Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chtěla jsem se zeptat, jestli když někoho zablokuje na fb, dostane upozornění, když zase odblokuji a automaticky se vrátí do přátel.
Ex se mi před nějakou dobou dostal do mobilu a zablokoval mi tam pár lidí, tak bych to chtěla vrátit zpátky. Ale nechci aby ex viděl, že je mám zpět v přátelích a taky to, ze by ty dotyčný viděli, že vůbec byli zablokovány. Díky za odpovědi ![]()
@gabriellllla Tak jestli se ti nikdo z nich nechtěl třeba podívat na profil, tak ani neví, že je v bloku. Takže když je odblokuješ, tak žádné upozornění nepřijde, ani při zablokování. Jestli nechceš, aby ex viděl koho máš v přátelích, tak si blokni jeho a je klid.
Jinak dotycni si budou myslet, zes je smazala a ted je pridavas znovu, blokaci nezjisti, kdyz jim to nereknes. K toku dalsimu, aby to nezjistil ex - doporucuji zablokovat si ex, jinak to zjisti. A nebo ho smazat z pratel a nastavit si, aby nikdo nevidel tvuj seznam pratel
@Ananas123456 ex si smazat nemůžu, mam pro to více důvodu.
Ale díky za odpověď.
Můžeš si seznam přátel zamknout pro všechny a uvidíš je jen ty.
@gabriellllla píše:
@Ananas123456 ex si smazat nemůžu, mam pro to více důvodu.
Ale díky za odpověď.
Pak si muzes nastavit ten seznam pratel, ale kdyz to neco okomentuji nebo olajkuji, ex to stejne uvidi..
@gabriellllla pokud jde o blokaci, tak to poznají na Messengeru, u blokovaného ti svítí, že dotyčný není dostupný a jeho jméno nejde vyhledat. Pokud jde o vymazání z přátel, musíš poslat novou pozvánku