Zánět ledvin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1535
10.5.10 08:59

ahoj pate, ja sice nemam zkusenost s takovyma problemama u deti, ale jen sama se sebou.
Ale jestli jsi z Prahy, zkus treba kontaktovat Urocentrum http://www.urocentrum.eu/ Nerikam, ze ti udelaji RTG primo tam, ale jsou to profici (jsem tam sledovana a naprosto spokojena) a mohli by ti aspon poradit, co dal.
Za zkousku nic nedas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.5.10 09:04

yvushko díky za tip.juknu tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
10.5.10 09:26

Pate první tři dny byla na jipce-beze mě :cry: ,sestřička mě říkala,že ty děti to snáší lépe bez rodičů a každé tři hodiny jsme si tam volala a ještě vzheldem k tomu,že jsme byla v 8měsíci těhotenstvi.Malá na jipce byla prý zlatá,sem tam zaplakala,ale nic prý hrozého.Měla tři vývody,dva z ledvn a jeden z močáku,ten čtvtý den po operaci jí dva vytáhli,ale ňák tím jedný co jí tam nec :pocitac: hávali hnulo a šíleně brečela,že ju to bolí,tak jí to museli trochu povytáhnout a bylo to lepší,mohla i sedět,ale to ju bolelo,tak jen ležela a koukala na pohádky,byla opravdu statečná,dost se jí ty vývody ucpávali tak sem pořád to kontrolovala,tak,že jsme za ten týden byla totálně k.o.Ale sem ráda,že to máme za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.5.10 09:57

Olčík to zní strašně :-( malá je fakt statečná :hug:

Jen doufám,že nás to nepotká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
10.5.10 10:12

Pate,děti zvládají vše statečně a jsou fakt šikovní.A kdy jedete na tu mikci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.5.10 10:26

Olčík jdem až v půlce června do té doby ATB

Teď se jí bojím i položit doma na podlahu(máme plovoučku) aby nenastydla :think:
Takže je nerudná,že musí být v postýlce,ale na dece nevydrží a podlaha je studená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
10.5.10 10:43

pate a co treba koupit ty penove puzzle…krasne izolujou, takze zima by ji nemela byt. No a treba i trosku zatopit, kdyz je ted zase trosku chladneji. Nastydnout ted urcite nesmi, to by se vam zase vsechno oddalilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.5.10 11:06

yvushko když ona mi nikde nevydrží.Všude vleze a po celý místnosti to mít rozložený nemůžu.Bohužel je v tom věku,kdy ještě nechodí,ale všude vleze a povaluje se na břiše.Tak je ta postýlka asi jediný řešení :nevim:
Zatopila sem,ale podlaha mi stejně přijde studená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
10.5.10 12:14

Pate zase nemusíš mít takovej strach,my měly vlastně ten zánět ve stejném věku jako vy(my měli 9měsíců v únoru)a máme tak všude plovoučku,nakoupila jsme jí ty silnější punčošku,nebo jí dala punčochy a na to slabší tepláčky a nechala jí všude lezt to se nedá,aby se hlídala,že tam a tam nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.5.10 12:24

Já vím,asi sem moc úzkostná :oops:
Máš asi pravdu…zkusím jí víc nabalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
10.5.10 12:29

Pate já byla taky,ale to nejde jí nechat v postýlce u nás by ju vaneska asi brzy zbořila,jasny dej punčošky a slabší teláky a bude to o.k.Jo a v nemocnici vám dávali co?Antibiotika v injekcích???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
10.5.10 12:36

Olcik: mame reflux tez 4 stupne na jedne ledvine vlevo a nadruhy nic… jsem se sla podivat do vysledku a rozlila si bananovy dzus na sedacku :pocitac: :cert:
a jeste nam zjistili ze ledvina nefunguje, teda funguje ale na 5% urolog rekl ze v pripade problemu zvyseneho tlaku nebo opakovanych zanetu by sla pryc ale takhle ne… o ty plastice mluvili po roce zivota tak jsem myslela ze kdyz ho ted neposlali ze uz nepujdeme.. dle me se reflux lepsit nebude :( ty fotky jsou pro me hororovy :( vim ze malej by to asi zvladnul ale ja ne, ted se mi to pripomnelo radsi na to nemyslim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.5.10 12:38

Nejdřív měla ATB kanylou a třetí den dostala sirup.Naštěstí ho snáší v pohodě.Bere Augmentin a pak bude mít na udržování Sumetrolim.Tak doufám,že nám bude zabírat líp než vám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
10.5.10 12:40

K úvodnímu příspěvku…

Honzík měl zánět ledviny v jeho 11 měsících - 5 dní v nemocnici dostával ATB do žíly, pak cca měsíc a půl udržovací dávku ATB. Poté sono ledvin a rentgen. Reflux se naštěstí neprokázal, ale ještě jsme párkrát nesli na nefrologii kontrolní moč. Nyní už nikam nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.5.10 12:44

Inge taky doufám,že ten reflux mít nebude.A zánět se u vás ještě někdy opakoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí