Zánět močového měchýře v Egyptě?

43
2.6.18 09:17

Zánět močového měchýře v Egyptě?

Ahoj holky, nesetkaly jste se některá se zánětem močáku na dovolené? Nevím, zda v Egyptě budou mít něco jako brusinky nebo urologický čaj? Doma mi pomáhá to i to, jen jsem si to zapomněla vzít s sebou, kdyby náhodou :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1231
2.6.18 09:19

Tak nějak to egyptské ženy také určitě léčí, něco na močák tam prodávat musí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
2.6.18 09:28

Když jsem trpívala na tyto problémy, vozila jsem na dovolenou tabletky Rowatinex. V lékárně tam určitě seženeš nějakou jejich variantu. V nejhorším případě si zavoláš lékaře a on ti léky předepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.6.18 09:32

Určitě se něco najde v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
2.6.18 09:35

Prosím tě nestresuj, v lékárně ti tam poradí a bude to i levnější než v česku… klid

• Citovat
  • Upravit
111
2.6.18 09:58

Na dovolenou jsem si vždy vozila antibiotika, měla jsem problémy, že se mi často záněty opakovaly a takové záněty, které nešly vydržet bolestí (vždy jsem čůrala krev) a brusinky by mi byly k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
2.6.18 10:04

@pavla.souku : resim neco podobneho, ale kde sehnat antibiotika? Doktor mi je jen tak nepredepise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.6.18 10:12
@PupuP píše:
@pavla.souku : resim neco podobneho, ale kde sehnat antibiotika? Doktor mi je jen tak nepredepise

No být tebou tak nenervuju, když ještě problémy nemáš a snažím se o prevenci. Jinak bych se zkusila zeptat u někoho v zájezdu, pokud tam jsi s cestovkou. Já si třeba atb nechávám psát tady, takové ty na tři dny. V případě nouze je beru. Ale chtělo na to myslet doma no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
2.6.18 10:14

Představ si, že v egyptě mají lékárny a doktory úplně jako tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7021
2.6.18 10:16

Pokud ještě nic nenastalo, tak protě hodně pij a převléket hned ze studenných a mokrých plavek.
Mne doktorka i lékárnice jednotně tvrdily, že je stejně jedno co piješ, ale je potřeba prostě hodně pít. Pokud už to dojde že se čůrá krev, tak antibiotika.
Hold by jsi musela někam k doktorovi. V hotelu jistě nějaký kontakt bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.6.18 10:17
@PupuP píše:

tak zkusit za jiným, mě doktorka předepsala bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.6.18 10:20
@pavla.souku píše:
tak zkusit za jiným, mě doktorka předepsala bez problémů.

Taky to tak mám. Nemá problém s těmi třídenními. Platím si je. Je to záhul pro tělo, ale když není zbytí. Zatím jsem je potřebovala jenom jednou. A volala jsem před nasazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.18 10:24
@Doe_Jane píše:
Prosím tě nestresuj, v lékárně ti tam poradí a bude to i levnější než v česku… klid

Tak tohle bohuzel musim vyvratit, jsme v Egypte ted a uz jsem v lekarne nechala pres 1500Kc za tri veci :lol: (anonym kvuli neodtajneni prezdivky znamym)

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
2.6.18 10:27
@Anonymní píše:
Tak tohle bohuzel musim vyvratit, jsme v Egypte ted a uz jsem v lekarne nechala pres 1500Kc za tri veci :lol: (anonym kvuli neodtajneni prezdivky znamym)

tak jsi asi málo smlouvala :mrgreen: vzhledem k tomu, že průměrný plat nějakého číšníka v egyptě je v přepočtu asi 3000 Kč co jsem se s nimi bavila, tak to by pro ně bylo opravdu přes čáru platit tolik za léky… ale je fakt že antinal, který normálně stojí dva dolary jsou schopní prodat i za 20 dolarů, když někdo nesmlouvá

• Citovat
  • Upravit
1086
2.6.18 10:36

@P4ja : díky, já ještě na dovolené nejsem, ale řeším to každoročně, protože každou druhou dovolenou mě to ze stresu chytne a brusinky na mě už nezabírají… s cestovkou nejezdíme, takže třeba nevím, jak na malém řeckém ostrůvku bych ty ATB sehnala. doktor mi je jen tak prostě nenapíše, tak jsem zvědavá, jak letos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová