Zánět průdušek - absence kašle

575
11.1.14 19:37

Zánět průdušek - absence kašle

Ahoj, zajímalo by mě, jestli některá z vás má podobnou zkušenost.. Od včerejška jsem při nadechování slyšela chrapot na průduškách při nadechování, hůř se mi dýchalo, tak jsme zajeli na pohotovost (naše mudra celý příští týden neordinuje) a tam mi mudr předepsal atb na zánět průdušek, jen podle poslechu. Já ale přitom vůbec nekašlu. Za normálních okolností bych o jeho úsudku nepochybovala, ale on při odchodu začal řešit, jestli to třeba není jen alergie, že to se pozná podle toho, jestli zaberou atb :nevim: Tak by mě zajímalo, jestli jste měli někdy zánět průdušek a přitom vůbec nekašlali, případně, jestli se vám alergie projevovala chroptěním na průduškách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2404
11.1.14 19:42

Ahoj,

mno to je dobry dat atb pri poslechu…ja tohle mela to samy pred tydnem a v lekarne mi poradili acc a od te doby jsem zacla kasla a vykaslavam a je to lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
11.1.14 19:43

Myslím, že kašel teprve přijde, pokud chroptíš, tak máš v průduškách hlen :think: ale ještě tě nedráždí ke kašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
11.1.14 19:52

No vidíš, acc jsem kdysi měla a je pravda, že zabral, že jsem si na něj nevzpomněla.. Terisku a měla jsi k tomu acc ještě atb? Nebo sis je nenasadila?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
11.1.14 19:58

Starší měla zápal plic a taky prakticky nekašlala. Nevím, jestli se to dá srovnávat, ale my jsme tenkrát z toho byli úplně paf, kde to vzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
11.1.14 20:01

Jiji, já si taky říkám, že to je divné, ale asi mi to vlezlo na průdušky z předešlého nachlazení, to jsem kašlala dost, pak kašel přešel a teď tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.1.14 20:10

Mamka taky mela zapal plic a nekaslala vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
11.1.14 20:12

Dnnk atb praveze nemam, me netrapila teplota nic…jen to jak pises ty na tech pruduskach tak mi v lekarne poradil acc abych se vykaslala, pak po acc je dobry mucosolvan tablety a jeste caj na prudusky a lezet v teple s tim ze kdyz to neprejde tak jit k doktorovi a je mi lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
11.1.14 20:13

Dnnk jinak jednou jsem taky mela zapal plic, zadna teplota, kasel nic, ale to me doktorka poslala na rentgen plic kdyz me to na pruduskach nepreslo a nic nepomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
12.1.14 09:33

Tak já jsem si nakonec ty atb dala a už mi to nechrastí. Je ale fakt, že jsem celkově zahleněná tak to snad pomůže a zbavím se toho (od začátku prosince se mi pořád vrací nachlazení). Příště si ten acc zapíšu za uši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
12.1.14 13:14

Dnnk tak aspon ze tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie