akorat ti hezky pise co se ti libi, tak si dej studenou sprchu. Fakt bys zahodila funkcni manzelstvi kvuli typkovi (ktereho neznas, nejspis si takhle pise s dalsima a ktery se samozrejme dela lepsim nez je) kterej ti napise par hezkejch slovicek o tom jak jsi uzasna a krasna? ![]()
@Anonymní píše:
Fotky od něj mám
@Anonymní píše:
Fotky od něj mám
A kde si na něj narazila? Fotka ti moc neřekne, hlavně na ní ani nemusí být on
On neví, že si vdaná, a máš děti?
Jak jste se seznámili když ho osobně neznáš? Jinak si myslím, že si se „zamilovala“ jen do představy, protože to co ti ten dotyčný píše je jen něco co chce slyšet každá ženská a ty naivní na to naletí. Neznič rodinu kvůli někomu kdo možná ani neexistuje. ![]()
Holka vzpamatuj se, to je podvodnik jak vysity. Takhle naletela teta i kamoska. Diky tete, na kterou se takto nalepili (pres fcb) dva chlapi a pak ji to doslo, ze je to nejaky divny. Jeden z tech panu napsal i me, protoze si prohledl jeji pratele na fcb. Takhle jsem sundala kamosku z ruzoveho oblacku-velice inteligentni holka bohuzel s nefunkcnim vztahem a pan ji mel hned na udicce. Libilo se ji, ze ma o ni nekdo zajem a skocila na to. Zablokuj, smaz a bud rada, ze mas rodinu a normalni vztah. Popovidej si s manzelem, ze chces nejake vzruso-navrhni vikend nekde jinde bez deti, zkus ho necim prekvapit, zmente misto vykonu
= manzelska postel po x letech to je zabijak touhy.
Hlavně mu neposílej žádné prachy. Žádné. Za žádných okolností.
Ani když mu umře celá rodina, unesou ho džihádisti, nebude mít prachy na péči o doktora až bude umírat na covid, bude potřebova tpomcoi s trasnferem dědictví po nigerijském králi, nebo co zrovna teď letí.
Příspěvek upraven 11.05.20 v 16:30
Prosím tě neblbni, vždyť o něm víš jen to, co ti sám uznal za vhodné napsat a máš pár fotek, na kterých je možná on a možná taky ne… Vždyť může být celý vymyšlený, třeba je to šedesátiletý pupkatý úchyl a nebo nudící se puberťák ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,anonym.Jsem vdaná, mám děti, byla jsem relativně šťastná. Jenže, začla jsem si psát s jedním mužem. Je ze zahraničí. Chce abych ho přijela navštívit. On není zadaný, děti nemá, bydlí sám. Nemůžu na něj přestat myslet, mám ho v hlavě. Jsem mimo, od doby co ho znám, čekám na jeho zprávy, žiju teď jen jeho osobou. Budoucnost to nemá. Já mám děti, nikdy bych je neopustila, s nima bych se do zahraničí neodstěhovala. Holky, napište cokoliv, ať mi to pomůže se vzpamatovat. Zkoušela jsem nereagovat na zprávy, nevydržela jsem![]()
![]()
pomoóc
Utni kontakt. Smaž všechny zprávy. Zaměstnej tělo, přijde únava a mozek nebude mít tolik síly blbnout. A čas to vyřeší.
@Anonymní píše:
Fotky od něj mám
A jak víš, že je to on? Jsi zamilovaná do představy. Jak patnáctka ![]()
@Michelle_M píše:
Prosím tě neblbni, vždyť o něm víš jen to, co ti sám uznal za vhodné napsat a máš pár fotek, na kterých je možná on a možná taky ne… Vždyť může být celý vymyšlený, třeba je to šedesátiletý pupkatý úchyl a nebo nudící se puberťák
To je ta lepší varianta, frustrované, nudící se manželky bez odvahy měnit svůj život bývají nejčastějšími objekty podvodníků - prostě plošně zkouší na sociálních sítích oslovení ve kterém dotyčné lichotí a kdo se chytí, tak tam pokračují a dříve či později vytáhnou srdceryvnou historku proč od ní potřebují prachy.
Ale tenhle je určijě jinej, určitě je to ten co kpíše, copak by někdo na internetu mohl lhát?
Ahoj,anonym.Jsem vdaná, mám děti, byla jsem relativně šťastná. Jenže, začla jsem si psát s jedním mužem. Je ze zahraničí. Chce abych ho přijela navštívit. On není zadaný, děti nemá, bydlí sám. Nemůžu na něj přestat myslet, mám ho v hlavě. Jsem mimo, od doby co ho znám, čekám na jeho zprávy, žiju teď jen jeho osobou. Budoucnost to nemá. Já mám děti, nikdy bych je neopustila, s nima bych se do zahraničí neodstěhovala. Holky, napište cokoliv, ať mi to pomůže se vzpamatovat. Zkoušela jsem nereagovat na zprávy, nevydržela jsem
pomoóc