Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@axlpol
ahoj krásko ![]()
ne fakt uro čaj nikdy při zánětu, dráždí, je ok na prevenci, ale nikdy při zánětu, pamatuj si to ![]()
kdo ti napsal pnc? Obvodní, nebo urolog? Pokud obvodní, která strčí papírek do skleničky, je to k ničemu, je potřeba vycévkovat a udělat kultivaci.
Při jednom zánětu močáku -dlouhodobý, jsem vystřídala 12 druhů pnc
@DanielaD píše:
@axlpol
ahoj kráskone fakt uro čaj nikdy při zánětu, dráždí, je ok na prevenci, ale nikdy při zánětu, pamatuj si to
@axlpol píše:fakt? mě to vždycky chytil počátku… ale o. k. vzpomenu si. Ale spíše doufám, že to do smrti už neprožiju
to ti věřím a opravdu ti přeju, aby tě to už nikdy nenavštívilo, je to fakt zážitek ![]()
opravdu ten uro čaj jen preventivně, nikdy při zánětu!!!
@DanielaD píše:
@Kuhnicechce to čas, teplo a polehávat
hodně proplachuj, pij vodu, čaje-ne urologický! Ne nic sladkého a na brusinky taky zapomeň, to je tokový obecný nesmysl, kdybys měla brusinky čerstvě natrhané, pak ano, ale ty sladké ne
drž se, bolí to
Ty jsi lekar?
@domii 5178 tak to je docela střelec, já minule trpěla 5dní, než jsem dostala vhodný antibiotika podle kultivace z cévkované moče, do té doby jen čaje a volné preparáty…pak mi antibiotika začaly zabírat asi po 2 dnech…a 14dni po porodu mi museli vyplachovat močový měchýř, aby se mi trochu ulevilo a pak jsem měla antibiotika i při kojení…teď pro změnu v těhotenství…odpověděla jsem na původní zakladatelku, to se omlouvám, ale jinak platí to stejné…je lepší cévkovaná moč z urologie pro přesnou léčbu ![]()
Příspěvek upraven 02.08.23 v 20:17
Já jsem právě 14 dní po císaři… Ještě tu ležím, vycévkovali mě a nasadili antb… Já vím že to nezabírá první den, ale od neděle.. ![]()
@Vesnickaholka píše:
Tak nesir sve domnenky
nešířím své domněnky, pouze rady od mudrců z urolky
@Kuhnice píše:
Já jsem právě 14 dní po císaři… Ještě tu ležím, vycévkovali mě a nasadili antb… Já vím že to nezabírá první den, ale od neděle..
jak ti je?
@DanielaD
Děkuji za optání. Ještě mám antibiotika na pět dní, šestý den užívání se mi konečně ulevilo, doslova z minuty na minutu. Bylo to nekonečné. Doufám, že už se to nikdy nevrátí.
díky za odpověď, jsem ráda, že ti to zabralo, někdy je to na zbláznění.
Přeji brzké uzdravení, dávej na sebe pozor a také ti gratuluji k miminku ![]()
@DanielaD
No je to frmol, co si budem
ale takovej hezkej. Moc děkuji, užívám si to naplno ![]()
Obnovují diskuzi, ve středu jsem dostala antibiotika na zánět močových cest, dle dr jsem měla v moči zvýšené zanetlive parametry, krvinky, bílkovinu. Bolest vzadu ledvin a podbřišku přešla téměř hned, ale já mám stále teplotu přes 38, je to normální? V pondělí určitě zajdu k dr nebo o víkendu na pohotovost když to nepřejde.