Zamknuté diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
27.8.21 15:12
@Oli.Lyon píše:
To je ovsem pravda. :lol:

Výsledek svobodných voleb, může být holt hořká pilule. :D Taky nesouhlasím. Ale respektuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.8.21 15:45

Prajem Vám všetkým pekný deň,

po prečítaní tejto diskusie mám pocit, že je potreba vniesť trošku svetla medzi rôzne dohady, čo tu vznikli. :palec:

Začnem asi tým zamykaním/mazaním diskusie. Každý z Vás má právo požiadať o zmazanie príspevku, alebo celej diskusie, ktorú ste tu založili. Snažíme sa vždy nájsť menej radikálne riešenie, aj práve preto, že sa tým mažú aj ostatné príspevky. Jedným z nich je aj zamknutie diskusie (čo je čiastočne dôvod zamknutia diskusie Hodně dětí… - zakladateľka požiadala o zmazanie príspevkov). Skúste si napríklad predstaviť, že by Vás niekto v diskusii poznal a my by sme to odmietli zmazať - verím, že to zmazanie by ste nakoniec uvítali aj Vy… dôležitý je vždy dôvod :kytka:

Hodně děti a žena v nouzi - vidím aj cítim, že ste nahnevané. Chápem, že sa Vám toto rozhodnutie admina nemusí páčiť, no skúste sa na to prosím pozrieť aj z druhej strany. V diskusii už boli bežné príspevky proti pravidlám a ako napísala Josefína, vymklo sa to kontrole… :,(

Duplicitné nicky - v systéme máme nástroje, ktoré overujú, či daný užívateľ používa ešte nejaký ďalší nick. Ja sama som niekoľkým z Vás, čo sa na to pýtalo cez hlásené problémy, odpisovala do SZ. Diskusia sa mi k riešeniu už pri službe nedostala. Pokiaľ to tam ostalo nezodpovedané, tak sa za to ospravedlňujem. Nevidím nič, čo by nasvedčovalo tomu, že by sa jednalo o tú istú osobu. :think:

@cascades a jej profilovka - tejto užívateľke sme zmazali už x fotiek a za ďalšie porušenie pravidiel mú sľúbený ban. @cascades o odblokovanie si môžete zažiadať o 2 týždne.

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
27.8.21 20:35
@arinecka píše:
Nevydával, byla to ona.

Můžeš to blíže vysvětlit, proč si to myslíš, jak to máš podložené??🤔 Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.8.21 21:32
@EvulinkaH píše:
Ale jo, pomůžou. Přiznaly se dvě uživatelky, že už balík poslaly, další se sháněla po adrese, pak byly určitě další, které poslaly v tichosti, takže něco jí to vyneslo.

Já mám nachystaný, konečně jsem si dnes na to udělala čas a v týdnu ho dám na poštu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.8.21 21:34
@jjss píše:
@pikola nijak. Anna už nikdy nenapíše na fóra. Čakala pomoc od matiek, keď im písala ako matka. V pokladničke sú peniazena stromček a jedlo. Dcéra chce iphone za 4000. Tá čo to založila sa už neozvala. Dala som aktualizovať a zmazané :? nič o vysvetlení nickov sa nekonalo presne ako tu.Příspěvek upraven 27.08.21 v 09:38
?
  • Citovat
  • Upravit
65204
27.8.21 22:14
@Klopotkova píše: ?

Co se divis, je to shrnutí diskuse z konika, nez se to smazalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
28.8.21 08:51

@cascades hele, přečetla jsem si témata, která po tobě zbyla. Je to takové, jak to říci, no totálně zoufalé. Zamilovat se do někoho, kdo je skoro 33 let mrtvola?
A co se týče tvé profilovky, ono když se člověk pročte tvými diskusemi, tak je evidentní, že na tebe (zcela nepřekvapivě) reagují stále stejní lidé, opravdu jen hrstka, kterými to rezonuje. Spousta (a řekla bych většina) uživatelek nejspíš netuší, koho to na tom obrázku máš. Je to jen miniatura, kterou přejedou pohledem a vůbec o tom nepřemýšlí. Nějaký chlap, na první pohled možná jakási scéna z amerických filmů padesátých let. Pak tu bude skupina, kam se řadím i já - hm, Bundy, hm a támhle má někdo prasátko a tohle je pravděpodobně ještěrka. Většinu lidí to prostě a jednoduše nezajímá a „nebere“. Dané téma je značně okrajové (nejde o to, kolik filmařů se na tom pokouší urvat balík, násilí je tahoun určený masám) a tady jsi navíc na webu primárně určeném matkám. Obecně mne spíše zajímá, proč si nehledáš stránku, skupinu, kde budou lidé jako ty? Nebo sem opravdu chodíš prudit těch patnáct dvacet lidí, kterými to cloumá? Pokud bys byla troll, tohle tě snad nemůže uspokojit, takto chabá „fanouškovská“ základna.

• Citovat
  • Upravit
15846
28.8.21 11:16

@admin Jen pro zajímavost, co přesně porušil uživatel @cascades tím, že používá na ikonce sériového vraha? Rozhodně se ho nechci zastávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
28.8.21 12:11

@Zumpa uživatelka, nejspíš kdyby nezakládala ony emocí plné diskuse, kterak byl Ted vlastně i moc fajn, protože zachránil život kotěte, nikdo si jí nevšimne. Prostě tomu šla poněkud naproti.

• Citovat
  • Upravit
33636
28.8.21 12:48
@EvulinkaH píše:
Můžeš to blíže vysvětlit, proč si to myslíš, jak to máš podložené??🤔 Děkuji.

Napsala jsem jí na Koníkovi SZ, poslala mi seznam věcí + adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
28.8.21 12:50
@arinecka píše:

A na ktery nick, ten, co zalozil diskusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
28.8.21 13:01

@Zumpa
Dobrý den,
propagace sériového vraha je nepřípustná. Uživatelka byla již mnohokrát upozorněna, ať se vyvaruje jakékoli propagace této osoby.

Hezký den :kytka:
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
28.8.21 14:04

@admin Takze se nesmi propagovat ani sebepropagovat ani zadni agenti stb? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
28.8.21 14:12
@j.a.n.i1 píše:
@admin Takze se nesmi propagovat ani sebepropagovat ani zadni agenti stb? :think:

Zkus si dat avatar :lol: a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
28.8.21 14:39
@arinecka píše:

Adresa byla i tady a nějaký seznam oblečení a potřeb taky.

Já si myslím, že na MK zakladatelka byl někdo jiný než pozdější uživatelka- soudím ale čistě podle písemného projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová