Zánět močových cest -antibiotika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
2.8.23 18:54

@axlpol
ahoj krásko :)

ne fakt uro čaj nikdy při zánětu, dráždí, je ok na prevenci, ale nikdy při zánětu, pamatuj si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
2.8.23 18:57

@Kuhnice

kdo ti napsal pnc? Obvodní, nebo urolog? Pokud obvodní, která strčí papírek do skleničky, je to k ničemu, je potřeba vycévkovat a udělat kultivaci.

Při jednom zánětu močáku -dlouhodobý, jsem vystřídala 12 druhů pnc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
2.8.23 19:02
@DanielaD píše:
@axlpol
ahoj krásko :)ne fakt uro čaj nikdy při zánětu, dráždí, je ok na prevenci, ale nikdy při zánětu, pamatuj si to :kytka:
:mavam: fakt? mě to vždycky chytil počátku… ale o. k. vzpomenu si. Ale spíše doufám, že to do smrti už neprožiju :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
2.8.23 19:15
@axlpol píše: :mavam: fakt? mě to vždycky chytil počátku… ale o. k. vzpomenu si. Ale spíše doufám, že to do smrti už neprožiju :lol:

to ti věřím a opravdu ti přeju, aby tě to už nikdy nenavštívilo, je to fakt zážitek :mavam:

opravdu ten uro čaj jen preventivně, nikdy při zánětu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
2.8.23 19:35
@DanielaD píše:
@Kuhnice

chce to čas, teplo a polehávat

hodně proplachuj, pij vodu, čaje-ne urologický! Ne nic sladkého a na brusinky taky zapomeň, to je tokový obecný nesmysl, kdybys měla brusinky čerstvě natrhané, pak ano, ale ty sladké ne

drž se, bolí to

Ty jsi lekar?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.23 19:47

@domii 5178 tak to je docela střelec, já minule trpěla 5dní, než jsem dostala vhodný antibiotika podle kultivace z cévkované moče, do té doby jen čaje a volné preparáty…pak mi antibiotika začaly zabírat asi po 2 dnech…a 14dni po porodu mi museli vyplachovat močový měchýř, aby se mi trochu ulevilo a pak jsem měla antibiotika i při kojení…teď pro změnu v těhotenství…odpověděla jsem na původní zakladatelku, to se omlouvám, ale jinak platí to stejné…je lepší cévkovaná moč z urologie pro přesnou léčbu :-)

Příspěvek upraven 02.08.23 v 20:17

• Citovat
  • Upravit
18267
2.8.23 20:02

@Vesnickaholka

ne nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
2.8.23 20:19
@DanielaD píše:
@Vesnickaholkane nejsem

Tak nesir sve domnenky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
545
2.8.23 20:27

Já jsem právě 14 dní po císaři… Ještě tu ležím, vycévkovali mě a nasadili antb… Já vím že to nezabírá první den, ale od neděle.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
7.8.23 15:27
@Vesnickaholka píše:
Tak nesir sve domnenky :kytka:

nešířím své domněnky, pouze rady od mudrců z urolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
7.8.23 15:28
@Kuhnice píše:
Já jsem právě 14 dní po císaři… Ještě tu ležím, vycévkovali mě a nasadili antb… Já vím že to nezabírá první den, ale od neděle.. :nevim:

jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.8.23 15:32

@DanielaD
Děkuji za optání. Ještě mám antibiotika na pět dní, šestý den užívání se mi konečně ulevilo, doslova z minuty na minutu. Bylo to nekonečné. Doufám, že už se to nikdy nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
7.8.23 15:41

@Kuhnice

díky za odpověď, jsem ráda, že ti to zabralo, někdy je to na zbláznění.

Přeji brzké uzdravení, dávej na sebe pozor a také ti gratuluji k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.8.23 18:43

@DanielaD
No je to frmol, co si budem :lol: ale takovej hezkej. Moc děkuji, užívám si to naplno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.8.24 15:15

Obnovují diskuzi, ve středu jsem dostala antibiotika na zánět močových cest, dle dr jsem měla v moči zvýšené zanetlive parametry, krvinky, bílkovinu. Bolest vzadu ledvin a podbřišku přešla téměř hned, ale já mám stále teplotu přes 38, je to normální? V pondělí určitě zajdu k dr nebo o víkendu na pohotovost když to nepřejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí