Tiskárna poradíš?

32
14.2.22 13:38

Tiskárna poradíš?

Ahoj, nevíte co by mohlo být moji tiskárně? Pořád to v ní tak divně chroupe a neustále bliká tato ikona. Papír uvíznutý není, barvy jsou tam nové… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
14.2.22 13:39
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
14.2.22 13:43

Není v ní přece jenom někde kousek zaseklého papíru? Zkuste ten kryt otevřít. Nebo je něco s podavačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.2.22 13:45

Ten tam právě není už jsem koukala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.2.22 13:45

Nebo jestli papír z té tiskárny někdo nevyškubl násilím. A nepoškodil tam ty „navíjecí válce“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.2.22 13:47

Jinak tiskárny, to je kapitola obecné sama pro sebe. Snad neznám nic, co tak hodně trpí na samooddelani, aby si člověk musel kupovat nový a nový. Případně aby tam pořád neřešil nějaký problém. Nebo jestli my a okolí mají takovou smůlu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.2.22 13:56

Tu předtím jsem měla přes 15 let tak jsem bez váhání šla do stejné značky a ta je po půl roce k. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
14.2.22 14:17
@Kamkam píše:
Jinak tiskárny, to je kapitola obecné sama pro sebe. Snad neznám nic, co tak hodně trpí na samooddelani, aby si člověk musel kupovat nový a nový. Případně aby tam pořád neřešil nějaký problém. Nebo jestli my a okolí mají takovou smůlu. :nevim:

A odcházejí vám i ty domácí? My máme už roky stejnou, funguje super, ta u rodičů taky tak. Akorát ty v práci se pořád kazí, ale moje teorie je, že je to jak se služebními auty - lidem, kteří to používají, to nepatří, tak se k nim chovají jak…

A dalším aspektem jsou neoriginální tonery. Nemám s nimi jedinou dobrou zkušenost, myslím si, že i když jsou originálky tak drahé, stejně se to nevyplatí.

K závadě - máš tam v podavači běžný papír? Ne nějaký tlustší? Když je tlustší, tak si ho ta tiskárna někdy neumí podat a myslí si, že papír došel, i když tam je.
A co je to případně za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
14.2.22 14:28

Co se tak podívat do manuálu? Záleží i na barvě a na frekvenci blikání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.2.22 14:56

@Tereza209 Nepíšeš značku, což je docela podstatný, aby ti někdo mohl pomoct. Co říká manuál? Nám se nedávno stalo u Epson, že se zastavila, furt něco chroupala, ale netiskla, papír nikde uvízlej nebyl, barvy dolitý. Pak jsem na netu vyštrachala, že běžný domácí tiskárny mají skrytou odpadní nádržku, kde se shromažďuje inkoust, tiskárna má počítadlo a když natiskneš určitý počet stran (čož jsou tisíce), tak počítadlo nedovolí další tisk. Buď teda servis nebo to jde rozebrat i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.2.22 15:35

@klamonožka oboje je na tom stejně. Poslední dobou teda místo odcházení přetrvávají spíš závady než vyloženě „odchody“. Ale naši jsme kvůli tomu dali úplně pryč, protože tiskla náhodně, jednou jo, třikrát ne. Bylo to jak tiskárnu nemít. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák