Zamlklé těhotenství 2015

3074
5.5.15 23:39

Zamlklé těhotenství 2015

Ahoj holky, toto pondělí jsem prodělala revizi po ZT. Chtěla bych se zeptat těch z vás, kteří to máte taky za sebou, jak jste se další dny cítili a jak dlouho jste zůstali doma. Po revizi mě asi dvě hodiny bolelo břicho jako při silné MS a krvácela jsem, ale jinak mi bylo docela dobře. V úterý krvácení úplně ustalo, ale zase mě dopoledne trápil průjem a od odpoledne bodavé bolesti v břiše (někdy opravdu silné). Zajímalo by mě, jak jste se cítili vy? Jestli jsou bolesti břicha po zákroku normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
518
6.5.15 10:07

Já jsem po potratu, ale měla jsem štěstí, že mě dr. nikam nehnal a řekl, že to odejde samo, ze revize je velký zákrok :) Vyčistila jsem se sama. čtyři měsíce na to šla sestra na revizi, a tu bolelo břicho jak při ms. jinak jí nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
6.5.15 10:40

@Noelie2726 A jak dlouho ti trvalo, než to odešlo samo? Já jsem nekrvácela a bývalo mi zle a měla jsem hodně nafouklý břicho. Tak jsem to nechtěla prodlužovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
6.5.15 11:06

Krvácet jsem začala už 5 tt a 7 tt bylo po všem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.5.15 11:09

Já měla spontánní potrat v pondělí v 8tt, na revizi jsem šla hned ten den večer, druhý den mě pustili a ve čtvrtek jsem šla do práce. Doktor chtěl, abych byla doma, ale já nechtěla (nemám fyzicky náročné povolání). Pobolívalo břicho asi týden, ale ne nějak moc. Cítila jsem se dobře. Dva týdny jsem držela šestinedělí se vším všudy a teď od 4. týdne jsem začala cvičit. DO 6. týdne počkám s bazénem. Myslím, že je to hodně individuální. Říkali mi ale, že kdyby ty bolesti byly silné, mám hned jet. Je tam nebezpečí zánětu dělohy. Dostala jsem i preventivně ATB, aby se tomu předešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty