Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý den,Pokud narážíte na uzamčenou diskuzi Hodně dětí a žena v nouzi přečtete si vyjádření od admina. Nejednalo se o bezdůvodné uzamčení.
Přeji krásný večer,
Tereza
Takže to bylo kvůli tomu prudilovi?
To mi přijde smutné, zamykat celou diskusi.
Prudila zabanuju a diskuse může jet dál, to mi přijde jako normální řešení.
@j.a.n.i1 píše:
Jak neudelate, staci bezhlave nemazat na prani, nikde v pravidlech neni stanoveno, ze každý ma narok na smazani cehokoliv. A upřímně, po tehle odpovedi se uz ani nedivim, ze to tu vypadá, tak jak to tu vypadá.
Teď už to tam je. Nedávno jsem po dlouhé době pročítala pravidla a je tam napsáno, že každý uživatel má právo požádat o smazání profilu a identifikačních údajů. Myslím, že k tomu patří i mazání založených diskuzí a krytí digitálních stop.Ta pravidla se mění posunem doby, rozvojem technologií a změnou některých zákonů. Bohužel.
Jediné, co mě na tom štve, že píšeme, věnujeme svůj čas a potom může být mnohostránková diskuze na lusknutí prstu smazána.
@Palma12 píše:
@admin Ano myslím tu, vyjádření admina jsem četla a stejně to nechápu.
Zajímalo by mě, jestli admin napsal, zda ta druhá v diskuzi byla taky zakladatelka. Nevíte někdo?
@karkarka píše:
Zajímalo by mě, jestli admin napsal, zda ta druhá v diskuzi byla taky zakladatelka. Nevíte někdo?
To přešli bez odpovědi.
@karkarka píše:
Pokud se nepletu tak nenapsal…
@karkarka píše:
Určitě to byla ona ![]()
@admin píše:
S tím my bohužel nic neuděláme. Pokud si zakladatelka diskuzi přeje smazat, smažeme ji.Tereza
to snad ale nemůžete myslet ani trochu vážně
a já si myslela, že o tom, jak se to tu vede, rozhodujete vy, admini, a ony rozhodují anonymní zakladatelky dikuzí ![]()
Vlastně jsem ani nepochopila tu rychlost uzamčení. Kolikrát jsou tady hnoje a mnohem delší dobu, tohle byla diskuze úplně normální na místní poměry. Za mě lezela v zaludku jedné z adminek a pedrous s tou svoji kamoskou byli vhodná záminka. Ale tak co uz. Nejde o nic důležitého.
@Oli.Lyon píše:
Vlastně jsem ani nepochopila tu rychlost uzamčení. Kolikrát jsou tady hnoje a mnohem delší dobu, tohle byla diskuze úplně normální na místní poměry. Za mě lezela v zaludku jedné z adminek a pedrous s tou svoji kamoskou byli vhodná záminka. Ale tak co uz. Nejde o nic důležitého.
To byla stejna rychlost uzamčení jako u agnes a jejich vymyšlených čtyřčat.
@karkarka píše:
Coz dnes je téměř 100% jistý, ze to byl vymysl. To teda nemohly vedet, ale taky to bylo prapodivny… ![]()
@karkarka píše:
Podle mě Agnes běžela dlouho, taky se tam jedna adminka rozohnila, jak jsme na ni zlé, neudržela emoce na uzdě.
Při vší úctě, adminovat takový server v dnešní době by měl člověk, který na to má v první řadě čas, ne adminky, které mají skoro všechny doma novorozence/kojence. Aby to tu fungovalo, není to na přivýdělek pro mámu na mateřské. Měl by to být člověk na celý pracovní úvazek a člověk, který má vzdělání nebo nějaký výcvik v oborech, které se týkají médií, masmédií, internetové a mediální komunikace. Člověk, který ovládá techniku rychločtení, má vysoké porozumění textu a umí si dávat diskuze do souvislostí, vidět je jako celek. Teď je otázka, kdo takového odborníka adekvátně zaplatí ![]()
Taky nechápu tak rychlé uzavření té konkrétní diskuze, protože probíhala docela klidně, rozumně a věcně.
Tak teď údajně přišla ta co psala sem na MK a vyhrožuje TO že se za ní někdo vydává.
@Oli.Lyon píše:
Coz dnes je téměř 100% jistý, ze to byl vymysl. To teda nemohly vedet, ale taky to bylo prapodivny…
Lidi, kteří zakládají smyšlené diskuze, nemůžou být úplně v pořádku. Ještě chápu, že někdo sbírá materiál pro článek, ale některá ta vymyšlená témata, jsou tady snad opravdu dílem vážně psychicky nemocných lidi.