Zapáchající výtok - co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.2.24 16:44

Na vyšetření co nejdříve půjdu!!
A jasně, však já ten ohled brát chci. Akorát vyučující mají strašný problém s tím, že někdo plavat nebude. Menstruace je taky nezajímá, prostě si vemte tampon a čau - prostě musí být každý fyzicky ve vodě a něco dělat..

Sama do té vody jít v takovém stavu s takovými problémy nechci, ani nevím, zda to není nějak přenosné… ale vedení s tímto dělá docela velké haló a peklo :roll: každopádně potvrzení, že nemůžu si 100% vezmu. Na to mi říct (snad) nic nemůžou :D :cert:

• Citovat
  • Upravit
40536
6.2.24 16:45
@Anonymní píše:
Holky, děkuji. Co nejdříve zajdu na gyndu nebo na tu pohotovost…

Já si vždy myslela, že kvasinky moc nesmrdí, ale tohle jde prostě přes legíny cítit..a dost..
Takže ty to nejspíš nebudou.

Taky jsem na hygienu pes, ale chvíli se mi to zdálo ok, protože jsem si říkala, že přeci sperma je více zasadité a když se to tam dole spolu spojí, tak že to asi takto udělá neplechu.
No, jenomže se do toto přidaly ty bolesti a častější nutkání na močení…

Achjo, no tehdá na zánět močáku mi atb nezabraly, musela jsem dostat atb do žíly v nemocnici…takže bych se nedivila, kdybych i toto řešila dlouho.

A ještě technický dotaz. V rámci VŠ máme povinné plavání se 100% docházkou. Tento pátek ho máme poprvé a já ani za boha nevím, zda s takovými problémy mohu do bazénu?
Budou nás dávat do skupin a říkali, že na tuto hodinu musí být všichni v plavkách a ukázat se, aby mohli rozdělit…

Musím napsat, že u studentky VŠ bych předpokládala aspon tolik inteligence, že se nebude muset tady ptát, jestli může lézt se smrdutým výtokem do veřejného bazénu.

Samozřejmě, že ne :lol:

Dojdi si na gyn. amb. zítra ráno, na pohotovost odpol. nebo večer to není, když s tím pobíháš už nějakou dobu a budeš zítra vědět víc.

Jinak ty legíny jsou nevhodné, když máš tyhle problémy, doufám, že nejsou kožené, to by ses těch výtoků nezbavila.

Chce to nosit slipovky a vyměnovat.
A vzdušnou sukni, kalhoty, ne narvané legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 08:37
@Anonymní píše:
Holky, děkuji. Co nejdříve zajdu na gyndu nebo na tu pohotovost…

Já si vždy myslela, že kvasinky moc nesmrdí, ale tohle jde prostě přes legíny cítit..a dost..
Takže ty to nejspíš nebudou.

Taky jsem na hygienu pes, ale chvíli se mi to zdálo ok, protože jsem si říkala, že přeci sperma je více zasadité a když se to tam dole spolu spojí, tak že to asi takto udělá neplechu.
No, jenomže se do toto přidaly ty bolesti a častější nutkání na močení…

Achjo, no tehdá na zánět močáku mi atb nezabraly, musela jsem dostat atb do žíly v nemocnici…takže bych se nedivila, kdybych i toto řešila dlouho.

A ještě technický dotaz. V rámci VŠ máme povinné plavání se 100% docházkou. Tento pátek ho máme poprvé a já ani za boha nevím, zda s takovými problémy mohu do bazénu?
Budou nás dávat do skupin a říkali, že na tuto hodinu musí být všichni v plavkách a ukázat se, aby mohli rozdělit…

Běžte okamžitě k lékaři, bez váhání. Toto jsem přesně měla já a kvasinky to opravdu nejsou a nepomůže na to nic z lékárny. Zápach byl strašný, cítila jsem ho přes oblečení a to jsem se myla několikrát denně protože mě to dohánělo k šílenství. :zed: Bohužel jsem chytila chlamydie a dostala jsem já i partner těžké ATB na 10 dní + čípky na zavádění atd. a musela jsem dojít na kontrolu. Doporučuji toto nepodcenit.

• Citovat
  • Upravit
129
7.2.24 16:36

Se zapáchajícím výtokem se osobně potykam už delší dobu, měla jsem několikrát udělané různé stehy - nic nezvykle se nezachytilo. Brala jsem ruzne globule i ATB,.ale bez velkého efektu. Přešla jsem i k jinému lékaři, ale také na mě nic nevidí. Sama zkouším hledat pomoc. Nejlépe mi dělají probiotika a omezení cukru. U vás bych radila zajít na stery a uvidíte co vyjde. Prelecit se a pak nasadit něco na srovnání bakteriální vaginální mikroflóry - probiotika spodem i ústně. A co.se týká bazénu, také bych se mu vyhla, v nejhorším případě existují tampony do bazénu napuštěné vazelínou. Používám na svoji ochranu před infekci. Klasický tampon není dobrý, nasákne vodou. Ale koupání v tomto akutním stavu není určitě vhodné. Přeju ať jste brzy fit, když tak dejte vědět jak jste dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 00:04

Jestli to zapáchá, tak určitě k doktorů a nos vložky parfémované ať nejsi cítit mezi lidma, takovou vizitku si žádná žena udělat nechce!! A dej vědět jak jsi dopadla 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.24 00:04
@Anonymní píše:
Na vyšetření co nejdříve půjdu!!
A jasně, však já ten ohled brát chci. Akorát vyučující mají strašný problém s tím, že někdo plavat nebude. Menstruace je taky nezajímá, prostě si vemte tampon a čau - prostě musí být každý fyzicky ve vodě a něco dělat..Sama do té vody jít v takovém stavu s takovými problémy nechci, ani nevím, zda to není nějak přenosné… ale vedení s tímto dělá docela velké haló a peklo :roll: každopádně potvrzení, že nemůžu si 100% vezmu. Na to mi říct (snad) nic nemůžou :D :cert:

takže tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí