Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry píše:???
Tak teď údajně přišla ta co psala sem na MK a vyhrožuje TO že se za ní někdo vydává.
@Klopotkova píše: ???
na to m koníkovi tvrdí, že to celou dobu nepsala ona, že se za ni někdo vydával
@Klopotkova píše: ???
Vyhrožuje tam TO, že ona tam tu diskusi nezaložila a někdo jí špiní…
Tak jsem si k tomu vzala nanuk, je to tam opravdu napínavé, Anča chce podávat TO…
Tady sem já vůbec nic nepsala v době kdy byl příspěvek založen já byla v práci a už toho mám akorad dost a zvažuji trestní oznámení za pomluvy na emimino vůbec nepíšu sou tam asi slepice co nemají nic jiného na práci ale tohle už si líbit nenechám ještě spinit tu mého chlapa
Nezdá se vám, že na MK je povoleno mnohem víc sprostých slov než tady? ![]()
@free333 píše:
Nezdá se vám, že na MK je povoleno mnohem víc sprostých slov než tady?
no docela jsem koukala, co tam lítá za slova ![]()
@free333 píše:
Přesně, já tady dneska chtěla napsat p r d e l a nepustilo mě to.Ale tam to jede ve velkém ![]()
@vokishka píše:
no docela jsem koukala, co tam lítá za slova
@Tom-Jerry píše:
Přesně, já tady dneska chtěla napsat p r d e l a nepustilo mě to.Ale tam to jede ve velkém
Přesně, tam mají povoleno i do pr.dele, hov.no, kur.va, co jsem jen letmo zahlédla…
![]()
@Tom-Jerry píše:
Tak teď údajně přišla ta co psala sem na MK a vyhrožuje TO že se za ní někdo vydává.
Taky koukam. Takze se za ni fakt nekdo na MK vydaval? Nebo opet psala pod vice jmeny i tam?
Ted jsem přišla a koukal, ze je zamceno. Nechapu proc. ![]()
@free333 píše:
Přesně, tam mají povoleno i do pr.dele, hov.no, kur.va, co jsem jen letmo zahlédla…![]()
No ja byla uplne v soku. Takova anarchie
![]()
@free333 píše:
jojo, diškriminácija! ![]()
@AvajBr píše:
Taky koukam. Takze se za ni fakt nekdo na MK vydaval? Nebo opet psala pod vice jmeny i tam?
Ted jsem přišla a koukal, ze je zamceno. Nechapu proc.
no těžko říct, zdálo se mi to mnohem agresivnější, než psala tady. Takže těžko říct, jestli to byla ona.
@AvajBr píše:
Ted jsem přišla a koukal, ze je zamceno. Nechapu proc.
Ty její poslední příspěvky bez čárek by jejímu stylu víc odpovídaly, ale těžko říct, tady už je možné všechno… ![]()
@free333 píše:
Ty její poslední příspěvky bez čárek by jejímu stylu víc odpovídaly, ale těžko říct, tady už je možné všechno…
Mně to prislo uz fakt spíš jak provokace, ale ja bych to videla na provokaci přímo od ni, neb opravdu neverim v takovou krimi zapletku, ze by jako nejaka kamoska nasla tamto a dala ji vedet a ona to tam sla řešit
proste tam sla vysirat a ted to jeste drobet okorenila. Tady taky perlila ve dvou vydáních, coz nam adminky jaksi zapomnely osvetlit… Ale je tam taky prddel, tady jsem kolikrar cetla, jak je mk chumlackovej a ho.vno ho. vno, mlada pani ![]()