Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A auto furt startuje nebo co. Zkusil bych s tím chvilku cvičit, možná cáknout WD40 a když to nepomůže tak mechanika.
@KalamityJohn Auto normálně jezdí, startuje, jen se nechce ten čudlík vrátit do původní polohy
tak nevím
@Anonymní píše:
@KalamityJohn Auto normálně jezdí, startuje, jen se nechce ten čudlík vrátit do původní polohytak nevím
Zkus WD40. Ale jestli o nemá vliv na funkci tak bych to neřešil.
Jasně že servis, co je to za otázku? Vůbec bych se v tom hlavně nehrabala a nic tam nestříkala.
A co to zkusit prostě vytáhnout zpátky. Pokud je to zapalovač, tak ten se vrátí až po tom, co se trochu zahřeje.
@Zumpa píše:
No, já bych to s tím WD40 moc neradil…
Jo no, jestli je to ten zapalovač, tak je to ideální do rozžhavený spirály Šplíchal olej ![]()
@Cenarius píše:
Jako startování nebo zapalování zapalovače?
Já předpokládal, že to je knoflík zapalování kterým se auto startuje.
A mimochodem WD40 je nevodivý, takže by skutečně ničemu nevadilo.
@Aduš8 píše:
Jasně že servis, co je to za otázku? Vůbec bych se v tom hlavně nehrabala a nic tam nestříkala.
A co myslíš, že s tím udělaj v servisu? Zapálej svíčku a budou se k tomu modlit? Když se něco nehýbe a hýbat se to má tak je potřeba to namazat. A namazání pomůže to uvolnit.
@KalamityJohn je mi fakt jedno, co s tím udělají v servisu, hlavně, že to uvedou do chodu.
@KalamityJohn píše:
Já předpokládal, že to je knoflík zapalování kterým se auto startuje.A mimochodem WD40 je nevodivý, takže by skutečně ničemu nevadilo.
Copak nevodivý, ale dost dobře hoří
Pokud by se pod tím ta spirálka rozžhavila, tak by to mohlo být zajímavé.
@Aduš8 píše:
@KalamityJohn je mi fakt jedno, co s tím udělají v servisu, hlavně, že to uvedou do chodu.
No, já v servisu nějakou dobu pracoval, takže vím o čem mluvím.
A pokud ještě ovládám češtinu, tak zapalování je systém, který u zážhových motorů v pravou chvíli zapálí pohonnou směs ve válci zatímco zapalovač se používá k zapalování cigaret a v dnešních vozech se už moc často nenachází. Většinou je tam jen zásuvka.
@rmot píše:
Copak nevodivý, ale dost dobře hoříPokud by se pod tím ta spirálka rozžhavila, tak by to mohlo být zajímavé.
Psala o zapalování nikoliv o zapalovači.
Ahoj, vím, že to tu vůbec nepatří, ale možná mi někdo poradí. Dneska jsem zkoušela zmáčknout to tlačítko zapalování a už se mi nevrátilo do původní polohy. Nevíte někdo, co s tím?
Na toto jsem antitalent a nemá mi kdo poradit. Dá se s tím něco dělat nebo je potřeba servis?
Prosím, anonym.