Zánět močových cest a léto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.21 14:02

@JancaS84
Co mám ale dělat, když mi je zima, když jsem nahá? I když jsem pod peřinou…

• Citovat
  • Upravit
19983
21.6.21 14:03
@Anonymní píše:
@lachtanice86 píše:
Taky nejak nechapu dotaz. Pred pul rokem problém a celou tu dobu držíš omezeni? Proč by si nemohla na kolo nebo procházku? Po koupání prevlect do suchých plavek a nevidím problém. [/citacAno. Bojím se. Četla jsem, že tím, že sedadlo je pořád v kontaktu s tělem, tak hrozí riziko zánětu močových cest.
Bojím se svléct do plavek, natož koupat. Ležím s přítelem v posteli a bojím se svléct donaha, ať neprochladnu.

No ale tohle není normální. Nemáš to spíš psychicky?
Protože max po 14dnech jsem vzdy fungovala úplně normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka
21.6.21 14:06
@Anonymní píše:
@JancaS84

Zatopit? Vzít si ponožky? Dojít si k doktorovi a říct mu, že ti je pořád zima?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 14:11
@Velešínka píše:
Zatopit? Vzít si ponožky? Dojít si k doktorovi a říct mu, že ti je pořád zima?

Ale doktoři. Dr.jsem to říkala. Děkuji moc holky. Brusinky užívám. Manosa. V lékárně mi řekli, že můžu užívat maximálně dva týdny. Budu je tedy brát také znovu.

• Citovat
  • Upravit
35858
21.6.21 14:12
@Anonymní píše:
@JancaS84

I v těchto vedrech jo? Si kup ještě přímotop. Přítel má fakt svatozář a nebo taky nejakou bokovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka
21.6.21 14:12
@Anonymní píše:
@lachtanice86 píše:
Taky nejak nechapu dotaz. Pred pul rokem problém a celou tu dobu držíš omezeni? Proč by si nemohla na kolo nebo procházku? Po koupání prevlect do suchých plavek a nevidím problém. [/citacAno. Bojím se. Četla jsem, že tím, že sedadlo je pořád v kontaktu s tělem, tak hrozí riziko zánětu močových cest.
Bojím se svléct do plavek, natož koupat. Ležím s přítelem v posteli a bojím se svléct donaha, ať neprochladnu.

Víš, že 99% zánětů močáku není z prochladnutí? Neseď na zemi, nastydneš… to je spíš mýtus babiček. Naprostá většina zánětů je z bakterií, které se ti dostanou do močových cest, většinou ze střev, takže prostě pít a čůrat.

• Citovat
  • Upravit
5040
21.6.21 14:15
@Anonymní píše:
@JancaS84

Ve třiceti stupních pod peřinou fakt nenastydneš. Jestli je ti zima, nebo nepohodlně, když jsi nahá, to ti nikdo nebere. Já se taky nahá necítím pohodlně. Ale fakt nenastydneš. Toho se bát nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 14:15
@JancaS84 píše:
I v těchto vedrech jo? Si kup ještě přímotop. Přítel má fakt svatozář a nebo taky nejakou bokovku.

Teď mi zima není. No dobře. Udělám vše pro to, abych s ním mohla spát. Nemá bokovku. Řekla jsem mu, že jak jsem měla ty záněty, normálně jsem s ním spala a teď to máme…Tak ať laskavě počká, až budu v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Velešínka
21.6.21 14:17
@Anonymní píše:
Teď mi zima není. No dobře. Udělám vše pro to, abych s ním mohla spát. Nemá bokovku. Řekla jsem mu, že jak jsem měla ty záněty, normálně jsem s ním spala a teď to máme…Tak ať laskavě počká, až budu v pořádku.

Tím chceš, říct, že za to může sex s ním?

• Citovat
  • Upravit
K92
2035

Já taky před pár lety měla dost často zánět močových cest a do teď z toho mám asi malé trauma. Nejezdím na kole, moc se nekoupu. Dodržuji hygienu a pořád přemýšlím nad tím, jestli jsem neudělala něco špatně. Ale sexuální život jsem si vzít nenechala. Pomáhá mi pít pravidelně 100% brusinkovou šťávu, blokurima, jakmile mám podezření, že hrozí zánět, tak si dám urolog. čaj, pořád beru vit. C. No a pak mi překvapivě pomohla jedna věc. Po porodu jsem trpěla na vaginalni suchost. Myslela jsem si že to jsou záněty, ale dr. nic nenašla. Doporučila mi globule na obnovu sliznice Cicatridina a od té doby žádné problémy s močovými cestami, ani gyn. problémy. Podle mě pak už byla od zánětů poškozená stěna a díky kys. Hyaluronové se obnovila a bakterie tak snadno neprojdou. Samozřejmě i tak jsem na sebe maximálně opatrná a ten strach někde v hlavě mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Velešínka píše:
Víš, že 99% zánětů močáku není z prochladnutí? Neseď na zemi, nastydneš… to je spíš mýtus babiček. Naprostá většina zánětů je z bakterií, které se ti dostanou do močových cest, většinou ze střev, takže prostě pít a čůrat.

Ano. To jsem se taky už dočetla. Ale taky z prochladnutí, od noh třeba…

• Citovat
  • Upravit
18270
21.6.21 14:18
@Anonymní píše:
@lachtanice86 píše:

nesvlíkneš se ani když je 35°C ve stínu? 8o v posteli při 35°C neprochladneš

ty si děláš srandu, nebo fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
21.6.21 14:19
@Anonymní píše:
@JancaS84

Mas v hlavě blok a je ti zima z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 14:19
@Velešínka píše:
Tím chceš, říct, že za to může sex s ním?

Tak jasně. Spala jsem s ním, i když jsem brala atb. Pak se mi to vždy zhoršilo. Na pohotovosti jsem o tom raději pomlcela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 14:20
@DanielaD píše:
nesvlíkneš se ani když je 35°C ve stínu? 8o v posteli při 35°C neprochladnešty si děláš srandu, nebo fakt nevím

Nedělám. Mám z toho hrůzu, že bych měla jít na bazén.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex