Zánět prsu? Štípání bradavky a bulka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
5.5.16 20:00

Prikladat dite. Nebo popros chlapa, at z toho neco vycucne:( je to hrozny ale nejucinnejsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.5.16 21:08

@martasek2 Snad mě to přejde co nejdříve opravdu to bolí do toho horečky, zimnice, bolí mě hlava a celý tělo :zed: Nezabralo ti nic jiného a co nejdříve?
@Alyss1 Zkoušel to přítel, ale nic tam nevysaje, já tam prostě nic nemám, akorát mě to prostě bolí, tak já nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
6.5.16 07:24

Zkus mimčo přikládat častěji (co hodinu),na prsa dávat studené obklady a těsně před kojením teplé, mě to pomohlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2370
6.5.16 12:49

@Zuzaniee Já mám zakázáno, přikládat mám v prsech hnis :zed: Já z toho prsa ani nic neodstrikam pár kapek a konec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
6.5.16 19:10

@Daniela132 A odsávačku máš? Nebo odstříkáváš ručně? Třeba to odsávačkou půjde lépe ;)

• Citovat
  • Upravit
2370
6.5.16 19:28

@Zuzaniee Mě to odsaval přítel, dneska jsem byla na pohotovosti, a doktor říkal, že to mám ještě horší než včera, dostala jsem prášky na zastavení laktace.
Myslíš, že když to neodstrikam, tak mi to zmizí po antibiotikách a těch práškach na zastavení laktace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
7.5.16 12:08

@Daniela132 To vůbec netuším a nedokážu říct :think: :nevim: Ale ty antibiotika by snad mohly zabrat, přála bych ti to, protože vím, že to není nic příjemného…Pak dej vědět, jak se cítíš :oops:

• Citovat
  • Upravit
2370
7.5.16 18:30

@Zuzaniee Snad jo, je to fakt děs vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje :zed: Dám a děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.5.16 00:27

@Daniela132 ahoj,antibiotika ti pomůžou stratis mliko po tým, já taky brala antibiotika měla jsem infekcí v prsech a mliko se mi po tým stratilo ale musela jsem trochu odstrikavat aby SE mi prsa trochu ulevila.. Taky jsem je měla úplně rudý a tvrdý. Tak snad ti pomůžou to pak je úleva jak tam nic není :mrgreen: držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.5.16 11:55

@annyska Děkuji moc, už se těším až se mi vyprázdní, mám ho tvrdé pořád a furt rudé a to už to je 4den, za jak dlouho ses toho zbavila? Mě to totiž odstřikat nejde vůbec vždy jen pár kapek a to je vše. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.5.16 13:03

@Daniela132 5dni co sem začala brát antibiotika, to nevadí aspoň něco ze me šli taky jen kapky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
8.5.16 14:23

@Daniela132 Ten první den jsem ho měla horké a hodně tvrdé, tak jsem dávala ty studené obklady a co hodinu odstříkávala, druhý den už to bylo bez obkladů a skoro bez odstříkávání a 3 den už pohoda :) A za 2 dny mi to přešlo do druhého prsa, ale nebylo to tak hrozné jako před tím, jen jsem odstříkávala…Někdy to je maturita s těma kozama :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2370
8.5.16 18:38

@JayLee Já dostala antibiotika je to 4 den, prso mám pořád horké bolavé tvrdé a zarudlé :zed: Dva dny beru prášky na zastavení laktace, tak doufám, že to zabere.
@annyska a změklo ti kdy? Já ho mám jak časovanou bombu.
@Zuzaniee Jé, ale zbavila ses toho rychle já to mám už 4 den, a je to lepší ale i tak, že bych si pískala tak to fakt ne. :zed: Je to věda, to samé s kojením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.5.16 18:39
@Daniela132 píše:
@JayLee Já dostala antibiotika je to 4 den, prso mám pořád horké bolavé tvrdé a zarudlé :zed: Dva dny beru prášky na zastavení laktace, tak doufám, že to zabere.
@annyska a změklo ti kdy? Já ho mám jak časovanou bombu hrozně ho mám nateklý .
@Zuzaniee Jé, ale zbavila ses toho rychle já to mám už 4 den, a je to lepší ale i tak, že bych si pískala tak to fakt ne. :zed: Je to věda, to samé s kojením :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.5.16 18:45

@Daniela132 mně pomáhalo chodit do sprchy dávat si na prsa prvně teplou vodu aby se TI trochu rozpustilo vymackavala jsem aj když byly jen kapičky, a pak na to pustila studenou. Tak jsem to dělala asi dva dny a už jsem cítila velkou úlevu :D takhle mi to poradili i v porodnici když jsem tam jela na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí