Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, před 2-3 týdnami jsem měla zánět močových cest, brala jsem ATB. Poslední dny mě bolí celkem v podbříšku a vypadá to znova na zánět. Lékař mii řekl, pokud se mi to vrátí tak mě budou hospitalizovat plus když budu mít ty bolesti. Myslela jsem, že při zánětu močových cest se nehospitalizuje jen třeba při zánětu ledvin. Je to tedy možné? Máte s tím někdo podobnou zkušenost? Díky moc!
@smilegirl7 to spíš záleží, jak moc ti je blbě…ze zánětu močáku, co se nechce vyléčit se zánět ledvin stane raz dva.
Raději krátkodobá hospitalizace (většinou jde o to, že ti den, dva, tři nakapou léky proti bolesti plus atb rovnou do žíly), než nějakej průšvih…
Nikde nehospitalizují jen tak pro srandu králíkům
takže pokud ti je pořád zle, tak jdi k lékaři a uvidíš. Je nesmysl se lékaři vyhýbat, zrovna neustávající bolest v břiše nenížádná švanda - jen si ublížíš…
Záleží, jak Ti je. Mě se podařilo mít zánět močáku asi třikrát během půl roku. Vždycky jsem to léčila doma antibiotiky, jen obvoďačka mě po tom třetím „vyhrožovala“, že mě pošle na urologické vyšetření.
V nemocnici si mě něnechali ani se zánetěm, behem kterého jsem během 4 hodin čůrala tmavé rosé.
A ani jsem nebyla ve špitále s ročním dítětem, které mělo zánet močových cest a 40 teplotu.
Záleží na zkušenosti doktora, povaze pacienta a charakteru zdravotního problému.
Ahoj, zkus si nechat udělat testy na chlamydie, ureaplasma a mykoplasma. Jsou to původci bolesti v podbřišku a zánětu močových cest. Standardně to doktoři moc netestuji. Přestože tu ureaplasmu má 70 procent populace. Nakazit se tim je opravdu chutovka.