Zamrazování MM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3379
14.11.08 14:03

Zamrazování MM

Ahoj maminy,
chci se vás zeptat na pár dotazů,Jsem 11dní po porodu a jelikož mám mléka na rozdávání a musím odstříkávat a ráda bych ho zužitkovala pro mimi a nikoli, že si to, co odstříkám, vypiju zase zpět. Jde mi jen o to,kdybych byla mimo domov, aby malej měl stravu v mé nepřítomnosti.

1.Jak dlouho po porodu jste začaly zamrazovat mléko?
2.Jak se vůbec mléko zamrazuje a v čem se zamrazuje?
3.Může se zamrazovat v kelímkách?
4.Jak dlouho může být mléko v mrazáku?
5.Když se mléko rozmrazí, tak jak ho upravujete k potřebě do lahvičky?

děkuji moc rady :wink:
Yvn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2245
14.11.08 16:45

Ahoj !

já jsem začala za mrazovat asi tak 14dní po porodu.

já zamrazuju ve skleničkách od jogurtu.naleju ho tam z odsávačky a dám do mrazáku napíšu datum a kolik ho tam mám.do jedné skleničky dávám 120ml. můžeš tedy mlíčko postupně dolévat podle toho kolik ml tam chceš mít.

určitě se může dávat i do kelímku,

tři měsíce

po rozmražení ho ohřívám ve vodní lázni do mikrovlnky by se vůbec dávat nemělo

tak se měj hezky Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.11.08 13:26

ještě bych dodala, že po rozmrazení má MM jinou chut, chtělo by to vyzkoušet, jestli bude mimču šmakovat :D
u nás jsem se s mraženým mlíčkem mohla jít vycpat, malá si vzala první lžičku a pak už ani kapku a dělala strašný obličeje a později, když už se to naučila tak dělala „bleeee“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.11.08 14:03

Já jsem začala mrazit asi 3 týdny po porodu. Dostala jsem plastové kelímky od Aventu, byla na nich i odměrka. Zamrazila jsem do zásoby asi 2 litry (celkem posčítáno, průběžně jsem odebírala a dodávala) pro případy nepřítomnosti. Po čase ale začal Matýsek rozmražené mléko pít a je fakt, že i mě nějak jinak vonělo. Rozmrazovala jsem v horké lázni za průběžného míchání. Déle než 2 měsíce jsem nic neskladovala, pak jsem zbytek (asi 0,5 l) vylila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová