Skrytá instastories na Facebooku

4898
4.2.22 19:55

Skrytá instastories na Facebooku

Dobrý den, jdu si pro technickou radu ohledně IG a FB.. Třeba bude někdo vědět jak si s tím poradit :think:… Manželovi se včera na FB přestaly zobrazovat příběhy, které jsou vložené přes instagram, ale sdílené zároveň na FB. Když někdo vloží příběh rovnou na FB, tak ho vidí, stejně tak vidí u jeho profilovky zelené kolečko, že má vložené stories a v messengeru vidí info o novém příběhu toho člověka.. Toto do včerejška měl normálně u všech příběhů, včetně těch sdílených z instagramu, ale teď je prostě nevidí… :roll: Ač jsem Facebook prolezla křížem krážem, tak jsem nezjistila, kde by mohl být problém a ani google mi nepomohl.. Žádné příběhy nikde nastavené jako blokované nemá :nevim: Snad jsem to napsala srozumitelně a děkuji za rady a zkušenosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.2.23 20:49

Dobrý den, měl jsem stejný problém. Prolezl jsem komplet nastavení a vše bylo v pořádku. Nic blokovaného. Žádné ztišené příběhy. Ať manžel zkusí změnit heslo u svého účtu na FB, Instagramu a Messengru. Následně se odhlásí z FB, Instagramu a Messengru. Po přihlášenj s novým heslem by mělo vše fungovat. Alespoň u mě se tímto problém vyřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
8.2.23 21:17

@milandc007 děkuji, už je to dlouho, co se tohle stalo.. Nechal to tenkrát být a přesně po měsíci to zase začalo samo fungovat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák