Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Mám holčičku 8.měsíců a cítím zápach z jejího ucha. Není to pořád, jsou dny, kdy necítím nic. Podobná diskuse tady byla, ale jednalo se o malé miminko a diskuse je 3 roky stará. Tak se chci zeptat, jestli náhodou nemá nebo neměl podobný problém. Děkuji
Ahoj.. Zkušenost s tímhle problémem přímo nemám, ale raději bych zašla rovnou k doktorovi.. Může to být nějaká infence nebo tak a čím dříve se to začne řešit, tím lépe.. Zvukovody jsou velmi citlivé ![]()
Kamarádky malá toto řešila kolem roku - měla v oušku nějakého „koka“ - opravdu teď nevím, jakého. MUDr. udělala stěry a přeléčilo se to nějakýma antibiotickýma kapičkama. Tak radši zajdi k doktorovi ![]()
Vím přesně co myslíš. Měli jsme to samé cca 3 měsíce zpátky, maličký si sahal na ouško, při stlačení místa pod uchem ale neplakal. Všichni se mi smály že jenom hledam samé nemoci, ale já přesto šla k doktorovi a ten zjistil jen malé papulky na bubínku, ale nebyl to zánět. Tři dny jsme kapali Maxitron, pak kontrola a bylo vše OK. Za měsíc znovu a tentokrát už ho to i bolelo, šla jsem rovnou na ORL a zánět už byl, tak jsme dostali něco lepšího na kapání. Málokterý praktik vidí totiž to samé co ušař. Zajdi tam, když to nic nebude, alespoň buděš klidnější. A to jsme plně očkovaní…
Jo, bylo to protože měl každý měsíc rýmu a je to náš malý čochtan. Je třeba pořádně vysoušet ouška po koupání…
Taky nás něco takového potkalo a šla jsem k doktorce.Ta nás poslala hned na ušní a pichali uško
moc držím palečky, at jste v poho ![]()
My to máme teď po zánětu ucha, zánět je přeléčený, dnes na kontrole na orl vše v pořádku jen ouško je ještě zalehlé ale to prý nevadí a až doma jsem si všimla toho zápachu
takže taky nevím jestli to nechat a nebo počkat co se z toho vyvrbí. ![]()