Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše:
Taky koukam. Takze se za ni fakt nekdo na MK vydaval? Nebo opet psala pod vice jmeny i tam?
Ted jsem přišla a koukal, ze je zamceno. Nechapu proc.
Nevydával, byla to ona.
@Oli.Lyon píše:
Proc ja mam potíž teto admince věřit…ale nic jineho mi nezbyde…
Já to mám stejně, ale já se neptám proč, já to vím. Je to styl jakým do diskuse zasáhla a arogantní ton jakým vystupovala.
@cascades píše:
Mi už zamkli tolik témat, několikrát smazali účet a nesčetněkrát dali banána pro nic… Ale tak to bohužel chodí na každém diskuzním fóru.Nenaděláš nic.
Tak tys to nemela pro nic, ze. Moc dobře to vis.
@vokishka píše:
a teď přijde přednáška o tom, jaký byl dotyčný skvělý, krásný a chytrý a hlavně nepochopený!!! to už je na diagnózu
@arinecka píše:
Nevydával, byla to ona.
To máš nějak podložené nebo si to jen myslíš?
@BohunkaP píše:
Diskuse probíhala v klidu a (vzhledem k závažnosti tématu kupodivu) bez větších vášní… dokud do ní nepřišli dva prudilové a nezačali se hádat (chci říct, šířit osvětu v oblasti morálky )
Pak už holt bylo jasné a nevyhnutelné, jak to skončí.
pokud se podíváš, tak si to tam rozvrtala ty, hejtováním o blbostech
@cascades píše:
Mi už zamkli tolik témat, několikrát smazali účet a nesčetněkrát dali banána pro nic… Ale tak to bohužel chodí na každém diskuzním fóru.Nenaděláš nic.
Jo, naděláš. Kdyby jsi tady pořád necpala tu lidskou zrůdu, tak tu můžeš normálně fungovat.
@vokishka píše:
Její fotka v profilu adminum nevadí, ale kdyby si někdo dal do profilu fotku AH, tak dostane ban. Přitom TB byl také masový vrah.
@admin píše:
Dobrý den,Pokud narážíte na uzamčenou diskuzi Hodně dětí a žena v nouzi přečtete si vyjádření od admina. Nejednalo se o bezdůvodné uzamčení.
Přeji krásný večer,
Tereza
Zajímavé je, že diskuze je plná hejtů od samého začátku, zamykáte vždy na 60 straně. Každé slovo se počítá.
@Janli píše:
Jo, naděláš. Kdyby jsi tady pořád necpala tu lidskou zrůdu, tak tu můžeš normálně fungovat.
Dej si fotku AH a hned poletíš z Emimina. A ona tu s tou fotkou stále je.
@Klopotkova píše:
To máš nějak podložené nebo si to jen myslíš?
Mám, jinak bych to nepsala.
@Oli.Lyon píše:
Proc ja mam potíž teto admince věřit…ale nic jineho mi nezbyde…
souhlasím, je to téměř v každé diskuzi, kde plácá stejné nesmysly. Vždyť se jim takové diskuze hodí.
Dřív to tady bylo jiné.
@alisekR píše:Emimi už není, to co bývalo.
souhlasím, posunulo se to ke komerci, o dětech tady toho moc není
@topazio píše:
Dej si fotku AH a hned poletíš z Emimina. A ona tu s tou fotkou stále je.
Už jsem to hlásila…