Zamknuté diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38958
26.8.21 21:33
@free333 píše:
Ty její poslední příspěvky bez čárek by jejímu stylu víc odpovídaly, ale těžko říct, tady už je možné všechno… :)

Jo prave. Taky mne pripada, ze jeimu stylu spis sedel ten pozdeji prichozi nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.21 22:08

Už Annu nechme, ať si žije, jak umí, jak si zařídila.
Tady i na MK se úplně odkopala, že nikdo jí a ani těm dětem nepomůže. Jestli je pravá, tak si myslím, že je hodně chudá duchem. Pokud si vymýšlí, trollí a tahá neoprávněně z lidí dary, pomoc. Tak ji to jednou stejně doběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
26.8.21 22:17
@Kelsey píše:
Tady i na MK se úplně odkopala, že nikdo jí a ani těm dětem nepomůže. Jestli je pravá, tak si myslím, že je hodně chudá duchem. Pokud si vymýšlí, trollí a tahá neoprávněně z lidí dary, pomoc. Tak ji to jednou stejně doběhne.

Ale jo, pomůžou. Přiznaly se dvě uživatelky, že už balík poslaly, další se sháněla po adrese, pak byly určitě další, které poslaly v tichosti, takže něco jí to vyneslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
27.8.21 07:04

Tak ono je to už zamčené? Fofr fakt. Nestihla jsem dočíst.
Emimi už není, to co bývalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.8.21 07:15

@admin Je Luciekonvicna duplicitní nick Anna 1987? Myslím, že tohle prošetření by mnoho uživatelů uvítalo, v diskusi Mnoho dětí a žena v nouzi jste se k tomuto nevyjádřili, i když se na to několik uživatelů ptalo.

• Citovat
  • Upravit
76727
27.8.21 07:29
@Tom-Jerry píše:
Přesně, já tady dneska chtěla napsat p r d e l a nepustilo mě to.Ale tam to jede ve velkém :mrgreen:

no taky jsem nedávno chtěla napsat "sedět na p r deli a nešlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
27.8.21 07:30
@Kelsey píše:

je pravá, to je jisté a prověřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
27.8.21 08:50

Jak to na MK dopadlo? Je to smazaný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14426
27.8.21 08:56

@pikola nijak. Anna už nikdy nenapíše na fóra. Čakala pomoc od matiek, keď im písala ako matka. V pokladničke sú peniazena stromček a jedlo. Dcéra chce iphone za 4000. Tá čo to založila sa už neozvala. Dala som aktualizovať a zmazané :? nič o vysvetlení nickov sa nekonalo presne ako tu.

Příspěvek upraven 27.08.21 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
27.8.21 09:36

@jjss no já jestli zjistili, že ta co to založila byla ta stejná jako ta druhá anna nebo ne :nevim: a ono je to pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
27.8.21 09:43
@Pears206 píše:
Teď už to tam je. Nedávno jsem po dlouhé době pročítala pravidla a je tam napsáno, že každý uživatel má právo požádat o smazání profilu a identifikačních údajů. Myslím, že k tomu patří i mazání založených diskuzí a krytí digitálních stop.Ta pravidla se mění posunem doby, rozvojem technologií a změnou některých zákonů. Bohužel.Jediné, co mě na tom štve, že píšeme, věnujeme svůj čas a potom může být mnohostránková diskuze na lusknutí prstu smazána.

No, ale to prece neznamena mazani diskuzi na prani, max v pripade celeho profilu, ale ne, ze se nekomu nelibi, ze zalozil pitomost a utika si ji nechat smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
27.8.21 10:11
@j.a.n.i1 píše:
No, ale to prece neznamena mazani diskuzi na prani, max v pripade celeho profilu, ale ne, ze se nekomu nelibi, ze zalozil pitomost a utika si ji nechat smazat.

Taky myslím, že jsem to viděla v pravidlech.

Třeba to mi nevadí, at si každý svoji diskusi klidně smaže.

Ale tady Anna o to nejspíš nežádala, tady to bylo zamčené kvůli trapným dohadům a to šlo vyřešit jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
27.8.21 10:13

@Klopotkova
Dobrý den,
prověřila jsem a o duplicitní nicky se nejedná.

Přeji hezký den.
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.8.21 10:34

Mi už zamkli tolik témat, několikrát smazali účet a nesčetněkrát dali banána pro nic… Ale tak to bohužel chodí na každém diskuzním fóru. :pocitac: Nenaděláš nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
27.8.21 11:00

Proc ja mam potíž teto admince věřit… :think: ale nic jineho mi nezbyde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová